- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
- 103
- Konu Sahibi Herseycokguzelolacakkk
-
Esimin kuzenin esi 0.9 idi onunda 1 defa gebe kaldi kalbi durdu su an dogal yollardan 6 aylık gebe tup bebeğe geçecekti 1 ay sonra hacamat oldu o ay gebe kaldi ins size de nasip olur :)Merhaba kızlar , amh 9 çıktı yaş 31 2 kere doğal yoldan gebelik oluştu ama kan pıhtılaşmasından dolayı da kaybettim .
Soracağım şu , aşılama hiç denemedim aşılamaya mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsek bilmiyorum . Sizin fikrinizi almak isterim . Doktorda korkuttu bekleöeyelim zamanı kaybı olmasın deiiyince sizin tecrübelerinizden de faydalanmak istedim . Sinirlerim bozuk , umudum yok bilmiyorum ben düşüneceğim
Esimin kuzenin esi 0.9 idi onunda 1 defa gebe kaldi kalbi durdu su an dogal yollardan 6 aylık gebe tup bebeğe geçecekti 1 ay sonra hacamat oldu o ay gebe kaldi ins size de nasip olur :)
Ari sütü propolis kullanabilirsin amh icinAhhh inşallah inşallah ben mutlune kadar zorlu süreçler inşallah doğal yollardan kalabiliriz hsg çekildi sıkıntı yok eşimin sen testler iyi geldi işte bu süreç uzadıkca bekledikçe yoruyor üzüyor
Umarım Hersey hayrımıza olur
Benim geçen yax 0,64 çükmıştü 28 yaşında. Bence kendinizi hazır hissedince tüpe başlayın. Öncesinde tabi hazır hissedene kadar bence deneyebilirsiniz. Benim 1 tüp negatifim var. 2.ye hazırlanırken kendiliğinden gebe kaldım.Evet 0.95 yazıyor raporda 9 diye yanlış yazmışım
Bugün aldım umarım faydasını görürüm arkadasımAri sütü propolis kullanabilirsin amh icin
Sağlıkla sıhhatle kucağına al arkadaşımı inşallah güzel evladınıBenim geçen yax 0,64 çükmıştü 28 yaşında. Bence kendinizi hazır hissedince tüpe başlayın. Öncesinde tabi hazır hissedene kadar bence deneyebilirsiniz. Benim 1 tüp negatifim var. 2.ye hazırlanırken kendiliğinden gebe kaldım.
Ben de beklemedim direkt tüpe koştum. Beklemek çok zor. Zaten ben rapor alırken aşılamasız tüpe karar verildi. Bende 3 yumurta çıkmıştı ve genel olarak kalitesizdiler ve 1 embriyom olabilmişti. Şimdi süreç zaten maddi manevi kolay değil ben de mümkünse bir an önce başlamanızı tavdiye ederim. Ki nasipteyse hazırlanırken de geliveriyor. Güzel temenniler için çok teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Sağlıkla sıhhatle kucağına al arkadaşımı inşallah güzel evladını
Ben hazırım çok hazırım süreç nasıl işler uzar mı bilmiyorum hiç üni hastanesinde bir deneme hakkımız varmış şimdilik . Siz ne güzel doğal kalmıssınız tabi doğal kalabilirsiniz deniliyor zaten fakat ahh beklemek sabır işi
ALlah razı olsun güzel duan içinBen de beklemedim direkt tüpe koştum. Beklemek çok zor. Zaten ben rapor alırken aşılamasız tüpe karar verildi. Bende 3 yumurta çıkmıştı ve genel olarak kalitesizdiler ve 1 embriyom olabilmişti. Şimdi süreç zaten maddi manevi kolay değil ben de mümkünse bir an önce başlamanızı tavdiye ederim. Ki nasipteyse hazırlanırken de geliveriyor. Güzel temenniler için çok teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Eski postlarınızı gördüm prowomen işe yaradı mı dersiniz ?Ben de beklemedim direkt tüpe koştum. Beklemek çok zor. Zaten ben rapor alırken aşılamasız tüpe karar verildi. Bende 3 yumurta çıkmıştı ve genel olarak kalitesizdiler ve 1 embriyom olabilmişti. Şimdi süreç zaten maddi manevi kolay değil ben de mümkünse bir an önce başlamanızı tavdiye ederim. Ki nasipteyse hazırlanırken de geliveriyor. Güzel temenniler için çok teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Olabilir bence. Aylardır kullanıyordum.Eski postlarınızı gördüm prowomen işe yaradı mı dersiniz ?
Insallah canımBugün aldım umarım faydasını görürüm arkadasım
Bende senin gibiyim benim amh 0.819 bana da tüp bebek dediler bende aşılama istedim ne yapacağımı bilmiyorum haftaya randevum var bakalım ne olcakMerhaba kızlar , amh 9 çıktı yaş 31 2 kere doğal yoldan gebelik oluştu ama kan pıhtılaşmasından dolayı da kaybettim .
Soracağım şu , aşılama hiç denemedim aşılamaya mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsek bilmiyorum . Sizin fikrinizi almak isterim . Doktorda korkuttu bekleöeyelim zamanı kaybı olmasın deiiyince sizin tecrübelerinizden de faydalanmak istedim . Sinirlerim bozuk , umudum yok bilmiyorum ben düşüneceğim
inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBende senin gibiyim benim amh 0.819 bana da tüp bebek dediler bende aşılama istedim ne yapacağımı bilmiyorum haftaya randevum var bakalım ne olcak
İnşallah hayırlısı olur caniminşallah hakkımızda hayırlısı olsunPazartesi günü benim de randevum üniversite hastanesine başlıcam bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?