AMH DEĞERİM ÇOK YÜKSEK ÇIKTI

NOLACAK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
4
0
1
29
MERHABA KIZLAR BUNU DOKTORLA KONUŞMAM LAZIM AMA RANDEVU BULAMIYORUM BAŞINA GELEN VAR MI ACABA BEBEK İSTEDİĞİM İÇİN DEĞERLERİME BAKTIRMIŞTIM AMH DEĞERİM 13,2 ÇIKTI DİĞER DEĞERLERİM NORMAL GÖRÜNÜYOR. BU KONUYLA ALAKALI BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

MERHABA KIZLAR BUNU DOKTORLA KONUŞMAM LAZIM AMA RANDEVU BULAMIYORUM BAŞINA GELEN VAR MI ACABA BEBEK İSTEDİĞİM İÇİN DEĞERLERİME BAKTIRMIŞTIM AMH DEĞERİM 13,2 ÇIKTI DİĞER DEĞERLERİM NORMAL GÖRÜNÜYOR. BU KONUYLA ALAKALI BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
Bildigim kadariyla degeriniz yuksek ama bu yumurtalik rezervinizin yuksekliginj gosterir pcos olabilirsiniz kotu degil ama o da hamile kalmayi zorlastirabiliyo cogu zaman ama bazen de cok kolay hamile kalanlar oluyo

Merhaba. Değeriniz sınırın çok üstünde. Yüzde 90 ihtimal pcos hastalığınız var. Bu hamileliğinizi geciktirebilir ama gerekli ilaçları kullanarak ve özellikle kilonuz varsa vererek dengeli ve sağlıklı beslenerek hamile kalabilirsiniz. Doktorunuz daha detaylı bilgi verir

Back
X