AMh düşük 3 tedavi başarısız, dondurulmuş yok. Yumurta donasyonu öneriri misiniz? Yoksa İstanbulda AMh düşüklüğü yaşayıp gittiğiniz iyi bir doktor?

okuogren

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
191
58
13
29
3 tane hep en baştan başlayarak tedavi oldum. Maddi ve manevi zordu. AMh düşük. Rahim filmimde hiçbir sorun yok. Eşimde sperm dna hasarı var %30. 3 tedavide de 1 yumurta dışında gelişme olmuyor. Yaş 30. Yumurta donasyonu önerir misiniz? Ya da Aklımda en son Aret Kamer var. Onun hastası olan var mı?

Ben Aret Hoca hastasıyım ama faydası yok her ay toplatıyorum elde var sıfır yumurtam döllenmiyor daha transfer bile olamadım.

Merhaba amh değeriniz kaç

İlk tedaviye başladığımda Nişanda 0.3 dü. Mayıs sonunda tekrar bakıldı 0.76 idi. Farklı hastanelerde ölçüldü.
Çok da düşük değilmiş ya amh 3kez tüp bebek yaptırdınız hep mi 1 yumurta çıktı benim kendi fikrim açıkcası mantıklı gelmiyor pek bana yumurta donasyonu tabi büyük konuşmayayım da

Konuyu takipteyim bende bu ay yüksek dozlarda gonalf menopur ve letrozol kullanmama rağmen iki yumurta gözüktü ama opu da biri boş çıktı biri olgunlaşmamıştı. Yani tedavi iptal oldu bir sürü masraf baştan başlamakta gerekiyor bende bilmiyorum ne yapacağımı

Çok da düşük değilmiş ya amh 3kez tüp bebek yaptırdınız hep mi 1 yumurta çıktı benim kendi fikrim açıkcası mantıklı gelmiyor pek bana yumurta donasyonu tabi büyük konuşmayayım da
Olgunlaşan, gelişen 1 yumurta oluyor. İlk iki tedavide sözde 4 toplandı dedi ama hep 1 tanesi gelişti. 3. Tedavide o kadar iğneden sadece 1 tane toplanmış. Verdiğim paralara mı üzüleyim vücuduma verdiğim zarara mı yıprattığım psikolojime mi bilmiyorum. İşin kötü tarafı hiçbir doktor doğru düzgün açıklama yapmıyor. Hep para gözüyle bakılıyor bize. Sağlık bakanlığı bizlere kör ve sağır. Bizi duyup görmüyorlar. Hadi tedaviye para veriyoruz bari ilaçları karşılayın.

Size kendi doktorumu tavsiye edebilirim ama her şeyden önce yumurta kalitesi artmadan tedaviye başlamayın. Boşuna para, zaman ve emek demek.

Kesinlikle önce bu vitaminleri kullanın ben en son tedavimde çok faydasını gördüm amh geçen sene 1 di şimdi sizin seviyelerde belki daha düşüktür çok şükür 4 tsne 5. Gün blastosist oldu ikisi transfer oldu ikisi genetik gitti bugün 5. Gün inşallah olur yaş 41 bizde de spermde sorun var

İnşallah pozitif olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ben de aynı şeyi yaşadım ve 41 yaşında hamile kaldım.
En son tedavimde azimle en az 8-9 ay hazırlandım. Ama disiplinle yaptım bunu. Vitaminler pahalı demeden.

Çok sevindim inşallah benimde olur bi önceki tedavimde genetik için bekletilirken 6. Gün sönme oldu embriyolar boşa gittim vazgeçmedim bu sefer sizin dediğiniz takviyeler ve nad ekledim çok iyi oldu sonuç inşallah koyulan sağlıklıdır genetik göndermiş miydiniz kalitesi nasıldı

İnşallahhh iyi ki vazgeçmemişsiniz
Sağlıklı yumurta ve sağlıklı sperm lazım hamilelik için. Bunun için de öncesi hazırlanma programları var. Ben birçok kişide işe yaradığını gördüm. Kendim de denemek istedim.
Genetik göndermedim. Uzun zamandır deniyordum ve maddi olarak da artık yorulmuştuk. 2 adet 5.gün embriyosundan 1i tuttu. Doğumu bekliyorum Darısı başınıza inşallah

Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok mutlu oldum inşallah benim de olur bana da dua eder misiniz sağlıklı olan koyulmuştur umarım

Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok mutlu oldum inşallah benim de olur bana da dua eder misiniz sağlıklı olan koyulmuştur umarım
Çok teşekkür ederimm tabi kii.
İnşallah pozitif sonucu alırsınız ve sağlıkla da kucağınıza alırsınız bu yoldan geçen herkese her aklıma geldiğinde dua ediyorum.
Bir de 41 yaşında çok hamile kalan var diye düşünürdüm benim de öyle oldu inşallah sizin de öyle olacak

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…