Amh düşük olanlar ltfff

Çok teşekkürler iyiki yazdın gerçekten burda o kadar cok umut arayan insan var ki... senina adına cok sevindim yaşımız da yakın hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz. Ben evleneli 11 ay oldu ama korunuyodum 9 aydır korunmuyoruz. Doktor hsg den sonra bi dahaki reglin 2. Günü gel dedi ama gitmicem. 1 ay beklemek istiyorum. Amh den sonra ben de çöktüm işte 1.92 düşük diye. Ama çok da vahim degil sanırım. Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşım ben 34 yaşındayım ve 8 aylık evliyim. Bebek sahibi olmayı istediğim için hiç korunmadım. İlk dört ay bebek olmayınca doktora gittim ve bazı testlet yaptırdım. Bunlardan biri amh testiydi. Amh sonucum 0,67 çıktı. Sevgili doktorum "amh değerin çok düşük,önünde çok zaman yok,tüp bebek merkezine gitmelisin"dedi. Nasıl üzüldüğümü, kaçtane sitede benzer durumda olanları aradığımı tahmin edebilirsin. Neyse daha fazla uzatmıyım konuyu ben ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım iki ay. Şu anda 6 haftalık hamileyim:anneadayı: çok mutluyum. Herhangi bir tedavi görmedim. Sadece yumurtlama dönemimi takip ettim. Sende kendini hırpalama. Bence yumurtlama dönemini takip et. İnşallah herşey gönlünce olur.
merhaba.. yazinizi gordum bana umut olduguz. 26 yasindayim amh degerim 1.44 cikti. doktorum yasina gore cok dusuk 3 ay icinde tup bebek dedi. bu 3 aya kadarda ovulasyon testi yapmami ve prowomen diye yumurta gelistirici ilac kullanmami istedi. bugun adet gunum 1 aydir kullandim. Rabbim insallah benimde yuzume guler. bende tup bebek icim beklemeliyim dimi. doktor 3 ay icinde diyince resmen yıkıldim ben. cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler

merhaba.. yazinizi gordum bana umut olduguz. 26 yasindayim amh degerim 1.44 cikti. doktorum yasina gore cok dusuk 3 ay icinde tup bebek dedi. bu 3 aya kadarda ovulasyon testi yapmami ve prowomen diye yumurta gelistirici ilac kullanmami istedi. bugun adet gunum 1 aydir kullandim. Rabbim insallah benimde yuzume guler. bende tup bebek icim beklemeliyim dimi. doktor 3 ay icinde diyince resmen yıkıldim ben. cevabiniz icin simdiden cok tesekkurler
Ben 33 yaşındayım 1.92 cıktı. Yaşıma göre normal dedi. Sizin yaşınıza göre düşük olabilir ama hemen tüp bebek için de erken bence. Önce rahim filmi çekilir. Sonra klımenle tedavi olur bakarsınız kaç yumurtanız oluyo çatlatma iğnesiyle denersiniz. Prowomen bana da verdi ben bu ay kullandım hiç aksatöadan zaten çok pahalı. Bence tüp bebek için acele etmeyin başka bir doktora görünmekte fayda var derim ikimci göz iyidir.

Ben 33 yaşındayım 1.92 cıktı. Yaşıma göre normal dedi. Sizin yaşınıza göre düşük olabilir ama hemen tüp bebek için de erken bence. Önce rahim filmi çekilir. Sonra klımenle tedavi olur bakarsınız kaç yumurtanız oluyo çatlatma iğnesiyle denersiniz. Prowomen bana da verdi ben bu ay kullandım hiç aksatöadan zaten çok pahalı. Bence tüp bebek için acele etmeyin başka bir doktora görünmekte fayda var derim ikimci göz iyidir.
bende prowomeni hic aksatmadan kullandim. halen adet olmadim beklemedeyim. korkudan testte yapamiyorum. kismet artik olmadi bir kac ay daha prowomen kullanırım. dediginiz gibi pahali bir ilac ama sonucu guzel olur insallah da deger..

bende prowomeni hic aksatmadan kullandim. halen adet olmadim beklemedeyim. korkudan testte yapamiyorum. kismet artik olmadi bir kac ay daha prowomen kullanırım. dediginiz gibi pahali bir ilac ama sonucu guzel olur insallah da deger..
Prowomen ilaçtan ziyade takviye vitamin gibi bir şey. Ben bu ay klomen kullandım 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ben de beklemedeyim bakalım hayırlısı olsun. Olmazsa ara vericez eşimle 5-6 ay sonra aşılama denicez. Bence rahim filmini filan çektirdiyseniz eğer başka bir doktora da görünün acele etmeyin tüp bebeğe.

Canım ben hiç ilaç kullanmadım. Doktor ilaç falan demedi zaten. Hemen tüp bebeğe yönlendirdi beni. O günden tam 2 ay sonra hamileydim ben. Hiç ilaç kullanmadan herhangi bir tedavi görmeden. Bildiğim tekşey moralimi yüksek tuttuğum. Ve olumsuz hiçbirşey okumadım. Ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı takip ettim birde. Gebeliğimin 20. Haftasına girdim. Yolun yarısındayım yani. Rabbim nasip ederse kasım ayının başında oğlumu kucağıma alıcam. Bu mutluluğu herkesin yaşamasını diliyorum rabbimden. İnşallah iyi haberlerini de paylaşırsın buradan. Bebiş İsteyen herkes için dua ediyorum. Sakın kendini sıkıntıya sokma. Kafan rahat olsunki sonuca daha erken varasın. Bu arada ne zamandır korunmuyorsun. 1 yıl olmaması normal diyor herkes. Gerçi ben bekleyemedim. 4 ayda doktora gittim. Neyse kafana takılan bişey olursa yaz mutlaka. Kendine iyi davran. Unutma Allah büyüktür. İmkansız diye birşey yoktur.

