Amh değeriniz iyi. 1 ile 4 arası olması gerekiyorMerhabalar birşey sorudan lütfen cevap verirmisiniz bu konuyla ilgili bilgisi olan ben amh testi yaptırdım 2.27 çıktı yaşım 32 ve e nabızda değer dışı diyor ne anlama geliyor refarans değerinde de 02 11.15 yazıyor
Ama neden referans dışı yazıyorAmh değeriniz iyi. 1 ile 4 arası olması gerekiyor
Referans aralığı yanlış o yüzden 2.27 iyi değerAma neden referans dışı yazıyor
Tüp bebek yaptırıcam da ondan ben kendim yaptırdımReferans aralığı yanlış o yüzden 2.27 iyi değer
Neden amh istedi doktorunuz
Neden bu değerle tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kaç senedir olmuyoTüp bebek yaptırıcam da ondan ben kendim yaptırdım
Yumurta kalitesi hangi değerle anlaşılıyor ?Gayet iyi bi deger.
Amh degerinden daha cok yumurta kaliten önemli.
Konu sahibi tüp bebek deneyecekmiş yumurtalarını toplarken doktorlar anlıyor. İçi boş, döllenmeyen, alırken uzayan yumurtalar kalitesizdir.Yumurta kalitesi hangi değerle anlaşılıyor ?
Benimde amh 3.7Konu sahibi tüp bebek deneyecekmiş yumurtalarını toplarken doktorlar anlıyor. İçi boş, döllenmeyen, alırken uzayan yumurtalar kalitesizdir.
Doktorum anlatmıştı, 20 kusur yumurta veren hastasının hiç bir yumurtası spermle döllenmemiş. Hepsi çöp.
Sayıdan çok kalite önemli.
Birde ultrason görüntüsünden de anlıyor doktorlar…
A c d e folik asit b12 vitamini kullan. Yumurtaları şahlandırıyor.Benimde amh 3.7
Fsh hormonum yüksekti yeni düştü sayılır. Yumurta rezervi iyi ama doktor kalitesi ile ilgili hiçbir şey demedi. D vitaminimde düşük
Mineral ve vitaminlerde etkilidir herhalde
Çok teşekkür ederim. Doktorum bir folikasit verdi içinde bütün vitaminler var. Onu alayım kullanayım o zamanA c d e folik asit b12 vitamini kullan. Yumurtaları şahlandırıyor.
Yürüyüş de cok etkili kanlandırıyor yumurtalıkları…
D ve b12 vitaminin faydali oldugunu kk da okumustum.
Araştırdim cok unlu bir prof a c d e folik asit b12 dozlarıyla yazmisti makalesini okudum.
Ben cok büyük faydasını gördüm değil yaşadım.
Yumurtaların kaliteli ise kullanmana gerek yok.Çok teşekkür ederim. Doktorum bir folikasit verdi içinde bütün vitaminler var. Onu alayım kullanayım o zaman
rezervi ve yumurtalar gayet iyi demişti diye hatırlıyorum. Zaten yarın yumurta takibine gidicem tekrar bi sorarımYumurtaların kaliteli ise kullanmana gerek yok.
Folik asit bebek icin gerekli.
Zaten yumurtaların sönük vs görülse doktor söylerdi
Kullanmaya gerek yok.rezervi ve yumurtalar gayet iyi demişti diye hatırlıyorum. Zaten yarın yumurta takibine gidicem tekrar bi sorarım
Teşekkür ederim. Hormonum yeni düştü benimde stres kaynaklı yükselmişti. Rabbim kimin ne hastalığı varsa şifa versin inşallah. Çocuk isteyen herkese nasip olsunKullanmaya gerek yok.
Zaten sorun yok.
Maaşallah
Eşimde sperm sorunu var ondan dolayı bende sıkıntı yok 4 sene oldu bir kimyasal 1 de aşılama varNeden bu değerle tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kaç senedir olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?