- 16 Kasım 2022
- 183
- 15
- 28
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Kızlar merhab amh değerim 0,719 çıkmış çok mu düşük
çocuğum olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, olur. Eğer maddi imkanınız el veriyorsa acilen tüp bebeğe başlayın vakit kaybetmeyin. Doğal yolla beklemek zorlu bir süreç olabilir. Yaşınız kaç?Kızlar merhab amh değerim 0,719 çıkmış çok mu düşükçocuğum olur mu ?
Gerçekten mi tüp bebek yaptırmadan olmaz mı 34Merhaba, olur. Eğer maddi imkanınız el veriyorsa acilen tüp bebeğe başlayın vakit kaybetmeyin. Doğal yolla beklemek zorlu bir süreç olabilir. Yaşınız kaç?
Diğer değerlerim iyi aslında bir gebenin günlüğüne baktım düşük amhyle çok kişi hamile kalmışTabi ki olabilir asla olmaz demiyorum fakat yıpranabilirsiniz. Doktorunuz muhtemelen 6 ay doğal yolla deneyin diyecektir, eliniz bomboş da çıkabilirsinizamh düşük olduğu için devlet tüp bebeği karşılayabilir belli şartları var araştırın isterseniz.
İnşallah kalırsınız. Bekletmeyin hemen çalışmalara başlayın ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi takip edin.Diğer değerlerim iyi aslında bir gebenin günlüğüne baktım düşük amhyle çok kişi hamile kalmış
Diğer değerler önemli değil miİnşallah kalırsınız. Bekletmeyin hemen çalışmalara başlayın ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi takip edin.
Mutlaka önemlidir ama bir bütün olarak kadın doğumcular degerlendiriyorDiğer değerler önemli değil mi
İnşallah kalırsınız. Bekletmeyin hemen çalışmalara başlayın ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi
Teşekkürler muhtemelen aşılama deniceklerMutlaka önemlidir ama bir bütün olarak kadın doğumcular degerlendiriyor
Hayırlısı olsun inşallah canımTeşekkürler muhtemelen aşılama denicekler