AMh düşük 3 tedavi başarısız, dondurulmuş yok. Yumurta donasyonu öneriri misiniz? Yoksa İstanbulda AMh düşüklüğü yaşayıp gittiğiniz iyi bir doktor?

Bende 1 aydır takviye kullanıyorum ama beslenme olarak 3aydır havuç çiğ kuruyemişler yumurta hergün tükettim inşallah etki eder

şu sıralar eşimle fitoterapi uygulayan doktorları araştırıyoruz, Benimde amh düşük.
henüz daha bir karar vermedik ama eleye eleye bir kaç seçenek kaldı elimizde bakalım.
bizlerde çok istiyoruz.
Allah hepimize sağlıkla sıhhatle güzel bebekler versin

Bende 1 aydır takviye kullanıyorum ama beslenme olarak 3aydır havuç çiğ kuruyemişler yumurta hergün tükettim inşallah etki eder
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Tahlil yaptırdınız mı? Beslenmede de her şeye dikkat etmiştim ben. Tamamen sağlıklı beslenmiştim. Yediklerimi çok iyi yıkamıştım.

Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Tahlil yaptırdınız mı? Beslenmede de her şeye dikkat etmiştim ben. Tamamen sağlıklı beslenmiştim. Yediklerimi çok iyi yıkamıştım.
Bunları kullandık bir ay bugün bitti 4 gündürde iğne tedavisine başladım bu hafta içi kan tahlili de yaptıracağım

Eklentiler

• IMG_3786.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba Bülent tıraş bana yumurta kalitesi için gonamax, omepa q10 ve biosteron önermişti. Faydasını gördüğüme inanıyorum sonrasında doğal hamilelik yaşadım. Prp yapmayı önermişti yaptırmadım ama takviyerleri kullandım aylarca isterseniz bir deneyin

Neler kullandınız nelere dikkat ettiniz biraz daha açıklar mısınız

Neler kullandınız nelere dikkat ettiniz biraz daha açıklar mısınız
Ben 1 yıla yakın sağlıklı beslendim. Spor yaptım. Günde 10-15 civarı vitamin kullandım. Ve vitaminlerin hepsini ayrı ayrı kullandım. Benim yaştan dolayı yumurtalarım kalitesiz çıkıyordu.

sakın pes etmeyin acıbadem kozyatagı cem fıçıcıoglu gidin görüşün benim amh 0,45 11 yumurta topladık nisanda. mayısta da 8. donasyondan önce denemedik doktor bırakmayın keşke dememek için. biliyorum maddi manevi zor ama bu doktorla bi görüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…