Gebeliğe Hazırlık Amh 1.33

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhaba hanimlar amh degerim 1.33 cikmis , cok mu dusuk ? Diger degerlerim cok iyi ama amh 1.33 ckmis anlamadim ne oldugunu?

Merhaba hanimlar amh degerim 1.33 cikmis , cok mu dusuk ? Diger degerlerim cok iyi ama amh 1.33 ckmis anlamadim ne oldugunu?
0.90'ın altına rezerv azalmış diyorlar. Aslında yaşa göre değerlendiriyorlar, doktorunuz ne söyledi?

0.90'ın altına rezerv azalmış diyorlar. Aslında yaşa göre değerlendiriyorlar, doktorunuz ne söyledi
28 yasindayim , doktorumla henuz gorusmedim sonuclarima int uzerinden kendim baktim , esimdede spermde hiz problemi vardi iyice canim skldı

28 yasindayim , doktorumla henuz gorusmedim sonuclarima int uzerinden kendim baktim , esimdede spermde hiz problemi vardi iyice canim skldı
Benim de eşimin değerlerinde düşüklük var. Ben de 28 yaşımdayım ve bütün değerlerim normal. Doktorlar eşimin değerlerinden dolayı tüp bebeği önerdiler beklemek istemiyorsanız dediler.
Hiç canını sıkma senin her şeyin normalmiş rezervinde de öyle engel bir şey yok. Eşinin değerleri önemli ona yoğunlaşın bence

Sadece hız da problem varsa takviye ilaçlarla yükseliyor değeri diye biliyorum bence canınızı hiç sıkmayın. İnsan ilk uyunca büyük hayal kırıklığı yaşıyor çok iyi anlıyorum sizi.
Ama sizinkiler aşılmayacak şeyler değil

1.33 normal mi yani ? 1.5 lti dusuk rezerv yaziyi int bazisidna 1 alti dusuk yaziyo kafam corba oldu

Hayır tüpler açıktı rahimde ufak bi anormali vardı. Çok önemli değildi ama ben düzeltilsin çizik atılsın istemiştim 2. Tüp bebek öncesi ihtimali arttırmak için.
Himm anladim cumu gunu rahim filmi vercem , insallah bi sknti yoktur ondanda korkuyorum

Daha yolun başında ve bolca tedaviler sizi bekliyor olabilir. Psikolojiniz size çok lazım bozmayın hemen.
Suan amh 1.33 ckti onu takiyorum , bide esimde ileri hiz problemi var , bide tuplerim kaldi ona bakilacak bide onda sknti cikarsa bn iptal

Suan amh 1.33 ckti onu takiyorum , bide esimde ileri hiz problemi var , bide tuplerim kaldi ona bakilacak bide onda sknti cikarsa bn iptal
Ohooo diyorum Ciddi bi sorun olsa hastanelik olacaksınız. Bunlar sorun değil takılacak bir şey yok. Eşiniz promen gibi guzel bi takviye kullansa yeter. Sizin değer de gayet iyi zaten.

Ohooo diyorum Ciddi bi sorun olsa hastanelik olacaksınız. Bunlar sorun değil takılacak bir şey yok. Eşiniz promen gibi guzel bi takviye kullansa yeter. Sizin değer de gayet iyi zaten.
Gercekten mi ? Inanin o kadar umutsuz ve caresiz hissediyorum ki kndimi herseyi kotuye yoruyorum esim prooseed ve kecibiynuzu kuru kullandi haftyada o tekrar semen vrrecek , ins ondada iyi cikar

Gercekten mi ? Inanin o kadar umutsuz ve caresiz hissediyorum ki kndimi herseyi kotuye yoruyorum esim prooseed ve kecibiynuzu kuru kullandi haftyada o tekrar semen vrrecek , ins ondada iyi cikar
Proseed de güzeldir. Böyle kafaya takarsanız siz kaybedersiniz işler güçleşir. Stres en büyük düşman. Benim de stresimin tavan yaptığı dönemler oldu. Ama tedavilere baslamadan kendimi toplamıştım.
Durumunuz gayet iyi boşuna üzülmeyin.

Cok t.ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…