Anladim buyuk ihtimal kan aldilar sizden dimi hormonlariniza bakarken amh bakiyorlar eger amh dusukse direk sizi tup bebege yonlendirc3kler eger amh iyiyse asilamayla basliyorlarHayır inferlite bölümüne gittim istediler tüp Bebek bölümü ayriymis
Anladım bu konularda hiç bilginiz yok ama üzülmeyin dediğim hormonlara baktırın şehrinizde devlet Hastanesi'nde infertilite polikliniği varsa gidin sonuç tüp bebekte aşılamada olsa vitamin takviyeleri veriyorlar benim tüp bebek doktorum vermiştiVitaminlerden kastınız nedir
Evet kan aldılar ama amh testim.cikmamis diğer hepsi çıkmışAnladim buyuk ihtimal kan aldilar sizden dimi hormonlariniza bakarken amh bakiyorlar eger amh dusukse direk sizi tup bebege yonlendirc3kler eger amh iyiyse asilamayla basliyorlar
Anladim doger testlwrin nasil cikmis qcaba amh testi yapmadilarmiEvet kan aldılar ama amh testim.cikmamis diğer hepsi çıkmış
Biri testim referans değerin altında ama yine tik.koymuslarAnladim doger testlwrin nasil cikmis qcaba amh testi yapmadilarmi
Hangi degerinBiri testim referans değerin altında ama yine tik.koymuslar
Bende yumurtamin biri genelde catlamiyor büyümüyorAnladim doger testlwrin nasil cikmis qcaba amh testi yapmadilarmi
YUmurta tembelligi gibi mi bendede mesela amh dusuklugu var tup bebege basvurdum tedaviyi yarida kestiler asilama yaptilar tutmadi ondan sonra ara verdim ben kendiligind3n olur belki diyeBende yumurtamin biri genelde catlamiyor büyümüyor
Yapay zekaya sordumda yasima göre bundeger olmamasi gerekiyormuş ama diğeri yumurtam.normalmisYUmurta tembelligi gibi mi bendede mesela amh dusuklugu var tup bebege basvurdum tedaviyi yarida kestiler asilama yaptilar tutmadi ondan sonra ara verdim ben kendiligind3n olur belki diye
kac yildir deniyorsunuz benimki 2 dolduYapay zekaya sordumda yasima göre bundeger olmamasi gerekiyormuş ama diğeri yumurtam.normalmis
11 yumurtam oldugunu soyledı 5 sağda 6 solda ultrasonda hersey normal dedı hıcbır sorun görmedı6 fsh süper bi değer amh değerinin 0.bilmem kaç olmasının imkanı yok.
Bu ay regl olduğunda 2.-3. Gün kadın kadın dogum doktoruna git sag ve sol yumurtalıklarında kac yumurta oldugunu sor. Kalitesini ultrasonda görüyorlar.
Yaz bana mutlaka.
Eşin sperm testi verdi mi?
Morfoloji ile birlikte sperm testine bakılsın.
Kanın dışarıda fazla bekler ise bile amh testin düşük çıkar. Zaten fsh ile dogrul orantılı değilse kesinlikle genel gecerliligi yok
Nasıl beslendı acaba bılgınız var mıBenim arkadaşımın da 1in altında demişti 3. Ayda hamile kaldı bu işin bir matematiği yok sağlıklı beslenip fazla kilo verilip düzenli hareketle inşallah olur stresten kötü değil hiçbir şey Allah kucağımızı boş bırakmasın
Güzel kardeşim geçtik bu yollardan biliyoruz.11 yumurtam oldugunu soyledı 5 sağda 6 solda ultrasonda hersey normal dedı hıcbır sorun görmedı
Eşim gıtmedı daha bnden sonra gıdecek
İnşallah soyledıgınız gıbıdır
Teşekkür ederım verdıgınız bılgıler için çok sagolun içime su serptiniz Allah ne muradınız varsa versin inşallahGüzel kardeşim geçtik bu yollardan biliyoruz.
0.831 amh degeri olan bir kadının fsh si 15 in üzerinde olması ve yumurtasının çok çok az olması gerekiyor.
