- 28 Haziran 2025
- 19
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi kader dilara
-
Olmaz mı tabiki var. Karartma kalbini. Benim amh 0,13. Bana da çok düşük dediler. 5 yumurtam vardı. İki embriyom var şu an. Amh 0,02 ler falan duydum. Bir an önce tüp bebeğe başla canım, hatta doktorunla konuş belki de deneyin diyecek önce bilemeyiz. Herkesin kendi hikayesi var bu konuda, amh yüksek olup hamile kalamayanlar da oluyor, amh çok düşük olup ilk deneme de tutanlar da.Merhabalar dün yaptırdığım test ile amh değerim 0.231 çıktı doktor çok düşük dedi tüp bebek şansım dahi yok mu, böyle bir durumla karşılanlar oldumu bilgi almak istiyorum
Önemli olan yumurtanın kalitesi o yüzden erkenden tüp bebeğe başlayın normal diye beklemeyin ve kesinlikle takviye kullanın tüp bebek öncesiMerhabalar dün yaptırdığım test ile amh değerim 0.231 çıktı doktor çok düşük dedi tüp bebek şansım dahi yok mu, böyle bir durumla karşılanlar oldumu bilgi almak istiyorum
Benim endometria rahim hastalığım var 11 cm kist yani çikolata kisti ameliyat olucam gerekirse bi ihtimal yumurtalığı alabiliriz dedi o rezervleri düşürüyor dedi ama şansımız var mı bilemedim korkuyorumOlmaz mı tabiki var. Karartma kalbini. Benim amh 0,13. Bana da çok düşük dediler. 5 yumurtam vardı. İki embriyom var şu an. Amh 0,02 ler falan duydum. Bir an önce tüp bebeğe başla canım, hatta doktorunla konuş belki de deneyin diyecek önce bilemeyiz. Herkesin kendi hikayesi var bu konuda, amh yüksek olup hamile kalamayanlar da oluyor, amh çok düşük olup ilk deneme de tutanlar da.
Önemli olan yumurtanın kalitesi o yüzden erkenden tüp bebeğe başlayın normal diye beklemeyin ve kesinlikle takviye kullanın tüp bebek öncesi
Önce çikolata kisttinden ameliyat olmam gerekiyor acil , yumurtanın kalitesini nasıl öğrenicezÖnemli olan yumurtanın kalitesi o yüzden erkenden tüp bebeğe başlayın normal diye beklemeyin ve kesinlikle takviye kullanın tüp bebek öncesi
canım benim 0,01. bana da tüp bebekte şansın yok kök hücre tedavisi falan dene demişlerdiMerhabalar dün yaptırdığım test ile amh değerim 0.231 çıktı doktor çok düşük dedi tüp bebek şansım dahi yok mu, böyle bir durumla karşılanlar oldumu bilgi almak istiyorum
İyi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeden çikolata kisti ameliyatı olmayın. Zaten amh değeriniz düşük. Belki önce yumurta toplayalım sonra ameliyat yapalım derler.Önce çikolata kisttinden ameliyat olmam gerekiyor acil , yumurtanın kalitesini nasıl öğrenicez
Yaşınız genç sanırım. Çıkan yumurta az olsa da tüp bebek tedavisi ile kaliteli yumurtayı bulabilirsiniz.Merhabalar dün yaptırdığım test ile amh değerim 0.231 çıktı doktor çok düşük dedi tüp bebek şansım dahi yok mu, böyle bir durumla karşılanlar oldumu bilgi almak istiyorum
Ameliyat olursanız rezerviniz düşer sağdaki alındı sadece 2.77 den 1.77 e düştü rezervimÖnce çikolata kisttinden ameliyat olmam gerekiyor acil , yumurtanın kalitesini nasıl öğrenicez
26 yaşındayım ama kistten dolayı düşüş olabilir dediler , özel hastanede tüp bebek uzmnanına gidiyorumYaşınız genç sanırım. Çıkan yumurta az olsa da tüp bebek tedavisi ile kaliteli yumurtayı bulabilirsiniz.
Tek yumurta ile hamile kalabilir miyim , ölçülen bu değer 2 yumurta sayısınn rezervi mi tek miAmeliyat olursanız rezerviniz düşer sağdaki alındı sadece 2.77 den 1.77 e düştü rezervim
Tüp bebek uzmanına gidiyorum denizlide , özelde , 29 temmuzda ameliyat olacağım haftaya tekrr görüşmem var kendim doktora bunu söylesem toplama yapabilme ihtimalimiz var mı diyeİyi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeden çikolata kisti ameliyatı olmayın. Zaten amh değeriniz düşük. Belki önce yumurta toplayalım sonra ameliyat yapalım derler.
