Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. En kısa zaman da kullanmaya başlıcambenimde amh 0.1 olan arkadasim vr o soyledi cnm. benm 4.70 bende kaliteli olsn die ugrasiorum folikuller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. En kısa zaman da kullanmaya başlıcambenimde amh 0.1 olan arkadasim vr o soyledi cnm. benm 4.70 bende kaliteli olsn die ugrasiorum folikuller
cnm.sende bak ilac iceriklerine yanlis yonlendirmek istemem. eczaneye de sorÇok teşekkür ederim tavsiyelerin için. En kısa zaman da kullanmaya başlıcam
Sen yazdıktan sonra netten araştırdım baktım bayaa, zaten alırken eczaneye de bi danışırımcnm.sende bak ilac iceriklerine yanlis yonlendirmek istemem. eczaneye de sor
kas yapalim derken gozSen yazdıktan sonra netten araştırdım baktım bayaa, zaten alırken eczaneye de bi danışırım
Sakarya eğitim ve araştırma hast. Başladım raporlu olduğum için devlette uyguna geldi. Sen nerde tedavi görüyorsun?kas yapalim derken goz
cikarmayalim.cnm. nerde tedavi goruosn
Hayırlısı olsun.ege de denicez cnm. asilama tutmadi. esimle alakali sorun. doktorun biri donasyon da olblr dedi. tup de tutmayabilir dedi cnm
Teşekkürler, birde arı sütünü söylüyorlar ben denemedim bu ay başlıycam.benimde amh 0.1 olan arkadasim vr o soyledi cnm. benm 4.70 bende kaliteli olsn die ugrasiorum folikuller
bende ege unv baslayacagim. rapor cikartmk istiyrmSakarya eğitim ve araştırma hast. Başladım raporlu olduğum için devlette uyguna geldi. Sen nerde tedavi görüyorsun?
evet kestane bali oneriolar. ari sutu. birde maca tozuTeşekkürler, birde arı sütünü söylüyorlar ben denemedim bu ay başlıycam.
Devlette 3 hakkımız varmış önce bu hakları kullanmak istedim olmazsa özel düşünüyorum. Özelde de fiyatlar çok uçuk ama bi şekilde çaresine bakına artıkbende ege unv baslayacagim. rapor cikartmk istiyrm
aynen cnm bende devlette deneyip daha sonra ozlde dusunuyormDevlette 3 hakkımız varmış önce bu hakları kullanmak istedim olmazsa özel düşünüyorum. Özelde de fiyatlar çok uçuk ama bi şekilde çaresine bakına artık
Merhaba tam olarak ayni konulara bakiyorum istanbuldayim acaba sizde ayni sehirdeyseniz hangi yerleri terxih ettiniz yazarmisiniz acaba. Noral terapi akupunktir ve psikoterapi dusunuyorum ve tabi meditasyon ama isi uzmanindan almak gerek sanirsamBen tup bebek yaptırdıgım merkezın yönlendirmesi ile psıkolojık destek, akupunktur, noral terapı, nefes egzersızı ve meditasyon yaptım. Sukur ben emeklerimın karsılıgını aldım. Cok streslıydım ve olumlu dusunmıyordum
Merhaba arı sütünü nasıl kullandınız ?Benim 0.21 amh 20lerin üzerinde fsh ile tüp bebek denemem transfer aşamasına varamadan yarıda kalmıştı. 2 tane yumurta çıkmıştı ve döllenmediler. Ertesi ay doğal yolla hamile kaldım ve şu an oğlum 9 aylik . 34 yaşımda doğum yaptim. Umudumuzu yitirmeyin. Arı sütü kullanmıştım ben onun sifasina cok inandim. Ama bu benim tecrübem sadece . Allah yardimciniz olsun
Merhaba israel aruha bu ay benim de randevum var..siz memnun kalmadiniz?nedenini ogrenebilirmiyim?[QUOTE="Chickennova,
Merhaba bu tedavide göndericez genetik teste. Eşimin %65 yazıyor sadece başka bilgi yok.