Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
umarım konuyu doğru yere açmısımdır... kızlar adetımın 3. gunu e2 (östrojen) hormonum 238 çıkması uzerıne doktor amh testı ıstedı sımdı ogrendımkı 7.64 dusuk çıkmasın dıye dua ederken bukdr yüksek çıkması normal mı bılenler lütfen yorum yapabılır mı???
teşekkür ederım ılgılendıgın ıcın ben de bu h sonu gıtmeyı düşünüyorum başka doktora cunku kafamda mılyon tane soru var ve bana ıyı ya da kotu kafamı netlestırecek bır doktora ıhtıyacım var.. benım ıcıme doguyo bu e2 den dolayı bır sorun var bence
teşekkür ederım ılgılendıgın ıcın ben de bu h sonu gıtmeyı düşünüyorum başka doktora cunku kafamda mılyon tane soru var ve bana ıyı ya da kotu kafamı netlestırecek bır doktora ıhtıyacım var.. benım ıcıme doguyo bu e2 den dolayı bır sorun var bence