Bence öncesinde mutlaka konuşun. Ben rahim ve yumurtalık ameliyatlarından önce 1-2 doktordan görüş alma taraftarıyım.Tüp bebek uzmanına gidiyorum denizlide , özelde , 29 temmuzda ameliyat olacağım haftaya tekrr görüşmem var kendim doktora bunu söylesem toplama yapabilme ihtimalimiz var mı diye
Hamile kalmanız için tek yumurta gerekiyor zaten. Toplam yumurta sayım 2.77 den 1.77 düşüyor yani sağ da ki alındı diyeTek yumurta ile hamile kalabilir miyim , ölçülen bu değer 2 yumurta sayısınn rezervi mi tek mi
Merhaba sizin adınıza çok sevindim. doktorunuz kim yaşınız kaç acaba? Benim de amh 0,02 açıkçası iki kere denedim embriyo aşamasına bile geçemedik yani hep boş çıktı yumurtalar. Pek umudum yok çok üzülüyorum.canım benim 0,01. bana da tüp bebekte şansın yok kök hücre tedavisi falan dene demişlerdi
Canım benim hiç üzülme lütfen. 1 tane yumurta yetiyor. Benim amh 1.70 ama sadece 3 yumurta toplanabildi. Benim doktor yumurtalıkların 0 gibi davranıyor dedi mesela. İnan belli olmuyor bu işlere. Amh artık sadece bir rakam olduğunu düşünmeye başladım.Merhaba sizin adınıza çok sevindim. doktorunuz kim yaşınız kaç acaba? Benim de amh 0,02 açıkçası iki kere denedim embriyo aşamasına bile geçemedik yani hep boş çıktı yumurtalar. Pek umudum yok çok üzülüyorum.
Kist için ameliyatı hic çocuğu olmayanlara önermiyorlar genelde ,çünkü gerçekten rezervi düşürüyor ayrıca çikolata kistinin tekrarlama ihtimali de çok fazla. İlaçla tedavisi de var aslında mümkün değil miymiş? Bir kaç yerle görüşün bence de ameliyat olmadan önce, benim de rezervim düşük ve çikolata kistim de var ,yumurta az çıkıyor zaten. Ameliyatsız bir alternatif varsa onu değerlendirin bence ve sonrasında vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine geçinBenim endometria rahim hastalığım var 11 cm kist yani çikolata kisti ameliyat olucam gerekirse bi ihtimal yumurtalığı alabiliriz dedi o rezervleri düşürüyor dedi ama şansımız var mı bilemedim korkuyorum
canım 28 yaşımdayım doktorum Ankarada yetkin karasu. Daha önce zübeyde hanımda ve bilkent şehir hastanesinde 2 yıla yakın tedavi gördüm yumurtalıklarım cevap vermemişti 3 yumurta göründüğünde bile yeterli değil dendi. Ben tedaviyi bırakıp pes ettikten sonra kanama şikayetiyle gittim yetkin hocaya ultrasonda 4 yumurta göründü, 90larda gezen fsh değerim 9a düşmüştü, istersen toplayalım dedi ve sürecimiz bu şekilde başladı. Benim de hiç umudum kalmamıştı zaten ilaçsız adet görememeye başlamıştım bildiğin menapozdu yani, belki önceden kullandığım takviyeler sonradan etki etti bilmiyorum ama Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok ağır bir süreç maddi ve manevi olarakMerhaba sizin adınıza çok sevindim. doktorunuz kim yaşınız kaç acaba? Benim de amh 0,02 açıkçası iki kere denedim embriyo aşamasına bile geçemedik yani hep boş çıktı yumurtalar. Pek umudum yok çok üzülüyorum.
Çok sevindim ben 33 yaşındayım. Hiç bir şikayetim yoktu. Baktık bebis olmuyor doktora gittik o zaman öğrenmiş oldum. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. Her ay kendiliğinden saat gibi Regl de olurdum hiç bir şey anlamadım. Ama denedik iki sefer olumsuz. Hangi takviyeleri kullandınız neler yaptınız bu süreçte. Valla çok güzel sürpriz olmuş size. Umarım bize de böyle sürprizler çıkar karsimiza. Çünkü gerçekten yipratici ve üzücü. Hala daha sorsanız pek umudum yok yani.canım 28 yaşımdayım doktorum Ankarada yetkin karasu. Daha önce zübeyde hanımda ve bilkent şehir hastanesinde 2 yıla yakın tedavi gördüm yumurtalıklarım cevap vermemişti 3 yumurta göründüğünde bile yeterli değil dendi. Ben tedaviyi bırakıp pes ettikten sonra kanama şikayetiyle gittim yetkin hocaya ultrasonda 4 yumurta göründü, 90larda gezen fsh değerim 9a düşmüştü, istersen toplayalım dedi ve sürecimiz bu şekilde başladı. Benim de hiç umudum kalmamıştı zaten ilaçsız adet görememeye başlamıştım bildiğin menapozdu yani, belki önceden kullandığım takviyeler sonradan etki etti bilmiyorum ama Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok ağır bir süreç maddi ve manevi olarak
Igneli tedavi mi yaptı doktorunuz? Ben istanbuldayim da benim tedavin iğnesiz ondan sordum.canım 28 yaşımdayım doktorum Ankarada yetkin karasu. Daha önce zübeyde hanımda ve bilkent şehir hastanesinde 2 yıla yakın tedavi gördüm yumurtalıklarım cevap vermemişti 3 yumurta göründüğünde bile yeterli değil dendi. Ben tedaviyi bırakıp pes ettikten sonra kanama şikayetiyle gittim yetkin hocaya ultrasonda 4 yumurta göründü, 90larda gezen fsh değerim 9a düşmüştü, istersen toplayalım dedi ve sürecimiz bu şekilde başladı. Benim de hiç umudum kalmamıştı zaten ilaçsız adet görememeye başlamıştım bildiğin menapozdu yani, belki önceden kullandığım takviyeler sonradan etki etti bilmiyorum ama Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın çok ağır bir süreç maddi ve manevi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?