Fsh yüksekse amh degerinin azlığı anlam ifade eder. Amh degerin dogru olsaydi sende yumurta görmemesi görse de bir tane cılız yumurta görmesi gerekiyordu.
Fsh düşük, 11 yumurta görülen bir kadında sorun yoktur.
Tabi doktorlar iki makale okumadan kendilerine katmadan ezbere bilgilerle kadınları telaşa sokuyorlar.
İyi doktorları tabi ki ayrı tutuyorum.
iİyi bi doktor bulursan kendine benim dedi gibi dogru bilgileri verir size.
Rah filmi çekil, eşinde morfoloji de bakılacak şekilde sperm testi yaptırsın iyi bi laboratuvar da.
İstanbulda iseniz Düzen laboratuvarına
Özellikle bir şey yapmadı ama zaten çok yemek yemez ve en ideal kilosundaydı diyebilirim diyet yapıyordu o dönem baya zayıflamıştı onun da etkisi olduğunu düşünüyorum ben.Nasıl beslendı acaba bılgınız var mı
Bu işlerin sıralaması vardır.Teşekkür ederım verdıgınız bılgıler için çok sagolun içime su serptiniz Allah ne muradınız varsa versin inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim sağolunBu işlerin sıralaması vardır.
Hormon testi, bu yaptırdın.
Rahim filmi, iyi bu merkezde çektir,
Kruger sperm testi (morfolijiyi de kapsayan), erkek kaynaklı sorun var mı yok mu bilmen gerekiyor.
Yanlız senin yumurtan ve fsh değerinde sorun yok gereksiz yere vitamin, takviye kullanma.
Bunlar bilinçsiz kullanılacak takviyeler değil, gereksiz yere kullanmak masum değil asla.
Zaten kullanmak gerekseydi 2 ay kullanıp bırakıyorsun.
Ben kullandım sen şunu al, bana iyi geldi, aaaa amh düşük takviye kullan bilgileri olmaz.
Vucudunun degerlerini alt üst edersen yıllarca toparlamaya çalışırsın…
Vitamin deyip geçiliyor fakat annedeki fazla b12 otizmi tetikliyor mu bu hala bilinmiyor.
Amaç hamile kalmak ama en önemli amaç sağlıklı cocuk dünyaya getirmek.
Ben 2 yıl araştırma yaptım, gitmediğim doktor kalmadı.
Yanlız temiz beslenin. Tavuk organik degilse asla yemeyin, wifi olan oda da uyumayın, karanlık odada uyuyun uyku kalitesi çok önemli. Her istediğini ye ama dengele hamur işimi yediğin yanında yeşillik ye, ben pide severim yanında semiz otu salatası yerim yoğurtlu sarmısaklı, et mi yedim yeşilliği eksik etme. Kan şekerini birden zıplatmayacak yiyecekler ye bakliyat vs.
Şekerine: açlık, tokluk ve 3 aylık degerlerine saglik ocaginda baktir.
İnsilün direnci olan kadınlar hamile kalmakta zorlanır ve çok uğraşır.
Bilinçli hareket et.
Google da devamli arastir doktorların calismalarini oku, google bir sürü yüklü çalışma var.
Ne güzel bi dua amin inşallah çok da ihtiyacım var duaya.
Bende bu platformda bilgilerini paylaşan iyi insanların sayesinde bilinçlendim. Çok aklı başında insanlar var. Bi çogu ile arkadas oldum. Kimi cocugu olmayinca bir daha girmedi, kiminin cocugu oldu bir daha girmedi kadınlar klübünde, ben giriyorum okuduklarıma cevap yazıyorum.
Cünkü yasadiklarinizi biliyorum ve doktorları biliyorum.
Çok isim yapmis doktorlara gittim ben koca bi sıfırlardı. Ameliyatini yapamam ben diyeni mi istersin, hangi vitamin hangi doz aliniri bilmeyen mi istersin, yok rahim filmi cekilme gerek yok diyeni mi dersin ki (benim rahim filminde sorunlarim ortaya cikti), neler neler.
Duygusallıkla doktorların rüzgarına kapılmayacaksınız.
Bize hamile haberini vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?