• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri ve yumurta sayısı?

Ne verdi yazar mısınız 🌸
Bi ilaç verdi bunu anca reçeteyle alabiliyorsunuz onun dışında bi hormon ilacı verdi onuda hormonlara göre veriyor sonrasında proxyfemin adlı bi vitamin takviyesi ayriyeten omega 3, d vitamini verdi beyaz ekmek, makarna, cips, çikolata, kek, büskivi yasak. Bol bol sebze yenecek dedi 3 ay kullan dedi bende ekmek yerine ne yenilebilir diyince tam buğday ekmeği yiyebilirsin dedi hergün yarım saatte olsa yürüyüş en az 2 litre su

Banada yazar mısınız?
Bi ilaç verdi bunu anca reçeteyle alabiliyorsunuz onun dışında bi hormon ilacı verdi onuda hormonlara göre veriyor sonrasında proxyfemin adlı bi vitamin takviyesi ayriyeten omega 3, d vitamini verdi beyaz ekmek, makarna, cips, çikolata, kek, büskivi yasak. Bol bol sebze yenecek dedi 3 ay kullan dedi bende ekmek yerine ne yenilebilir diyince tam buğday ekmeği yiyebilirsin dedi hergün yarım saatte olsa yürüyüş en az 2 litre su

Merhaba . 0,55 amh 12,70 fsh ile doğal yollardan hamile kaldım. O eşinizde bir problem yoksa umudunuzu kaybetmeyin
İnanın umudum hep var o yüzden sakince elimden geleni yapıyorum doktorun verdiği takviyeler bulantı yapıyor hassas bi midem var ilaç kullanmayı hiç sevmem ama mecburum gerisini Rabbime bırakıyorum

Back
X