Amh düşük

Herseycokguzelolacakkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
260
137
103
Merhaba kızlar , amh 9 çıktı yaş 31 2 kere doğal yoldan gebelik oluştu ama kan pıhtılaşmasından dolayı da kaybettim .
Soracağım şu , aşılama hiç denemedim aşılamaya mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsek bilmiyorum . Sizin fikrinizi almak isterim . Doktorda korkuttu bekleöeyelim zamanı kaybı olmasın deiiyince sizin tecrübelerinizden de faydalanmak istedim . Sinirlerim bozuk , umudum yok bilmiyorum ben düşüneceğim

Esimin kuzenin esi 0.9 idi onunda 1 defa gebe kaldi kalbi durdu su an dogal yollardan 6 aylık gebe tup bebeğe geçecekti 1 ay sonra hacamat oldu o ay gebe kaldi ins size de nasip olur :)

Ahhh inşallah inşallah ben mutlu ne kadar zorlu süreçler inşallah doğal yollardan kalabiliriz hsg çekildi sıkıntı yok eşimin sen testler iyi geldi işte bu süreç uzadıkca bekledikçe yoruyor üzüyor
Umarım Hersey hayrımıza olur

Ari sütü propolis kullanabilirsin amh icin

Evet 0.95 yazıyor raporda 9 diye yanlış yazmışım
Benim geçen yax 0,64 çükmıştü 28 yaşında. Bence kendinizi hazır hissedince tüpe başlayın. Öncesinde tabi hazır hissedene kadar bence deneyebilirsiniz. Benim 1 tüp negatifim var. 2.ye hazırlanırken kendiliğinden gebe kaldım.

Sağlıkla sıhhatle kucağına al arkadaşımı inşallah güzel evladını
Ben hazırım çok hazırım süreç nasıl işler uzar mı bilmiyorum hiç üni hastanesinde bir deneme hakkımız varmış şimdilik . Siz ne güzel doğal kalmıssınız tabi doğal kalabilirsiniz deniliyor zaten fakat ahh beklemek sabır işi

Ben de beklemedim direkt tüpe koştum. Beklemek çok zor. Zaten ben rapor alırken aşılamasız tüpe karar verildi. Bende 3 yumurta çıkmıştı ve genel olarak kalitesizdiler ve 1 embriyom olabilmişti. Şimdi süreç zaten maddi manevi kolay değil ben de mümkünse bir an önce başlamanızı tavdiye ederim. Ki nasipteyse hazırlanırken de geliveriyor. Güzel temenniler için çok teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

ALlah razı olsun güzel duan için güzellikle yavruna kavuş sende sağlıklar sıhhatle .. ne güzel demişsin zaten nasipteyse kendiliğinden geliveriyor

Eski postlarınızı gördüm prowomen işe yaradı mı dersiniz ?

Bende senin gibiyim benim amh 0.819 bana da tüp bebek dediler bende aşılama istedim ne yapacağımı bilmiyorum haftaya randevum var bakalım ne olcak

Bende senin gibiyim benim amh 0.819 bana da tüp bebek dediler bende aşılama istedim ne yapacağımı bilmiyorum haftaya randevum var bakalım ne olcak
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Pazartesi günü benim de randevum üniversite hastanesine başlıcam bakalım ne diyecekler

Merhaba,
Benim hikayemde AMH değerimin 0.05 çıkmasıyla tekrardan başladı.İlk evliliğimi 2009 yılında yaptım normal yolla çocuk sahibi olamayınca 1kez aşılama yapıldı negatif olunca ufak bir kist operasyonu sonrası 1 aşıma sonucu gebe kaldım ancak7+2 de kayıp ettim.Sonrasında 1 aşılama daha yapıldı negatif.Tüp bebek deneyin dedi doktor ancak eski eşim ölü bir yatırımsın sen dedi ve üstüme kuma getirdi beni aldatıyormuş.Sonrası baba evinde dönüş.Şimdi çok şükür dünya merhametlisi bir eşe sahibim 5 yıllık evliyiz hiç çocuk düşünmedik korunmadıkta ancak 1.5 yıl suren düzensiz regl sonucu doktora gittim bir kaç test istedi AMH test sonucu 0.05 çıktı yaşım 36 bu arada.Pişman olamamak adına başladık tüp bebeğe tüm tesler yapıldı bana ve eşime(eşimin evladı var)sorun tamamen benim yumurtlama problemin ve menepoza yakın olamam.Yapılan testlerde çok şükür AMH düşüklüğü dışında bir sorun yok mutemelen 3 haziran gibi tüp bebek ilaçlarına başlanacak.Sizlerle verilen ilaçları dozları ve gidişatı paylaşırım.Benim gibi olup ilk denemede pozitif sonuç gören var mı?Paylaşırsanız sevinirim.

merhaba benimde amh düşük 0.57 o yüzden doktorum tüp bebek önerdi yaş 29 olunca bizde zaman kaybetmeden başlamak istedik birkaç gün oldu tedaviye başlayalı o sürede ilaçlar hariç zeytinyağında incir ve beralife tan aldığım hayıt suyu çörekotu vb birkaç yağ kullanıyorum yumurta kalitesini artırabilmek için belki sizin içinde fikir olur diye söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…