İnşallah en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz bu sürecin çok zor olduğunu biliyorum. Kaç defa tüp bebek denediniz ve yaşınız kaç? Bence eğer maddi durumunuz el veriyorsa güzel bir tatile çıkın. Spora başlayın. Bir süre sonra hem o kafadaki sesler düşünceler azalıyor hem de stres hormonu düşüyor. Bunları söylemesi kolay ama yapması zor biliyorum. Benim kayınvalidem şurup dururken senin çocuğun olmuyor bence git tedavi ol demişti şok olmuştum. İlkten takmasam da sonraki ay hsg çektirmeye karar vermiştim. Hakkımı ona helal etmiyorum her yalnız kalışımızda başkasına ceket atsalar hamile kalıyor gibi laflar etti. Eşim konuştu ama öyle arsız biri ki. Neyse sinirlerim tepeme çıkıyor onu Allah’a havale ediyorum. Beni çok strese sokmuştu bir yerden sonra olmayacağına inanmaya başlamıştım. Düşünün bir de branşım pdr ama kendime faydam olamadı
ama olmasaydı her yolu deneseydik de sonunda bebek evlat edinirdim. Doğurmak çok güzel ama minicik bir bebeği doğurmadan da çok sever insan. Ben öğrencilerime bile bayılıyorum. Büyütürken verilen emek çok ayrı çünkü insanı anne yapan o süreç en çokta