Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bi ilaç verdi bunu anca reçeteyle alabiliyorsunuz onun dışında bi hormon ilacı verdi onuda hormonlara göre veriyor sonrasında proxyfemin adlı bi vitamin takviyesi ayriyeten omega 3, d vitamini verdi beyaz ekmek, makarna, cips, çikolata, kek, büskivi yasak. Bol bol sebze yenecek dedi 3 ay kullan dedi bende ekmek yerine ne yenilebilir diyince tam buğday ekmeği yiyebilirsin dedi hergün yarım saatte olsa yürüyüş en az 2 litre su
Bi ilaç verdi bunu anca reçeteyle alabiliyorsunuz onun dışında bi hormon ilacı verdi onuda hormonlara göre veriyor sonrasında proxyfemin adlı bi vitamin takviyesi ayriyeten omega 3, d vitamini verdi beyaz ekmek, makarna, cips, çikolata, kek, büskivi yasak. Bol bol sebze yenecek dedi 3 ay kullan dedi bende ekmek yerine ne yenilebilir diyince tam buğday ekmeği yiyebilirsin dedi hergün yarım saatte olsa yürüyüş en az 2 litre su
İnanın umudum hep var o yüzden sakince elimden geleni yapıyorum doktorun verdiği takviyeler bulantı yapıyor hassas bi midem var ilaç kullanmayı hiç sevmem ama mecburum gerisini Rabbime bırakıyorum