Merhaba,
Benim hikayemde AMH değerimin 0.05 çıkmasıyla tekrardan başladı.İlk evliliğimi 2009 yılında yaptım normal yolla çocuk sahibi olamayınca 1kez aşılama yapıldı negatif olunca ufak bir kist operasyonu sonrası 1 aşıma sonucu gebe kaldım ancak7+2 de kayıp ettim.Sonrasında 1 aşılama daha yapıldı negatif.Tüp bebek deneyin dedi doktor ancak eski eşim ölü bir yatırımsın sen dedi ve üstüme kuma getirdi beni aldatıyormuş.Sonrası baba evinde dönüş.Şimdi çok şükür dünya merhametlisi bir eşe sahibim 5 yıllık evliyiz hiç çocuk düşünmedik korunmadıkta ancak 1.5 yıl suren düzensiz regl sonucu doktora gittim bir kaç test istedi AMH test sonucu 0.05 çıktı yaşım 36 bu arada.Pişman olamamak adına başladık tüp bebeğe tüm tesler yapıldı bana ve eşime(eşimin evladı var)sorun tamamen benim yumurtlama problemin ve menepoza yakın olamam.Yapılan testlerde çok şükür AMH düşüklüğü dışında bir sorun yok mutemelen 3 haziran gibi tüp bebek ilaçlarına başlanacak.Sizlerle verilen ilaçları dozları ve gidişatı paylaşırım.Benim gibi olup ilk denemede pozitif sonuç gören var mı?Paylaşırsanız sevinirim.