Evet ama benim doktorlar hiç upraşma vakit kaybı vitamin falan gel direk dediler ben umudumu yitirmedim ideal kilomun 4-5 kilo üstündeydim kilo verdim diğer düşen bebeğimede aynı kilo verdiğimde hamile kalmıştım spor yaparak vucütta kan akışı oluyor ve rahim kan akışının yoğun olması gereken bir bölge (yumurtalama masajları var buna özel) spor ile metobolizma hızlanıyor bunlar önemli
Herkesin rahat kafa demisinide şöyle açıklayayım bir makalede okumuştum vücutta stres arttığında kortizol hormonu artar bu kortizol hormonuda bedenin tehlikede olduğunu hayati tehlike olduğunu düşünüp vücutu herşeye kapatıp (üremeye bile) sadece yaşam fonksiyonlarını yerine getirmesine izin verir ee bizde bu dönemde aşırı stresliyiz yok yumurta takibi yok 2 günde bir ilişki insan psikolojik olarak mahvoluyor maalesef takmayın diyemem benim tavsiyem elimizden geleni yapalım kafamızı ben elimden geleni yapıyorum diyerek rahatlatalım çünkü aciziz daha fazlası bizim irademizde değil ve Allahtan dileyelim onun hazinesi çok büyüktür vermekle kendisinden hiçbirşey eksilmez Rabbimin vermediğindede vardır bi hayır diyerek yola devam edelim Rabbim inşallah en hayırlı zamanda verir.
Ben yaptıklarımı anlattım ama hiçbirini bunu bunu yaptım bu hamile kalmamı sağladı diye söylemedim düşünmedim Rabbim onun olmasını o gün murat ettiyse o bebek o gün her türlü olacaktı ister En iyi
tüp bebek merkezlerinde ister en iyi embriyologlarla doktorlarla (çok kişi var kaç deneme yapıp artık umudu kestiğinde kendiliğinden hamile olan). En iyi ilaçlarda tedavi görsek, yada kendi kendimize doğal yöntemler denesek, yada bebek istemesek en yüksek korunma olan spiral benim yakınım (spralle tek yumurtalıkla hamile kaldı) , hatta kordonlarıda bağlattırsakta (burda bir arkadaş o şeklde hamile kaldı ) Rabbim onun ne zaman gelmesini dilerse ancak o zaman olur siz ümidinizi kesmeyin
Rabbim bu yolda çaba sarfeden hiçkimselerin kucağını boş bırakmasın