amh değerim 0.299?

Örnek veririsek adetsiz bir şekilde iki ay üst üste bakılsa atıyorumm 20 çıksa adetli iken kaç çıkar çok oynar mı
biraz araştırdım bende. sanırım adetli olan zaman önemliymiş o yüzden adet zamanı baklııyormus adet zamanı dışında oluşan yumurta dominant folikül olabiliyormus bu durumda antral folikül sayısı düşük çıkabiliyormuş adet zamanı hormonlar nötr yumurtalıklar aktif halde olduğu için önemli olan süre bu süre oluyor sanırım

Bende araştırdım ama arada 3,4 tane fark olur diyorlar

öyle mi diyorsunuz neden birden düşüyor sebebi var mı acaba genetik demişler benim annem erken menopoza girdi açıkçası
İnan bilmiyorum doktor bile ilk basta yumurtalarıma bakmadan bu kadar düsüs olmaz 8 ayda dedi. Sigara içiyorım ben bence ondan olabilir. Benim annemde de erken menopoz var bu arada

Amh tek başına hamile kalamama sebebi olamaz tüm her şeye bakın düzenli adet yumurtlama varsa başka engel yoksa tüp bebekle aynı şans sadece zaman önemli benim de öyleydi 0.44 ve ben senelerce Amh yüzünden hamile kalamıyorum sandım adetim çok düzenli ve başka sebepler çıktı ve bu süreçte kuzenimin de Amh 0.3 olduğunu öğrendim onun adına üzüldüm benim gibi zor şeyler yaşayacak sandım ama doğal yoldan iki ayda hamile kaldı . Benim iki tüp bebek tutmazken o kadar zor ki insan kıyas yapamadan duramıyor neden ben diyorsunuz aynı şeyleri yaşayan biri çok kolay hamile kalırken siz ugrasıyorsunuz ubraslarımız da sonuç vermiyor

Ben sorabilir miyim doğal yoldan mı hamile kaldınız

Merhaba adınıza çok sevindim yaşınız kaçtı ilk hamilelikte ve şu an

öyle mi diyorsunuz neden birden düşüyor sebebi var mı acaba genetik demişler benim annem erken menopoza girdi açıkçası
Canım içinde şüphe kalmasın istersen fmr1 diye bir genetik testi var yumurta rezervi genetik mi yoksa çevresel mi onun sonucunu veriyor doktorum istemişti benden çünkü genetikse düşüş hızlı oluyormuş çevreselse daha yavaş ama belli olmuyor benim genetik çıkmadı baktırın siz de ona göre karar verirsiniz ama yaşınız çok genç kocanız değerlerine mutlaka baktırsın onda sorun yoksa gerçekten kalırsınız bir de tüplere de baktır detaylı benim seneler sonra neler çıktı raporumda rahimde yapısıklık şüphesi yazdığı halde dört sene boyunca hiçbir doktor söylemedi raporu ben nasıl anlayabilirim. Zaman ve doktor çok önemli ve maalesef Hamilelik nasip ve şans faktörüne de bağlı

Merhaba eşiniz tedavi gördü mu milyon değil yani bin çok şaşırdım bu şekilde mi dogaldna kaldınız

Maşallah değeri sayısı çok iyiymiş erkek faktörü de çok önemli
Evet ama kolay hamile kalmadım sitede bir sürü konu açtım yorumlar yaptım. 18 ay sürdü. O yüzden görünce tecrübelerimi söylüyorum. Bir kaliteli sperm ve yumurta yeterli. Ama bunun için ihtimalleri arttırmakta lazım.

Benim kardeşimin arkadaşı aynı sizin gibi Amh 4 kocasının değerleri harika üç buçuk sene uğraştı çatlatma iğneleri olmadı sonea kaldı ama kızkardwsim kocasının değeri berbattı altı ayda dogaldna kaldı bir yerde okumuştum hamile kalmak matematigr bakmıyor gerçekten kader de devreye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…