- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
AMH düşükkende yumurta olur canım 3 tane olur atıyorum yüksek AMH bireyde 10 tane olur örnek bu sayılar değişir hiç olmaz değil hiç olmasa. Zaten menopoz olurhiç bilmiyorum psikolojim yerle bir şuan geçen ay yumurtlarım göründüyse amh nasıl bu kadar düşük anlayamadım
Bence sen bi kaç yumurtan var onu sor hiç Altan bakıldımı e nabızında vardır ordan bak görüntülemede raporunda yazar şu kad at folikül diyehiç bilmiyorum psikolojim yerle bir şuan geçen ay yumurtlarım göründüyse amh nasıl bu kadar düşük anlayamadım
Sana tek şunu diyeceğim AMH 10 olan var tüp bebekte normal sıkıntısı olmayan insan var tüp bebekte durumu kötü AMH düşük olan var tüp bebek merkezinde bu ne demek sadece 1 neden le değil binlerce neden bizi bazen bazı yerlere sürükler dua et sen sadece 1 yumurtadan ve 1 spremden. Meydana geldin bak 2 yıl oldu benimde olmuyor takdir Allah’ın dua et ağlama bende 25 yaşındayımhiç bilmiyorum psikolojim yerle bir şuan geçen ay yumurtlarım göründüyse amh nasıl bu kadar düşük anlayamadım
1 ile 3 arası degisiyordu. Bazen kistlesiyordu o yumurta ve ya büyümüyorduKaç yumurtanız vardı o AMH ile sizin
evet bazen benimde kistlerime oluyordu ama doktor bana her kadında olur diyordu1 ile 3 arası degisiyordu. Bazen kistlesiyordu o yumurta ve ya büyümüyordu
bilmiyorum zaten genel olarak hassas bi insanım eşimle ufak şeye tartışsak günlerce etkisinden çıkamadığım zamanlar bile olur şimdi bunu nasıl kaldıracağım bu yolu nasıl güçlü bir şekilde yürüyeceğim hiç bilmiyorum diğer değerlerim normal bi prolaktin yüksek çıktı 33.9 ama bi kaç kere daha bakıldığında prolaktin normal geçen ay çok streslendim acaba ondan mı diyorum. kenimdimi çok yetersiz hissediyorum biliyorum yanlış ama çok suçlu hissediyorum benim yüzümden bi çocuğumuz olmaz diye çok korkuyorum onca masrafa boşa gider diye çok korkuyorum çünkü tutmama ihtimali de varmış tüp bebeğin özellikle amh düşük olan kadınlarda daha aza iniyormuş ihtimal. kimseye de anlatmak istemiyorum şuan aileme bile anlatsam rahatlarım belki ama sonrasında o sorular sürekli fikir vermeler falan beni çok yıpratır biliyorum. eşim ile birbirimize sarıldık şuan. bi doktor arkadaşım var onunla konuştuk zaman kaybetmeden adım atmam gerektiğini zamanla yarıştığımı söyledi çok üzgünüm çokSana tek şunu diyeceğim AMH 10 olan var tüp bebekte normal sıkıntısı olmayan insan var tüp bebekte durumu kötü AMH düşük olan var tüp bebek merkezinde bu ne demek sadece 1 neden le değil binlerce neden bizi bazen bazı yerlere sürükler dua et sen sadece 1 yumurtadan ve 1 spremden. Meydana geldin bak 2 yıl oldu benimde olmuyor takdir Allah’ın dua et ağlama bende 25 yaşındayım
en son gittiğimde doktor her şey normal demişti kan sonucumu daha gösteremedim randevuyu 1 ay sonrasına verdi hsg çektirmeye gidicem çarşamba günü sonrasında özele geçicem artıkKalitesiz yumurta kistleşiyor sanırım
siz n’aptınız peki şuanKalitesiz yumurta kistleşiyor sanırım
Anladım adetli bakılan yumurta sayısı adetsizken bakılana göre fark ediyor mu1 ile 3 arası degisiyordu. Bazen kistlesiyordu o yumurta ve ya büyümüyordu
