Amh değerim 0,831

Vitaminlerden kastınız nedir

Yaşın kaç, reglinin 3. Günü fsh e2 prolaktin degerlerine bakildi ise kaç?

Amh degerinin genel geçerliliği yoktur.

Fsh değerin yüksek ise anlam kazanır.

Yaşım 28
Prolaktin 11
Fsh 6.29
Estradiol 58
Degerlerım bu sekılde

Amh değerim 0.82 idi 7 ay sonra hamile kaldim ultrasonda sorun görünmüyordu çünkü sizde ultrasondan reglin 2.Günü kontrole giderseniz daha net yanıtlar alabilirsiniz
Çok mutlu oldum bunu okuyunca ultrasyona gırdım bugun doktor normal dedı hıcbır sorun görmedi 10 yumurta gördü pcos degılsın cok yumurtan yok ama gebelıgede engel degıl dedı bu arada hayırlı olsun darısı bekleyen herkesin başına inşallah

Tesekkurler canim amin inşallah sende çok beklemeden alirsin güzel haberleri stres yapma ben kafaya çok takıyordum hiç takmadığım ay hamile kaldim

Tesekkurler canim amin inşallah sende çok beklemeden alirsin güzel haberleri stres yapma ben kafaya çok takıyordum hiç takmadığım ay hamile kaldim
Stres yapmamak çok zor ama en azından artık vitamin ve yediklerime dikkat edecegım bu deger beni çok etkıledı teşekkür ederim

Pcos yok dedı doktor

Pcos yok dedı doktor
Seni cok iyi anliyorum bende cocuk sahibi olmak istoyorum 2 yildir ama olmuyor yani aslinda hic bir sikintin yok dese doktor gene Rabbim istemeden olmuyor yani bunun icin amh asiri sorun haline getirme inan benim kuzenimin esi bagirsak kanseriydi hamile kaldi doktor imkansiz olamaz dedi ama Rabbim istedikten sonra imkansiz yok

Hemen bakiliyor gec cikmqdi bende sabah aldilar ogleden sonra sonuclar cikti

İnşallah Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin

SIz evraklari tup bevek icinmi topluyorsunuz

Merhaba bende 32 yaşındayım amh 1 çıktı yaşıma göre düşük ancak doktor 1 yıl deneme süresi verdi olumsuz düşünmeyin diğer hormon değerleriniz normalse denemenizi önerecektir doktor stres olmayın inşallah saglıkla gelir bebişler sadece yumurtamızın az olduğunu gösteriyor aslında gebelik engel değil

Merhaba 1 günde çıkmıştı amh sonucum benimde uzun sürmemişti

Diğer degerlerım normal çok şükür inşallah dedıgınız gıbı olur teşekkür ederim

Benim arkadaşımın da 1in altında demişti 3. Ayda hamile kaldı bu işin bir matematiği yok sağlıklı beslenip fazla kilo verilip düzenli hareketle inşallah olur stresten kötü değil hiçbir şey Allah kucağımızı boş bırakmasın

Yaşım 28
Prolaktin 11
Fsh 6.29
Estradiol 58
Degerlerım bu sekılde
6 fsh süper bi değer amh değerinin 0.bilmem kaç olmasının imkanı yok.

Bu ay regl olduğunda 2.-3. Gün kadın kadın dogum doktoruna git sag ve sol yumurtalıklarında kac yumurta oldugunu sor. Kalitesini ultrasonda görüyorlar.
Yaz bana mutlaka.

Eşin sperm testi verdi mi?
Morfoloji ile birlikte sperm testine bakılsın.

Kanın dışarıda fazla bekler ise bile amh testin düşük çıkar. Zaten fsh ile dogrul orantılı değilse kesinlikle genel gecerliligi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…