Hayır aşılama da daha az şans
Tüp bebekte şansınız çok dediler çok Ümit verdilerde ne oldu ? Oda tutmadı
Çok ümitlendik çokda üzüldük
Rabbim nasip ederse olmazları oldurur
Bence aşılama dene hem daha kolay daha az masraflı tüp bebek çok zor
Bi kere aşılama dene sonra tüp bebek denersin bence
Yine de karar senin
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin sanada inşallah :KK25:

Muzurluk merhaba tüp bebek ne bakımdan zor ? :KK35:

Muzurluk merhaba tüp bebek ne bakımdan zor ? :KK35:
Maddi manevi zor gun aşırı yumurta takibi transfer bekleme süreci ve negatıf sonuçta yıkım ve yazamadığım bir sürü teferruat yaşarsanız anlarsınız düşünüyormusunuz siz?

Merhabalar,
İki kez çikolata kistinden ameliyat oldum en sonuncusu tümöre cevirmişti ve riskli bir operasyon geçirdim. Çok şükür iyi huylu çıktı. Ameliyat sonrasi 3 ay kisti baskılaması için dogum kontrol ilacı kullandım. Sonra cocuk için testler tahliller vs yapıldı. AMH 0,06
FSH 55,96 cıktı doktor tüp bebek bile yapamayız dedi ve dosyamı kapattı. 29 yaşındayım. Çok şükür 4 yaşında bi tane saglıklı cocugum var diye de üzerinde durmadım Allahım olmayanlara bu duyguyu tattırsın dedim ve hayatıma devam ettim. Şimdi saati saatine gelen adetim 6 gün geçti, testte silik çizgi. O kadar inanmışım ki olmayacagına silik cizgide foto aldım kenara bıraktım unuttum ve sabah aklıma geldi o sırada baktım. Daha da belirginleşmiş. Kist ameliyatımdan önce hamile kalmayı çok istediğim zamanlarda belki 100 tane test yapmıştım hiç birinde silik bile çizgi yoktu ilk kez oldu. Sizce olabilir mi? Resimleri ekledim. Pembemsi olan tam resim, koyu renk olan sabahı.

Eklentiler

• 65A607F1-C99D-47FC-8E81-4506B1F2705D.webp
    65A607F1-C99D-47FC-8E81-4506B1F2705D.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 642E29EC-12D9-4863-B210-53E220DE5C29.webp
    642E29EC-12D9-4863-B210-53E220DE5C29.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 51
Merhabalar. Bekleyen gebelik ve ovulasyon testlerinde çizgiler koyulaşıyor. Bu çok normal. Zaten testin kendi içeriğinde süre veriliyor, sonrasını ciddiye almayın yazıyor. Ama ben senin sonucunu cidden çok merak ettim. Bir hafta olmuş sen yazalı sonuç nettir artık. İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım.

Canm merhaba bende azcok seninle ayni durumda sayilirim amh testi yaptirmadim ama fsh im yuksek cikti 9.19 cokti..senin fsh in kacti..sence amh yaptirmalimiyim

Canm merhaba bende azcok seninle ayni durumda sayilirim amh testi yaptirmadim ama fsh im yuksek cikti 9.19 cokti..senin fsh in kacti..sence amh yaptirmalimiyim
canim benim fsh normal cikmisti. amh dusuk cikti. acikcasi ne yapicam bilmiyorum sadece biraz ara vermek istedim doktora gitmiyorum. sen neler yapiyosun suan icin tedavin varmi doktora gittin mi

canim benim fsh normal cikmisti. amh dusuk cikti. acikcasi ne yapicam bilmiyorum sadece biraz ara vermek istedim doktora gitmiyorum. sen neler yapiyosun suan icin tedavin varmi doktora gittin mi
Gidiyorum hersey normal cikiyor..fsh icin normal dedi o yuzdem amh bakmadi..su an hisey yapmiyorum canm

Benm de Amh düşük önce tüp bebek denedik şimdi aşılama yaptırdık
Birkaç gün sonra test yapıcam bekliyorum
Ama tüp bebek çok zor önce aşılama deneyın bence
Benm ki 0.8 bide
Doktor eşimde problem olmadığı için aşılama yaptı
Daha önce profosore gittim o direk tüp bebek demişti
MERHABA AŞILAMA SONUCUNUZ NASIL GEÇTİ ACABA BENİMDE DÜŞÜK AMH:0,42 DOKTOR TÜP BEBEK ÖNERDİ GÜCÜM YOK

Amh 0.368 tüp bebek deniliyor aşılama çatlatma denemeden dogrumudur yada amh düşük olup gebe kalan varmı aranızda kızlar ltf yasayanlar veya bilgisi olan bana acil cvp versin
MERHABA AYLAR SONRA YAZIYORUM AMA GEBE KALABİLDİNİZMİ BENDE UĞRAŞIYORUM AMH:0,42 BİLGİ ALMAK İSTİYORUM DOKTOR TÜP BEBEK DEDİ

Back
X