Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah yok dediğinde haklılık payı çok hem çok pahalı hem mesaketli bir yol tüp bebek 7bin 8 bin arası şuan mümkün değil maddi olarak ben bu ay iyi bir Dr bulup aşılama deneyim inslalah emeklerimizi boşa gitmezHayır aşılama da daha az şans
Tüp bebekte şansınız çok dediler çok Ümit verdilerde ne oldu ? Oda tutmadı
Çok ümitlendik çokda üzüldük
Rabbim nasip ederse olmazları oldurur
Bence aşılama dene hem daha kolay daha az masraflı tüp bebek çok zor
Bi kere aşılama dene sonra tüp bebek denersin bence
Yine de karar senin
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin sanada inşallah![]()
Banada öyle yaptı benim prof tüp bebek dedi maddi olarak fazla olunca yaptıramadım adam yüzümüze bakmadı ama hangi kapıyı calsam tüp bebek aşılama yapalım paraya yazık zamanına yazık yok psikolojinin bozuluyor bu yolda diyen yok ama ben aşılama deniyecem haklısın ayıp olmazsa aşılama ne kadar tahminenTüp bebeği profosore yaptırdık
Sonra iki tane normal kadın doğumcuya gittim
Yine tedavi için ,tüp bebek yaptırdım deyince ikiside yüzüme bakmadan beni postaladılar git tüp bebek yaptır gene dediler ama ben gitmedim
Üçüncü kez bi kadın dogumcuya gittim o yüzüme baktı bana aşılama yaptı sağolsun şimdi beklemedeyim
Ama bana önerilen çatlatma 20mm ben beklemedim faydanın olmazmi birazda Dr para tuzağı var biliyorsun umutsuz dolaşıyoruz hemen para tüp bebek ucuz olan Dr yapmıyor yapmak istemiyor benceNe demek rica ederim
Bi faydam dokunduysa ne mutlu bana
Doktora mi gittin ki 18 mm de iğne olman lazm şimdi hemen olacakmısın aşılama ?
Varda oldu Dr iyi dedi ama anlatamam bir moral bozdular tüp bebek bile biraz .zor dediler aşılamada hiç sanasi yok dediler beee beee canim sen bana umut oldun aşılamada yani sen beni sevindirdi Allah'ta seni sevindirdi aşılamada sonuç alırım inşallahÜç yumurtan var mıs daha ne istiyorsun. Bende seni umutsuz vaka sandım ya bende bi tanecik var![]()
Maşallah canım zaten yumurta büyümesi önemli imiş baya araştırdım hayırlı haberlerle inşallah canım rabbim nasip eder bizede inşallah valla umut kesilmez Allah nasip ederse ne prof ne Dr carsam Ça Dr değiştirdim yeni birine gidecem bakalım o ne diyecek haber veririm sana buradanAmin amin canm inşallah ikimizde seviniriz
Ne demek Rabbimden Ümit kesilir mi hiç? O olmazları oldurur
O doktorlar halt yemiş bişey bildikleri Yok
Şans Yok ne demek ya , evt doğru şans yoktur , aslında Rabbim nasıp ederse vardır .
Hem senin üç yumurtan var benim bir senin bana umut vermen lazm
Tabi işin şakası
İnşallah mutluluğumuzu da paylaşırız![]()