Amh düşüğü olanlar buraya lutfen konusmaya ihtiyacim var

Hic bir kur kullanmadim canim ve sigara iciyordum deli gibi nasip olunca hic bir engel kalmiyor ama en onemli sey kurlerden once stresten uzak durmaniz kafayi bosaltmaniz
oyle yapmaya çalışıyorum. Yumurta sayim 2 iydi.tup bebek yaptirdim biri dollenmedi digeri dollendi tutmadı. Allah herkesin yardımcısı olsun

Amh düşük diye kendinizi üzmeyin
Benim 3,78 ama sebebi hiç bir şekilde bulunamayan 6 kaybım var
Allah ol desin yeterki 0 lı amh olup doğal gebe kalan var
Kesinlikle bu arkadasa katiliyorum benimde amh 6.72 2 tane düsüğüm var.sayidan ziyade kalitesi önemli.o kadar cokki 0 li degerlerle saglikla doğuran.ümidinizi yitirmeyin.

Kesinlikle bu arkadasa katiliyorum benimde amh 6.72 2 tane düsüğüm var.sayidan ziyade kalitesi önemli.o kadar cokki 0 li degerlerle saglikla doğuran.ümidinizi yitirmeyin.
benimde tüp bebek tedavisinin basindada 8 yumurtam vardi 6 si bos cikti 2 si toplandi ama kaliteli olmasi gerçekten çok önemli. Kaliteyi artirmak icin kur yaptınız mı

Yaaaa harikasınız böyle umut olmak muhteşem bir şey kadın kadına destek olmalı ayağa kaldırmalı böyle durumlar olunca moral veriyosunuz bu mesajınız konu sahibini çok mutlu etmiştir siz çok yaşayın

Ne kadar güzel yazdınız ya kalpli gözlerinden öperim kadın evet kadın kadına destek olmalı köstek değil hele çalışma hayatımızda öyle hemcinslerimiz varki böyle kadınları görünce tamam diyorsun dünya dönüyorsa bunların yüzü suyu hurmetine dönüyordur

Onları gördükçe siz utanıyorsunuz zaten anneler günündeki paylaşımlar annesi olmayan bebeği olmayan kadınların kalbini o kadar yaralıyor ki bilemezsiniz yol gösteren tanımadığı kadınlara dua eden o kocaman yürekli kadınların yüzü suyu hürmetine dönüyor zaten rabbim evlat hasreti çeken herkesin kucağını boş bırakmasın inşallaahhh

Amin inşaallah bırakmaz inşaallah

Tesekkurler canim amacim o zaten Asla umudunuzu kaybetmeyin inaninca zamani gelince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…