canım merhaba inşaALLAH hamile kalmışsınızdır ve sağlıkla bebişinizi alırsınız kucağınıza benimde yaşım 39 amh çok düşük 0.158 bende cuma günü tüp bebek için tedaviye başladım yarın kontrole gidicem inş hepimizin bebişleri olurMerhaba kader arkadaşlarım yaşım 27 amh 0.8 (9 ay önce böyleydi). 2.5 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum. En son tüp bebekte karar kıldık ve yarın yumurtalarım toplanacak toplamda 5cik yumurtam var. Biraz korku biraz da heyecanlıyım. Aynı durumda olup anneliği yaşayan arkadaşlardan moral almak istiyorum
Henüz transfer olmadım insalllaaaahhh alırız bebisleri kucağımıza. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürlercanım merhaba inşaALLAH hamile kalmışsınızdır ve sağlıkla bebişinizi alırsınız kucağınıza benimde yaşım 39 amh çok düşük 0.158 bende cuma günü tüp bebek için tedaviye başladım yarın kontrole gidicem inş hepimizin bebişleri olur
Kalitrlimiyfdi sizinCanm venim amh 0.788 di bende bruksel tup bebekte tedavi oldum yucel karaman prof kendisi onemli olan yumurtanin kalitesi cok sukur ikizlerim oldu darisi basina nasip biraz kendini rahat birak olur insallah
inş cnm benim rabbim bizleride sevindirsinHenüz transfer olmadım insalllaaaahhh alırız bebisleri kucağımıza. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler ❤
Amin insallah canimm..tesekkur ederimm.benimki 2. Kalite biraz basari oranim dusukk..Ama Allahtan umit kesilmez
Merhabalar gözünü aydın kaçıncı gün embriyosuydular?Amin insallah canimm..tesekkur ederimm.benimki 2. Kalite biraz basari oranim dusukk..Ama Allahtan umit kesilmez
Yok tatlim benim test gunum yarin...yanlista olsa bole yorumlar duymak guzel oluyomusssMerhabalar gözünü aydın kaçıncı gün embriyosuydular?
İşallah güzel sonuçlar alırsınızYok tatlim benim test gunum yarin...yanlista olsa bole yorumlar duymak guzel oluyomusss
Amin insallah canimmm...tesekkur ederimm..İşallah güzel sonuçlar alırsınız
Inşallah güzel sonuç alırsın canimAmin insallah canimm..tesekkur ederimm.benimki 2. Kalite biraz basari oranim dusukk..Ama Allahtan umit kesilmez
canım yaptınmı test hamişmisinAmin insallah canimmm...tesekkur ederimm..
Yok canim..malesef..negatif...canım yaptınmı test hamişmisin
erken yapmışsındır belki dur bakalım kan tahliliyse bile bekle kuzum çok erkense çıkmıyorYok canim..malesef..negatif...
Ayy bana hiç bildirim gelmemiş ya yazdığınızi görmedim kusura bakmayın. Kesinlikle inceleyeceğim çok teşekkür ederimCanim Amh i cok dusuk olup da hamile kalanlari gormek istiyorsam profesör doktor Cem Celik in imstagramina bir goz at.. senin durumunda hatta daha da kotu durumda olan insanlarim nasil catir catir hamile kaldigini tun bilgileriyle paylasiyor.. hamile kalan kisilerin amh sini da paylasiyor. Biraz incele mutlu ol..
Tebrik ederimmm mükemmel yaaCanm venim amh 0.788 di bende bruksel tup bebekte tedavi oldum yucel karaman prof kendisi onemli olan yumurtanin kalitesi cok sukur ikizlerim oldu darisi basina nasip biraz kendini rahat birak olur insallah
Coook üzüldüm ama pes etmeyecegiz değil mi ? Dualarım bizim durumumuzda olanlar için. İnşallah en yakın zamanda hamileyim ben dersiniz bizeYok canim..malesef..negatif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?