Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya uğras verdım bu değer için yarın doktra gıdcem folkul takibi yaptrmaya ama bu değer başlı başına mucıze zaten nıhalın bahcesınden hayıt macunu azerbeycandanda vajınal bıtkısel tampon ve çay istedım 2 kur kullandım adet bıtımınde rahne yerleştirdim 10 gun 10 adet onla beraber yolladıkları çayları 10 gun kullandım sonra bırdahakı adette tekrar aynısnı yaptım rahmımde tek kattan 3 çizgıye 6 ml çıktıKızlar yumurtalık yetmezliğim var. Kendiliğşmden adet gormuyor um geçen sene amh 010 lardaydı bu sene bu aykı ise 3.12 çıktı tahlıl sonclarımı yuklıcem
Baya uğras verdım bu değer için yarın doktra gıdcem folkul takibi yaptrmaya ama bu değer başlı başına mucıze zaten nıhalın bahcesınden hayıt macunu azerbeycandanda vajınal bıtkısel tampon ve çay istedım 2 kur kullandım adet bıtımınde rahne yerleştirdim 10 gun 10 adet onla beraber yolladıkları çayları 10 gun kullandım sonra bırdahakı adette tekrar aynısnı yaptım rah
Doktora gittiniz mi, bu değerle kendiliğinden adet olmanız gerekmezmi?Baya uğras verdım bu değer için yarın doktra gıdcem folkul takibi yaptrmaya ama bu değer başlı başına mucıze zaten nıhalın bahcesınden hayıt macunu azerbeycandanda vajınal bıtkısel tampon ve çay istedım 2 kur kullandım adet bıtımınde rahne yerleştirdim 10 gun 10 adet onla beraber yolladıkları çayları 10 gun kullandım sonra bırdahakı adette tekrar aynısnı yaptım rahmımde tek kattan 3 çizgıye 6 ml çıktı
Adetı düzenleyen hormon amh değilki bıödğim kadarıyla progesteron oda kendliğinden adet gorecek kadar değil yumrtaların duzenlı buyumesı lazım şuan sadece folkul gozlemlendı ötrsi için daha erkenDoktora gittiniz mi, bu değerle kendiliğinden adet olmanız gerekmezmi?
Benimde düşük hayit tohumu kullanıyorumMerhaba benim de dusuktu
Aralık 2021Tarıhı gormen ıcın atyotm tekrardan
Amh yuksetme şansı yok bildiğim kadariyla eğer yukseldiyse kullandiklarinizin faydası olduysa ne mutlu sizeKızlar yumurtalık yetmezliğim var. Kendiliğşmden adet gormuyor um geçen sene amh 010 lardaydı bu sene bu aykı ise 3.12 çıktı tahlıl sonclarımı yuklıcem
Bi sonuç alabildinizmi?Aralık 2021