Amh düşük olanlar bi bakabilir mi?

MMorsalkimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
1.691
2.505
63
Selam arkadaşlar. Benim amh 2 sene önce 0.49 geçen sene 0.54 bu sene 0.69 çıktı. Yalnız yumurta sayıısında değişen bişey yok hatta 2 gün önce adetimin 3. günü doktor hiç yumurta görmediğini söyledi. Benim aklıma takılan şu bazılarının amh 0.20-0.30 vs 9-10 yumurta toplandı diyor bazıları 0.80-0.90 vs 1-2 yumurta toplandı diyor? Bu amh değerleri tam olarak neyi kapsıyor? Bir de prp diye bişey var o nedir nasıl ve nerede yaptırdınız?

Herkesin durumu farklı farklı olabilir. Benim amh 0,05 her ay 2 yumurta görünüyor. Ve ikisi de şükür dölleniyor. Kiminde 10 tane toplanıyor 4 tanesi dölleniyor. Belli olmuyor. Ben prp ve eksozom yaptırdım ne kadar etkili bilemiyorum ilerleyen günlerde göreceğiz. youtube tan konuyu inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olursa cevaplayabiliriz bildiğimiz kadarıyla.

Gerçekten bunu anlamıyorum amh değeri o zaman pek bi önemi yok. Yediklerimizden mi stresten mi niye böyle oluyor bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba bende iki kere tüp bebek yaptirdim tutmadi prp eksozom düşünüyorum nerde yaptırdınız fiyat ne kadar benim amh 30

Acibadem Maslak. Sanirim 65 civariydi ben yaptirdigimda. Birde daha öncede orada tüp bebek yaptirdigim icin kücük bir indirim yapmislardi.

Gerçekten bunu anlamıyorum amh değeri o zaman pek bi önemi yok. Yediklerimizden mi stresten mi niye böyle oluyor bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için
Yediklerimizden ve stres birlikte aslinda. Ben tüm hayatimi degistirdim. Bütün mutfak aliskanliklarimizi degistirdik v.s.

Amh değeri yumurta rezervi düşüklüğünü gösterir ancak her ay kaç tane yumurta olacağını göstermez. Her ay farklı yumurta sayısı gelişebilir bu sayı bir de olur beş de olur. Ama çoğunlukla düşük sayılar olur. Prp bazı doktorlara göre etkisi kanıtlanmış bir uygulama değil ( örnek: prof osman develioğlu)

Merhaba,amh kadındaki yumurta rezervini gösterir. Değere göre orantılı olarak da ultrasonda foliküller görülür ama bu foliküller her ay aynı sayıda oluşmazlar. Bir de bu durumun yaş ile de alakası vardır. Mesela 24 yaşında bir kadının amh 0,5 lerde olabilir ama görülen folikül 5-6 tanedir. Ama 35 yaşında bir insanda o kadar folikül görülmez. Ayrıca yumurta kalitesi ile de ilgisi vardır,folikül görülebilir ancak içi boş çıkabilir. Yani anlayacağınız bir sürü faktör var. Ama amh rezerv hakkında genel olarak bize bilgi veren bir testtir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…