Amh düşük

evtu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
13
0
1
35
Kızlar merhabalar Amh 0.2 ilk opu devlet hastanesinda oldum 3 folikülüm vardı boş çıktı şimdi bahceci berfu hocaya gidiyorum . Benim gibi ilk boş çıkıp sonra olumlu sonuç alan var mı

Kızlar merhabalar Amh 0.2 ilk opu devlet hastanesinda oldum 3 folikülüm vardı boş çıktı şimdi bahceci berfu hocaya gidiyorum . Benim gibi ilk boş çıkıp sonra olumlu sonuç alan var mı
Takviye verdi mi canım.

Benimde 2 tedavimde boş çıkmıştı sonda doluları yakaladık

Tamam yediğinize içtiğinize de dikkat edin çiğ fındık badem yiyin her sabah yumurta yiyin ve stres yapmayınnn
Çok teşekkür ederim siz beslenme ve takviye sonucu sonuç aldınız mı çok endişeliyim ve korkuyorum tekrar boş çıkar mı diye

Çok teşekkür ederim siz beslenme ve takviye sonucu sonuç aldınız mı çok endişeliyim ve korkuyorum tekrar boş çıkar mı diye
Prowomen kullanıyorum ben henüz yumurta kontrolüm yapılmadı başlamadan önce 7 idi küçük folikül göremediklerim de olanilir demişti doktorum. Beslenme sabah yumurta ve avokado çiğ fındık çiğ badem nar suyu. Endişe ve korkuyla ilerleyemezsin canım biraz rahat olman gerekli rahmini de kasar stres

Devlet hastanesinde ilk denememde 4 yumurta toplandı bi tanesi döllendi 5aa emriyo oluştu tutmadı sonrasında devlette 2 deneme daha yaptım aynı şekilde 4 yumurta çıktı boş çıktı hiç emriyo oluşmadı devlette haklarım bitti özele geçtim ilk prp yaptık sonrasında 4 yumurta dan 2 emriyo oluştu 6aa ve 6ab doktorum laboratuvar kalitesi çok önemli diyor inşallah sizde umut olsun

Peki sonra n’aptınız hamile kaldınız mı ben devleti bıraktım bahceci berfu hocaya geçiyorum ama aklımda çok soru işareti var
2 embriyom var henüz transfer olmadım. Bende hep boş çıkarsa diye korkmuştum Amh düşğk olunca bazı aylarda böyle oluyor sanırım

Ay inşallah bende şimdi Ankara bahçeciye geçtim fiyat çok tekrar denemeye gücüm yeter mi bilmiyorum ama devlette bu iş olmayacak gibi

2 embriyom var henüz transfer olmadım. Bende hep boş çıkarsa diye korkmuştum Amh düşğk olunca bazı aylarda böyle oluyor sanırım
Ayyy inşallah hemen tutar umarım benim de boş çıkmaz fitoterapi falan deneyen var mı gerçekten işe yarıyor mu acaba

Ayyy inşallah hemen tutar umarım benim de boş çıkmaz fitoterapi falan deneyen var mı gerçekten işe yarıyor mu acaba
Bana Prp ve Eksozom yapılmıştı ama benim bunlardan önce bırakın boş çıkmayı folikül bile görünmüyordu. Amin inşallah. Sizde en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ay inşallah bende şimdi Ankara bahçeciye geçtim fiyat çok tekrar denemeye gücüm yeter mi bilmiyorum ama devlette bu iş olmayacak gibi
Bizim özeldeki 6aa da tutmadı geriye bi emriyom kaldı ama transfer olmaya maddi manevi hazır değiliz 1 senedir erteliyoruz 65 bin olmuş sadece transfer ocakta düşünemiyorum

Allah yardımcımız olsun çok ağır bir süreç her açıdan

Bana Prp ve Eksozom yapılmıştı ama benim bunlardan önce bırakın boş çıkmayı folikül bile görünmüyordu. Amin inşallah. Sizde en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Bunlar işe yarıyor mu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…