- 10 Eylül 2020
- 7
- 1
- 36
- 40
- Konu Sahibi Rasamdynkgdspr
AMH DEGERİ 0.4 ÜN ALTINDA OLUP HAMİLE KALAN VARMI ACABA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl kaldınız acaba doğal yollamı kaç yolluk evlisiniz bu arada maşAllah hayırlı olsun rabbim bizlerede nasip eder İnşAllahBen varım. 5 kez kaldım
11 yıl. Evet doğal yolla.Nasıl kaldınız acaba doğal yollamı kaç yolluk evlisiniz bu arada maşAllah hayırlı olsun rabbim bizlerede nasip eder İnşAllah![]()
MaşAllah canım11 yıl. Evet doğal yolla.
MaşAllah canımbizlere de nasip olur İnşAllah
![]()
Allah bağışlasın canım benim demekki diğer kaybettiklerinin yiyecek ekmekleri içeçek suları yokmuş rabbim o yavrularına hayırlı bir ömür nasip eylesin, İnşAllah bana da tüm isteyenlere de nasip olsunAmin Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben tüp bebeğe de gittim Ama doktor gerek duymadı amh düşük ama folikül saydı kendin hamile kalabilirsin dedi öyle oldu gerçekten. Benm farklı sorunlarım var genetik problemler . 8 kez hamile kaldım 2si sağlıklı doğdu gerisi erken doğum yada ilerleyen aylarda kalbi durdu gibi kaybettim diğerlerini
Evet öyledir büyük ihtimal . eşin için kürler uygulamalısın. Usg de yumurta görülüyorsa hamile kalabiliyorsn sıkıntı olmuyo rakamlarAllah bağışlasın canım benim demekki diğer kaybettiklerinin yiyecek ekmekleri içeçek suları yokmuş rabbim o yavrularına hayırlı bir ömür nasip eylesin, İnşAllah bana da tüm isteyenlere de nasip olsunAynı şekilde benim de yumurta sayım amhıma göre bir mucize dediler ama benim eşimin sperm sayısı 5 milyon onunla da bir ilgisi var heral de hamile kalamayışımın
Amin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin RabbimAllah bağışlasın canım benim demekki diğer kaybettiklerinin yiyecek ekmekleri içeçek suları yokmuş rabbim o yavrularına hayırlı bir ömür nasip eylesin, İnşAllah bana da tüm isteyenlere de nasip olsunAynı şekilde benim de yumurta sayım amhıma göre bir mucize dediler ama benim eşimin sperm sayısı 5 milyon onunla da bir ilgisi var heral de hamile kalamayışımın
İnşAllah canım benim İnşAllahEvet öyledir büyük ihtimal . eşin için kürler uygulamalısın. Usg de yumurta görülüyorsa hamile kalabiliyorsn sıkıntı olmuyo rakamlar
Uyguluyoruz canım İnşAllah işe yararEvet öyledir büyük ihtimal . eşin için kürler uygulamalısın. Usg de yumurta görülüyorsa hamile kalabiliyorsn sıkıntı olmuyo rakamlar
yaşınız nedir acabaBen varım. 5 kez kaldım
yaşınız kaç pekiBu tarz seyleri bende cok arastirdim..ve basliklarda attim hatta..canim...amh dusuklugu gebelige engel degil dogal yollada hamile kalabilirsiniz..hamile kalanlar cok var..0.01 ile bile dogal yolla hamile kalanlar var..tu bebekle kalanlarda var..canini sıkma..benimkide dusuk..fakat bende yas faktorude var..yani embriyolarim kalitesiz oluyor..
39 canim.yaşınız kaç peki