amh değeri ve doktor bilgisi

cilebulbul24

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
104
55
18
35
merhaba arkadaşlar benim ah değerim 1 ve geçen salı bahçeci cem çelik ile görüşmem vardı bana direk rapor çıkartıp tüp bebek yaptırmamı tavsiye ettim daha sonra medicana kadıköy yasemin çekmez ile görüştüm telefonu mu bıraktım bizzat aradı kendisi ve rapor çıkartamayacağımı amh 1 in altında olması gerektiğini söyledi .
kafamı o kadar karıştı ki bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi şimdiden teşekkür ederim
hayırlı kandillerimiz olsun inşallah her kimin ne duası varsa kabul olsun.

Ben bu bahceciyi hiç begenmiyorum. Cok oyalıyorlar insanları benım arkadas gecen marttan beri oraya gidiyo hala sonuc yok. Yok yumurta kalıtesız yok kist var bir yıldır ugrasıyo yanı anlamadım ben. Amh dusukse yuksek doz iğneyle baslanıp yumurta buyutulur diye biliyorum. Bizim kızı oyaladıkca oyalıyo. Raporuda aşmak kolay değil.

Ben bu bahceciyi hiç begenmiyorum. Cok oyalıyorlar insanları benım arkadas gecen marttan beri oraya gidiyo hala sonuc yok. Yok yumurta kalıtesız yok kist var bir yıldır ugrasıyo yanı anlamadım ben. Amh dusukse yuksek doz iğneyle baslanıp yumurta buyutulur diye biliyorum. Bizim kızı oyaladıkca oyalıyo. Raporuda aşmak kolay değil.
ya bana da biraz baştan salma gibi geldi direk amh düşük git rapor al dedi oysa diğer doktor başka bişey dedi off allah yardımıcımız olsun doktoru kimdi acaba arkadaşınızın

Back
X