- 16 Kasım 2022
- 182
- 15
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
-
Ama o zaman değeriniz hamile kaldığınızda yüksektiryeter demedi sorun etmeye gerek yok tabiki düşük over ama gebeliğie tek basına engel değil. yaşım 39 oldugu ıcın zaman keybetmek ıstemezsenız tüp bebek deneyin dedi bende tüp bebek düşünmüyorum. ama amh tek basına gebelığe engel bir krıik değil. ki doğal yoldan oluşan bir gebeliğimde oldubu da kanıtı :)
Ama o zaman değeriniz hamile kaldığınızda yüksektir
o zamanki sonucu hatırlamıyorum açıkcası sen niye amh tek başına gebelığe engel olmadığına inanmıyorsun :) amh fsh lh prolaktin hepsi beraber degerlendirilir. doktor ne dedi
Valla ne güzel doktorun biri bana direk tüp bebek dediooo bak stres ve uzuntu herseyı daha da beter edıyr haberın olsun. ya onune bak o ıstatiksel bir rakam sadece. valla onu pek sallamıyorlar. ben hocam amh 0,43 benım dedım geç onu bana sağlıklı bir yumurta bile yeter dedı :)
Ay yine iyi şeyler söylemiş bence olması gerektiğini söylemiş içimizi karartmayalım 2026 da bebişlerimiz kucağımızda olacak inşallahhamile kalabilirsin ama acele et dedi. Olmazsa tüp bebek düşüncez dedi , yumurta rezervim azmış . Öyle işte, eşimden de test istedi bi süre sonra olmazsa rahim filmi .
Yas kac senin ve ne kadar suredir deniyorsunhamile kalabilirsin ama acele et dedi. Olmazsa tüp bebek düşüncez dedi , yumurta rezervim azmış . Öyle işte, eşimden de test istedi bi süre sonra olmazsa rahim filmi .
34 yaşım 4-5 aydır deniyoruzYas kac senin ve ne kadar suredir deniyorsun
Yaşınız kaçtı ki ?Kızlar amh stres yapilinca daha çok dusuyor 1 yıl once 1.90 olab değerim 1.30 şimdi ve doktor hızlı dusmus dedi ultrason da kaç yumurta sayildigi onemliymis iç açıcı konuşmadı benim için sağda 3-4 tane solda 3-4 tane diye konuştu mayıs ayında bi dünya yumurtam vardı daha.
Infettilite süreci stres vs olan düzeni de bozuyor ben bunu anladım.
Erkek faktörü var derken 2 yılda geldiğim durum bu sayı düşükse çok da vakit kaybetmemek lazım 6 ay önce farklıydı şuan farklı
28Yaşınız kaçtı ki ?
hamilelik düşünüyo musunuz çocuğunuz var mı ?Ben
28
6 ay öncekaçtı yumurta sayınKızlar amh stres yapilinca daha çok dusuyor 1 yıl once 1.90 olab değerim 1.30 şimdi ve doktor hızlı dusmus dedi ultrason da kaç yumurta sayildigi onemliymis iç açıcı konuşmadı benim için sağda 3-4 tane solda 3-4 tane diye konuştu mayıs ayında bi dünya yumurtam vardı daha.
Erkek faktörü var derken 2 yılda geldiğim durum bu sayı düşükse çok da vakit kaybetmemek lazım 6 ay önce farklıydı şuan farklı
AMH farklı çıkabiliyor zamanladüştü diye güvenme bence çünkü benim aynı hastanede 0,89 hemen diğer ay 1,89 bilegördümKızlar amh stres yapilinca daha çok dusuyor 1 yıl once 1.90 olab değerim 1.30 şimdi ve doktor hızlı dusmus dedi ultrason da kaç yumurta sayildigi onemliymis iç açıcı konuşmadı benim için sağda 3-4 tane solda 3-4 tane diye konuştu mayıs ayında bi dünya yumurtam vardı daha.
Neden öyle peki ? Farklı çıkması ?AMH farklı çıkabiliyor zamanladüştü diye güvenme bence çünkü benim aynı hastanede 0,89 hemen diğer ay 1,89 bilegördüm
Mayıs ayında kaç yumurtanız vardı bazen aya göre vuvüt 3,4 tane az çok üretebilir deKızlar amh stres yapilinca daha çok dusuyor 1 yıl once 1.90 olab değerim 1.30 şimdi ve doktor hızlı dusmus dedi ultrason da kaç yumurta sayildigi onemliymis iç açıcı konuşmadı benim için sağda 3-4 tane solda 3-4 tane diye konuştu mayıs ayında bi dünya yumurtam vardı daha.
Bak ben hiç anlamadım olabilir diyip geçiyorlar size diyorum aynı hastane 0,89 ile 1,89 bir ay arayla sizce hayati değer değil mi ?????Neden öyle peki ? Farklı çıkması ?
Bence bekletmişler ondan yanlış ölçmüşler yaniBak ben hiç anlamadım olabilir diyip geçiyorlar size diyorum aynı hastane 0,89 ile 1,89 bir ay arayla sizce hayati değer değil mi ?????
10 civarı saymışlardı şimdi sağda 3 solda 4 saydım rezervini az gördüm dedi acaba dönemsel mi çok ağır bir grip de geçiriyorumMayıs ayında kaç yumurtanız vardı bazen aya göre vuvüt 3,4 tane az çok üretebilir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?