Amh 9 ayda 0.8 düşer mi?

pembewoswos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Mayıs 2025'te 1.98 çıkan amh değerim Şubat 2026'da 1.1 çıktı. Neden böyle oldu bilemiyorum. Bu normal mi ya da başına böyle bir şey gelen var mı? 1.5 yıldır bebek istiyoruz. Bu durum beni çok fazla üzdü

aynı hastane ve labaratuardamı yaptırdın tahlillerini ?

Bende 1,1 amh ile 6 ay sonra gebe kaldım sakın moralini bozma önemli olan var olan yumurtaların kaliteli olması.

Peki mayıstan şubata kadar olan sürede kür ilaç vs kullandın mı ?

Önemli olan amh değeri değildir önemli olan yumurta kalitesidir 0.1 bile olsa yumurta vardır kendinizi sakın üzmeyin stres yapmayın desem olmayacak vitamin alın yürüyüş yapın Akdeniz diyeti yapın her şey olacağına varır Allah yardımcımız olsun ben de gebelik için uğraşıyorum

Önemli olan amh değeri değildir önemli olan yumurta kalitesidir 0.1 bile olsa yumurta vardır kendinizi sakın üzmeyin, stres yapmayın desem olmayacak. vitamin alın yürüyüş yapın Akdeniz diyeti yapın her şey olacağına varır Allah yardımcımız olsun ben de gebelik için uğraşıyorum

Aynı hastane ama önceki kadın doğumda yapılmıştı. Şimdikini endokrinoloji istedi. Bu süreçte sadece femara kullandım. Bir süre koenzim Q10 OMEGA3 içerikli bir hap kullandım.

Ah o diyet bir türlü yapamıyorum kilo fazlalığım da var. Amin, hepimiz için güzel haberler gelir inşallah

Neden bi tedavi denemiyorsunuz

Önemli olan yumurtanın kalitesi gerçekten amh düşük olsa bile yumurtan varsa sorun değil geç kalmış sayılmazsın.

Aynı hastane ama önceki kadın doğumda yapılmıştı. Şimdikini endokrinoloji istedi. Bu süreçte sadece femara kullandım. Bir süre koenzim Q10 OMEGA3 içerikli bir hap kullandım.
Anladımmm Femara yı kim verdi Kadın doğumcun mu ? Oyle ise sende pcos yoksa neden verdi acaba kiii yumurtlamayı desteklesin diyemi ki ?

Bende bi kadın doğrum birde endokrinde vermiştim aynı hastane ise muhtemelen doğrudur. ama panik yapacak bişi yok.

Gebelik için Kesinlikle sigara alkol paketli gıda cok etkiliyor.. ve tabi hareketsiz yaşam da

Benimde kilo fazlalığım vardı İnsülin direncim vardı bazı vitamin değerlerim düşüktü. Dr acil spor yapmamı diyet yapmamı istedi insülin direnci için ise Diaformin verdi yarım yarım. Diğerleri hep bitkisel takviyeler.
Bence kadın doğumcunu degiştir canım iyi bi dr ile düzgün bir tedavi ile carcabuk olur sakın uzulup panik yapma. İnsanlar ne degerlerle gebe kalıyorlar, Pozitif dusun lütfen.

`