Amh düşük olanlar buraya

zalal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
496
141
103
40
Kızlar yumurtalık yetmezliğim var. Kendiliğşmden adet gormuyor um geçen sene amh 010 lardaydı bu sene bu aykı ise 3.12 çıktı tahlıl sonclarımı yuklıcem

Eklentiler

• Screenshot_20211229_230339_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_20211229_230339_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar yumurtalık yetmezliğim var. Kendiliğşmden adet gormuyor um geçen sene amh 010 lardaydı bu sene bu aykı ise 3.12 çıktı tahlıl sonclarımı yuklıcem
Baya uğras verdım bu değer için yarın doktra gıdcem folkul takibi yaptrmaya ama bu değer başlı başına mucıze zaten nıhalın bahcesınden hayıt macunu azerbeycandanda vajınal bıtkısel tampon ve çay istedım 2 kur kullandım adet bıtımınde rahne yerleştirdim 10 gun 10 adet onla beraber yolladıkları çayları 10 gun kullandım sonra bırdahakı adette tekrar aynısnı yaptım rahmımde tek kattan 3 çizgıye 6 ml çıktı

Baya uğras verdım bu değer için yarın doktra gıdcem folkul takibi yaptrmaya ama bu değer başlı başına mucıze zaten nıhalın bahcesınden hayıt macunu azerbeycandanda vajınal bıtkısel tampon ve çay istedım 2 kur kullandım adet bıtımınde rahne yerleştirdim 10 gun 10 adet onla beraber yolladıkları çayları 10 gun kullandım sonra bırdahakı adette tekrar aynısnı yaptım rah

Baya uğras verdım bu değer için yarın doktra gıdcem folkul takibi yaptrmaya ama bu değer başlı başına mucıze zaten nıhalın bahcesınden hayıt macunu azerbeycandanda vajınal bıtkısel tampon ve çay istedım 2 kur kullandım adet bıtımınde rahne yerleştirdim 10 gun 10 adet onla beraber yolladıkları çayları 10 gun kullandım sonra bırdahakı adette tekrar aynısnı yaptım rahmımde tek kattan 3 çizgıye 6 ml çıktı
Doktora gittiniz mi, bu değerle kendiliğinden adet olmanız gerekmezmi?

Doktora gittiniz mi, bu değerle kendiliğinden adet olmanız gerekmezmi?
Adetı düzenleyen hormon amh değilki bıödğim kadarıyla progesteron oda kendliğinden adet gorecek kadar değil yumrtaların duzenlı buyumesı lazım şuan sadece folkul gozlemlendı ötrsi için daha erken

Yalnizca bu urunlerimi kullandınız bu kadar yükselti rezervinizi bide 2021 ocak tarihli yeni değil ki

Amh yükselebilen bir şey değil. Ama doktorum eğer kan test edilmeden beklerse yanıltıcı yüksek sonuçlar elde edilebileceğini ve düşük sonucun her zaman daha güvenilir olduğunu söylemişti. Bence tekrar test yaptırın ve mümkünse düzgün bir yerde yaptırın

Tarıhı gormen ıcın atyotm tekrardan

Eklentiler

• 209360.webp
    209360.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Amh yuksetme şansı yok bildiğim kadariyla eğer yukseldiyse kullandiklarinizin faydası olduysa ne mutlu size

Back
X