- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi pembewoswos
-
Önemli olan amh değeri değildir önemli olan yumurta kalitesidir 0.1 bile olsa yumurta vardır kendinizi sakın üzmeyin stres yapmayın desem olmayacak vitamin alın yürüyüş yapın Akdeniz diyeti yapın her şey olacağına varır Allah yardımcımız olsun ben de gebelik için uğraşıyorumMayıs 2025'te 1.98 çıkan amh değerim Şubat 2026'da 1.1 çıktı. Neden böyle oldu bilemiyorum. Bu normal mi ya da başına böyle bir şey gelen var mı? 1.5 yıldır bebek istiyoruz. Bu durum beni çok fazla üzdü
Önemli olan amh değeri değildir önemli olan yumurta kalitesidir 0.1 bile olsa yumurta vardır kendinizi sakın üzmeyin, stres yapmayın desem olmayacak. vitamin alın yürüyüş yapın Akdeniz diyeti yapın her şey olacağına varır Allah yardımcımız olsun ben de gebelik için uğraşıyorumMayıs 2025'te 1.98 çıkan amh değerim Şubat 2026'da 1.1 çıktı. Neden böyle oldu bilemiyorum. Bu normal mi ya da başına böyle bir şey gelen var mı? 1.5 yıldır bebek istiyoruz. Bu durum beni çok fazla üzdü
Aynı hastane ama önceki kadın doğumda yapılmıştı. Şimdikini endokrinoloji istedi. Bu süreçte sadece femara kullandım. Bir süre koenzim Q10 OMEGA3 içerikli bir hap kullandım.aynı hastane ve labaratuardamı yaptırdın tahlillerini ?
Bende 1,1 amh ile 6 ay sonra gebe kaldım sakın moralini bozma önemli olan var olan yumurtaların kaliteli olması.
Peki mayıstan şubata kadar olan sürede kür ilaç vs kullandın mı ?
Ah o diyetÖnemli olan amh değeri değildir önemli olan yumurta kalitesidir 0.1 bile olsa yumurta vardır kendinizi sakın üzmeyin stres yapmayın desem olmayacak vitamin alın yürüyüş yapın Akdeniz diyeti yapın her şey olacağına varır Allah yardımcımız olsun ben de gebelik için uğraşıyorum
Anladımmm Femara yı kim verdi Kadın doğumcun mu ? Oyle ise sende pcos yoksa neden verdi acaba kiii yumurtlamayı desteklesin diyemi ki ?Aynı hastane ama önceki kadın doğumda yapılmıştı. Şimdikini endokrinoloji istedi. Bu süreçte sadece femara kullandım. Bir süre koenzim Q10 OMEGA3 içerikli bir hap kullandım.