• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh değeri şaşkınım bi bakarmısınız?

suaenvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
450
0
96
İçel Mersin
3 kez tüp bebek denedik bu kış 6 ayda 3 tüp bebek olmadı üçüde sonuncusu dondurulmuştu zaten

adana başkentte yaptırdım neyse orada yumurtalık rezervimin 5 olduğunu çok ii olduğunu söylediler

1.de 12 yumurta, 2.dede 20 yumurta toplandı

son işlemden 1 ay sonra mayıs gibi genetik tanı falan yaptırmak istedik başka bi tüp merkezinde

amh testim 0,64 çıkmış henüz dr göstermedim merkez bu testleri dışarı gönderiyomuş acaba karışıklık olurmu başına böyle bişey gelen vear mı?

yaşım 26 adetlerim düzenli

canım amh değerine çok takılma derim ben.. ben doktora sormadan kendim yaptırdım 0,12 çıktı ağla ağla içim şişti postmenapoz yazıyordu sonuçta.. sonra doktoruma gösterdim fsh ın da yüksek olsaydı endişelenirdim ama fsh ın düşük olduğu için şimdilik endişelenecek bir durum yok dedi.. benim de ilk tüp denememde 8 yumurtam olmuştu. sonraki 2 denememde ilaçlara cevap alamadık iptal oldu ama sonra kendim gebe kaldım. o yüzdem amh tek başına kullanılan ve rutin hormon testleri arasında sayılan bir test değil için rahat olsun.

canım amh değerine çok takılma derim ben.. ben doktora sormadan kendim yaptırdım 0,12 çıktı ağla ağla içim şişti postmenapoz yazıyordu sonuçta.. sonra doktoruma gösterdim fsh ın da yüksek olsaydı endişelenirdim ama fsh ın düşük olduğu için şimdilik endişelenecek bir durum yok dedi.. benim de ilk tüp denememde 8 yumurtam olmuştu. sonraki 2 denememde ilaçlara cevap alamadık iptal oldu ama sonra kendim gebe kaldım. o yüzdem amh tek başına kullanılan ve rutin hormon testleri arasında sayılan bir test değil için rahat olsun.

sağol canım içimi ferahlattın evet benimde fsh normal

Back
X