- Konu Sahibi Zerendizlek
Hayatım incir kürünü dikkatli kullan o prolaktini yükseltiyor o hataya düştüm birde 3 ay düşsün diye ilaç kullandımBilmıyorum ki bana söylemedi yumurtan var dedi bende bılmedıgımden o an sormadım özele de gıdecegım yumurtlama gunlerım yaklaşıyor incır kürüne başlıcam insalajh kendılıgınde olacak nedense umıtlendım

Allah evlatlarınızı bağışlasın ben kendim de ikizim benimde  ikizim hep çok olsun istemısmdır
Allah evlatlarınızı bağışlasın ben kendim de ikizim benimde  ikizim hep çok olsun istemısmdır  insallah  benımde kendılıgınden olur
insallah  benımde kendılıgınden olur  4 gündür yapıyordum ama bugün yapmıcam keza kafama takıyordum zarar verır mı diye sadece inciri oylesıne yerim zaten ılacta verdı o da etkı edecek diye düşünüyorum diyet sporu bende arttırdım inşallah iyi gelir hepsi
4 gündür yapıyordum ama bugün yapmıcam keza kafama takıyordum zarar verır mı diye sadece inciri oylesıne yerim zaten ılacta verdı o da etkı edecek diye düşünüyorum diyet sporu bende arttırdım inşallah iyi gelir hepsi 

, birde marttan bu yana amh de düşme oldu mu ben şuan beklemeyi düşünüyorum da
, birde marttan bu yana amh de düşme oldu mu ben şuan beklemeyi düşünüyorum da