Adla seni kötü yola sevk etmek istemem ama hemen menopoza girmezsin belki daha 40 ona kadar böyle gidersin bazen doktorlar bizi korkutuyor ama sen git doktora ben o yönden demiyorummbende aynı senin karaketerindeyim hemen ağlarım yıkılırım ama allahtan geliyor inan bak benimde daha henüz yok üstelik bak hep hafta sonuna geliyor adetim doktora gidip test veremiyorum resmenbilmiyorum zaten genel olarak hassas bi insanım eşimle ufak şeye tartışsak günlerce etkisinden çıkamadığım zamanlar bile olur şimdi bunu nasıl kaldıracağım bu yolu nasıl güçlü bir şekilde yürüyeceğim hiç bilmiyorum diğer değerlerim normal bi prolaktin yüksek çıktı 33.9 ama bi kaç kere daha bakıldığında prolaktin normal geçen ay çok streslendim acaba ondan mı diyorum. kenimdimi çok yetersiz hissediyorum biliyorum yanlış ama çok suçlu hissediyorum benim yüzümden bi çocuğumuz olmaz diye çok korkuyorum onca masrafa boşa gider diye çok korkuyorum çünkü tutmama ihtimali de varmış tüp bebeğin özellikle amh düşük olan kadınlarda daha aza iniyormuş ihtimal. kimseye de anlatmak istemiyorum şuan aileme bile anlatsam rahatlarım belki ama sonrasında o sorular sürekli fikir vermeler falan beni çok yıpratır biliyorum. eşim ile birbirimize sarıldık şuan. bi doktor arkadaşım var onunla konuştuk zaman kaybetmeden adım atmam gerektiğini zamanla yarıştığımı söyledi çok üzgünüm çok
Kendini yorma yıpratma allahım dilerim seni sevindirir bir evlatlaAdla seni kötü yola sevk etmek istemem ama hemen menopoza girmezsin belki daha 40 ona kadar böyle gidersin bazen doktorlar bizi korkutuyor ama sen git doktora ben o yönden demiyorummbende aynı senin karaketerindeyim hemen ağlarım yıkılırım ama allahtan geliyor inan bak benimde daha henüz yok üstelik bak hep hafta sonuna geliyor adetim doktora gidip test veremiyorum resmen
amin inşallahKendini yorma yıpratma allahım dilerim seni sevindirir bir evlatla
Yok bendimde olmadı bendede durumlar çok karışık doktorlar kafamı yoruyoramin inşallahsizin oldu mu peki yoksa süreçte misiniz
neden ne diyorlarYok bendimde olmadı bendede durumlar çok karışık doktorlar kafamı yoruyor
Yani net bişey demiyorlar önlerindeki testleri bile değerlendirmeyen işi gücü para tüp olan doktorlar var dikkat etmeni tavsiye ederimneden ne diyorlar
hangi şehirdesiniz araştırma hastanesine gitmeyi düşündünüz müYani net bişey demiyorlar önlerindeki testleri bile değerlendirmeyen işi gücü para tüp olan doktorlar var dikkat etmeni tavsiye ederim
Bunu bende çok merak ediyorum hangisi önemli mesela adetken bende 2 folikül göründü adet değilken 5-6 arasıAnladım adetli bakılan yumurta sayısı adetsizken bakılana göre fark ediyor mu
aslında adet döneminden sonrası önemli değil mi adetten sonra çoğalmaya başlıyorBunu bende çok merak ediyorum hangisi önemli mesela adetken bende 2 folikül göründü adet değilken 5-6 arası
Galiba adetten sonra büyüdüğü için net sayamıyorlar 1,2 fazla çıkabiliyorBunu bende çok merak ediyorum hangisi önemli mesela adetken bende 2 folikül göründü adet değilken 5-6 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?