Amh değeri düşük olan var mı

evet stresle ilgili bende okumuştum streste beyin önce hayatta kalmaya çalışıyormuş diğer fonksiyonları devre dışı bırakyormuş herşey allahtan elimzden geleni yapıp akışa bırakıcaz verecek olan allah

Merhaba benim de amh değerim 0.55 daha 1 hafta önce öğrendim. Doktor direkt tüp bebek yapmalısın dedi ama normal yoldan denemediğimiz için en azından 6 ay kendim denemek istedim
Merhaba hamile kalabildiniz mi acaba yorumunuzu gördüm de. Normal yolla kaldıysanız ek bişey yaptınız mı kaç ayda kaldınız bilgi verirmisiniz rica etsem ? Bir de fsh ve lh değeriniz kaçtı acaba

Bana da doktor hamile kalman imkansız tüp bebek yaptır dedi fsh 34 lh 27 değerlerim yüksek olduğu için normal olmaz dedi

Merhaba evet şu an 7 aylık hamileyim 3 ay içerisinde hamile kaldım yediklerime dikkat ettim avokado yedim kuruyemiş yedim spor yaptım fshım 12.70di ama lhı hatırlamıyorum

Merhaba evet şu an 7 aylık hamileyim 3 ay içerisinde hamile kaldım yediklerime dikkat ettim avokado yedim kuruyemiş yedim spor yaptım fshım 12.70di ama lhı hatırlamıyorum
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim için tavsiye edebileceğiniz bişey var mı ? Hamilelik istiyorum 1 senedir olmadı değerlerim o şekilde hayıt macununa başladım 2 aydır ve 2 aydır ovulasyon yapıyorum doktor imkansız dedi ama normal yolla ben yine de deniyorum. Avakado badem ceviz vs yiyorum multivitamin başladım

Bana da doktor çok zor demişti yani imkansız değil ama bu amh ile riske atma demişti senin galiba önce fsh ı düşürmen gerekiyor . Ovülasyon kullanmakla çok iyi yapmışsın farklı bir önerim maalesef yok

Teşekkür ederim anladım. Benim anh ölçülmedi bi de fah lh değerim yani bu hormon değerim adetli değilken ve kist varken yapılmadığı belki az da olsa etkilemiştir yüksek çıkmıştır diye düşünüyorum ama doktor çok bişey farketmez inan dedi. Şu an hayıt macununa başladım regl olmak uzereyim regl olunca tekrar hormon testi vereceğim umarım dusurebilmisimdir. Evet 2 aydır ovulasyon kullanıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum hiç değilse yumurtlama günümü öğrenmiş oluyorum yumurtlayıp yumurtlamadigini çatlayıp catlamadigini gayet ne öğrenebildim çok şükür 2 aydır hem yumurtlama hem çatlama oldu gördüm yani testte. Devam edicem bu şekilde. Mesela geçen ay geç yumurtladım 24.günde bu ay çok erken yumurtladim 9.günde eğer test yapmasan bunu bilemeyecektim adetim de düzensiz olduğundan. Umarım hepimiz için hayırlısı olur burda anne olmak isteyen herkese Rabbim yardım etsin hayırlı haberler alabilelim insallah

İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız . Moralde önemli bende bu yüzden umutsuzluğa kapılma

Merhaba kullandığınız ürünlerden hangisi sizin için faydalı oldu acaba? Fsh ve lh değeriniz kaçtı benim bayağı yüksekte doktor normal yolla imkansız dedi yaşım 31. Ve 1 senedir olmadı malesef. Siz 2.5 yılda mi hamile kaldınız bu ürünleri kullanınca acaba ? Kun fe yekun dediginiz gibi Rabbim ol der olur insallah benim içinde bir mucize olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…