- 1 Aralık 2020
- 252
- 71
- 98
- 34
- Konu Sahibi Elizabeth1991
Yenı gördüm yakın yaşlarımız 34 yaşındayım bende canım rahım fılmı ve esımın testi kaldı onu tamamlıcaz gün beklıyoruz sonra ne derseBenim de amh 0.58 di ..aşılamaya gerek yok direk tüp bebeğe geçin dediler.Yasim 35 beklemeyin dediler...devlet Raporu da amh düşük diye direk veriyorlar yoksa baya prosedür var.Sen rapor cikarttin mi bilmiyorum.. benim 2 başarısız tüp bebek deneyimim oldu bir adet te 8 yumurta toplandı hiç biri ileri gitmedi ..3. tüp Bebek deneyimimde çok şükür pozitifi gördüm .14 Kasım'da transfer oldum şu an yarın kontrole gideceğim kalp atışı duyarım inşallah..Evet yumurta rezervi az olunca normal yolla gebelik imkansız değil ama biraz zor olabiliyor.. bizde o yüzden yaştan dolayı da bir de erken Menapoz durumu riski varken arka arkaya tedavi gördüm..sende üzülme çünkü stres de çok etkiliyor amh i..rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
![]()
Doktor
Çok sevındım senın adına rabbım ısteyenlere nasıp etsın kolaylıkla ınsallah ve sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsın
Bırsey sormak ıstedım ovulasyonla test denemıs ıydın mı acaba ben bıkac ay denedim ve cıft cızgı gördüm duzenlıydı de doktor bı kez boş olursa olur sıkıntın tok dedı ıkı tanesı de
Kendımde de yumurtlama ağrı belırtı testte cızgı olunca beklemıyprdum böyle senın de böyle mıydı acaba