Rica ederim. Umarım çok uğraşmak zorunda kalmazsınız.Cok t.ederim
Aminn insallahhh , Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinRica ederim. Umarım çok uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Merhaba, değeriniz gayet iyi,ben 0.24 amh değeriyle hamile kaldım. Tüp bebek merkezi bile tedaviyi iptal etmisti tek yumurtan var diye. Şimdi 7 aylık oldum.Merhaba hanimlar amh degerim 1.33 cikmis , cok mu dusuk ? Diger degerlerim cok iyi ama amh 1.33 ckmis anlamadim ne oldugunu?
Dogal yollarla mi gebe kaldiniz ? Cok tesekkur ederim bni rahatlattinizMerhaba, değeriniz gayet iyi,ben 0.24 amh değeriyle hamile kaldım. Tüp bebek merkezi bile tedaviyi iptal etmisti tek yumurtan var diye. Şimdi 7 aylık oldum.
Evet doğal yolla kaldım ve 40 yaşındayım, prowomen, balık yağı, çiğ kuruyemiş ve sebze ağırlıklı beslenin, yumurta kaliteniz de artar, rica ederim.Dogal yollarla mi gebe kaldiniz ? Cok tesekkur ederim bni rahatlattiniz
Merhaba ne yaptınız merak ettim ben yeni üyeyim . Bugün test sonucumu aldım . Amh 1,59 ve eşimde de hız ve sayı problemi var. 39 yaşındayım çok çok üzgün ve referans aralığı 1,86-18,9 yani benim cok cok düşük sanırım. Doktorunuz ne dediSuan amh 1.33 ckti onu takiyorum , bide esimde ileri hiz problemi var , bide tuplerim kaldi ona bakilacak bide onda sknti cikarsa bn iptal
Maşallah bin kere ya bu amh hiç yapılmamış bana ve üç defa aşılama yapıldı boşu boşuna bı sürü yumurtam ziyan oldu. Tüp Bebek raporu için yapıldı asilamalar ama iğneli olmadığı için rapor da verilmediMerhaba, değeriniz gayet iyi,ben 0.24 amh değeriyle hamile kaldım. Tüp bebek merkezi bile tedaviyi iptal etmisti tek yumurtan var diye. Şimdi 7 aylık oldum.
1.33 icin gayet saglikli bi kadinin olmasi gerektgi degerdesin dedi , yuksek degil ama normal dedi szinki rahat rahat normal yani caninizi skmayinMerhaba ne yaptınız merak ettim ben yeni üyeyim . Bugün test sonucumu aldım . Amh 1,59 ve eşimde de hız ve sayı problemi var. 39 yaşındayım çok çok üzgün ve referans aralığı 1,86-18,9 yani benim cok cok düşük sanırım. Doktorunuz ne dedi
Merhaba, değeriniz gayet iyi,ben 0.24 amh değeriyle hamile kaldım. Tüp bebek merkezi bile tedaviyi iptal etmisti tek yumurtan var diye. Şimdi 7 aylık oldum.
Çok teşekkür ederim cvbiniz için ama referans aralığıni gördünüz mü taa 18 kere kadar. Her hastanede değişik sanirim1.33 icin gayet saglikli bi kadinin olmasi gerektgi degerdesin dedi , yuksek degil ama normal dedi szinki rahat rahat normal yani caninizi skmayin
Amh yuksek cikmasi iyi bise degil pco oldugunuzu gosterr saglikli oldugunuzu degilÇok teşekkür ederim cvbiniz için ama referans aralığıni gördünüz mü taa 18 kere kadar. Her hastanede değişik sanirim
Ahhh... Siz bana çok moral olduniz. ALLAH razı olsun. Sadece bişey sormak istiyorum; sizin 1.33 çıkmış ya en yüksek referans neydi? Benim aklıma takılan 1,89-18,9 Aralık normal diyor. Sizin hastanenizde bu kaçtı?Amh yuksek cikmasi iyi bise degil pco oldugunuzu gosterr saglikli oldugunuzu degil
Bnde referans araligi 0.49 dan basliyodu en dusuk , tabiki amh yuksek demek pcossun demek , ecmain olsun bu aradaAhhh... Siz bana çok moral olduniz. ALLAH razı olsun. Sadece bişey sormak istiyorum; sizin 1.33 çıkmış ya en yüksek referans neydi? Benim aklıma takılan 1,89-18,9 Aralık normal diyor. Sizin hastanenizde bu kaçtı?
Maşallah bin kere ya bu amh hiç yapılmamış bana ve üç defa aşılama yapıldı boşu boşuna bı sürü yumurtam ziyan oldu. Tüp Bebek raporu için yapıldı asilamalar ama iğneli olmadığı için rapor da verilmedi
[/QUOTEAynen tek yumurtan varsa aciyarak yüzüne bakıyorlar, umudunu kesme, beni örnek al, düzenli beslen.Tek yumurtaya hiç ümit vermiyorlar di mi?
Benimde az yumurtam.
Merhaba, siz takılmayın amh testine, zaten tüp bebek merkezi yapmıyor bu testi, direk vajinal muayenede yumurtan var mı yok mu diye bakıyorlar. Ayrıca yüksek amh iyi değil, sanırım pko belirtisi, ideali 1.5 olması lazım. Umarım yolunda gider her şey, teşekkür ederim.Maşallah bin kere ya bu amh hiç yapılmamış bana ve üç defa aşılama yapıldı boşu boşuna bı sürü yumurtam ziyan oldu. Tüp Bebek raporu için yapıldı asilamalar ama iğneli olmadığı için rapor da verilmedi
Çok teşekkür ederim cvp için benim kafama üst sınır 18 küsur olduğu için moralim bozuldu. Yaş 39 illaki azaldı canım yumurtalarimMerhaba, siz takılmayın amh testine, zaten tüp bebek merkezi yapmıyor bu testi, direk vajinal muayenede yumurtan var mı yok mu diye bakıyorlar. Ayrıca yüksek amh iyi değil, sanırım pko belirtisi, ideali 1.5 olması lazım. Umarım yolunda gider her şey, teşekkür ederim.
Düşük falan değil normal bı değer. 39 yaş için mükemmel bence. 1 in altı sıkıntı oluyor. Oda işte 0.3 falansa.Merhaba ne yaptınız merak ettim ben yeni üyeyim . Bugün test sonucumu aldım . Amh 1,59 ve eşimde de hız ve sayı problemi var. 39 yaşındayım çok çok üzgün ve referans aralığı 1,86-18,9 yani benim cok cok düşük sanırım. Doktorunuz ne dedi
Teşekkür ederim. Aşılama yapılacak. Rapor çıkarmak için prosedür gereği. Tabi tutarsa çok güzel bir sürpriz olur.Düşük falan değil normal bı değer. 39 yaş için mükemmel bence. 1 in altı sıkıntı oluyor. Oda işte 0.3 falansa.
Evet acil durumunuz olmadığı için aşılama denemek istemişler. İns olur. Hayırlısı olsunTeşekkür ederim. Aşılama yapılacak. Rapor çıkarmak için prosedür gereği. Tabi tutarsa çok güzel bir sürpriz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?