- 3 Nisan 2024
- 60
- 29
- 8
- Konu Sahibi biripestrk
-
şuanda çocuk istemiyorsanız dondurma işlemi mantıklı ya da eğer şimdi ayrı ileride ayrı çocuk isteyecekseniz de dondurma işlemi mantıklı.Arkadaşlar merhaba 24 yaşındayım amh değerim 0.68, çift taraflı çikolata kistim var. Doktorum amh düşük olduğu için ameliyat etmek istemedi haklı olarak. 3 ay ilişki önerdi sonra gelin dedi. 2 ay deneyebildik 3. Ay kaçtı diyeyim olmadı. Onun dışında korunduğumuz için zaten olmamıştı 1 yıl olacak evleneli. Ne yapacağım konusunda çok kararsızım. İstanbul da bildiğiniz iyi bir doktor var mı? Maddiyat olarak yeni evliyiz, bir sürü borcumuz var. Bir de fiyatlar ne durumda embriyo dondurma mı yaptırsam o daha uygunsa önümüzdeki yıllar allah korusun tamamen rezerv bitmeden önlem almış olurum. Tüp bebek ile arada fark var mı? Doktorum olur takılma 0.1 le oluyor dedi. Aslında hep motive etti ama bende sıkıntı içim sıkılıyor. Anne olamayacakmışım gibi geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Rezervim hemen biter mi? Ne yapmalıyım bilgisi olanların tavsiyelerine ihtiyacım var
Devlet hastanesi istanbul için neresi var? Fazla bekleme oluyor mu kimisi hala beklediğini yazmış.Çocuk istiyorsanız devlet hastanesinde yaptırın özelde opu transfer 100 devlette 17 bın mesela . dondurma yaptınız diyelim 3 embrıyonuz oldu tutmazsa nolacak ilerde embriyo oluşmazsa daha çok sıkıntı yaşarsınız . ilk deneme de tutan da var 12. Deneme de tutan da .akşama kadar tüp bebek yazıları okudum burda tedavi sürecimde, çok umutlu yazılanlar kadar umutsuz yazılanlar da vardı .
Bilmiorum orda yaşıyorsanız araştıracaksınız.Devlet hastanesi istanbul için neresi var? Fazla bekleme oluyor mu kimisi hala beklediğini yazmış.
Rahim filmi çektirip ameliyat olan mı var? Neden ki bende çektirmeyi düşünüyordumBilmiorum orda yaşıyorsanız araştıracaksınız.
3 ay ıcınde transfer aşamasına geçen de var. Rahim filmi çektirip 6 ayda başka sorunları olup ameliyatlar geçirip başlayan da var .
:) histeroskopi yaptıran var miyom, polip ,rahim duvarında yapısıklık açılması ,rahimde perde kestirme , tüpü tıkalı die açma ameliyatına girip tüpü alınanlar var . neyle karşılaşırsınız Allah bilir. O yüzden size geç kalmayın demek istedim. Elbet maddiyat önemli ama sonrasında maddiyatı bulup sağlığa zor kavuşmak var . Yani ilerde zengin olup 10 deneme yapmak , bedenınıze defalarca hormon yükleyip aynı stresi defalarca yaşamak yerine bugün borçlanmak ve bugünün koşullarındaki fiyatlardan tedavi görmek maddi açıdan daha az olabilir ayrıca yaş faktörünü de unutmamak lazım gençken vücut daha uyumlu oluyor çoğu kişide .Rahim filmi çektirip ameliyat olan mı var? Neden ki bende çektirmeyi düşünüyordum
Neyse kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum ne yapayım çektirmek zorundayım sonuçta 2 aydır deniyoruz olmuyor. Öyle alalım deyince ameliyata girecek değilim ya:) histeroskopi yaptıran var miyom, polip ,rahim duvarında yapısıklık açılması ,rahimde perde kestirme , tüpü tıkalı die açma ameliyatına girip tüpü alınanlar var . neyle karşılaşırsınız Allah bilir. O yüzden size geç kalmayın demek istedim. Elbet maddiyat önemli ama sonrasında maddiyatı bulup sağlığa zor kavuşmak var . Yani ilerde zengin olup 10 deneme yapmak , bedenınıze defalarca hormon yükleyip aynı stresi defalarca yaşamak yerine bugün borçlanmak ve bugünün koşullarındaki fiyatlardan tedavi görmek maddi açıdan daha az olabilir ayrıca yaş faktörünü de unutmamak lazım gençken vücut daha uyumlu oluyor çoğu kişide .
ben ilk çocuğumu normal kucağıma aldım oncesinde 2 düşük var daha sonra çocuk istediğimizde enfeksiyon yoluyla tüplerimin tıkandığını öğrenip tüp bebek yaptırdık .
Eşinizin testleri yapıldı mı onları da ihmal etmeyin
Bu arada rahim filmi devlette anestezi yapmıyorlar ve eski tip cihazlar kullanılıyor acı eşiğiniz düşükse,
özellerde C KOLLU YENİ TEKNOLOJİ makinası olan bi yeri araştırmanızı tavsiye ederim anestezi olmadan ağrısız işlem için en uygun olanı .
Kocaeli de ailem var aslında yani gidip gelme kalmak açısından sorun da olmaz. Hangi doktora yaptırmıştınız, belli doktor var mıydı daha doğrusu, ve olumlu oldu mu? Bir de son soru çok bekliyor muyuz? Çok sordum kusura bakmayınAmh dusuklugu varsa devlette 3 yil evlilik sarti aranmadan tup bebege karar veriliyor diye biliyorum. Esiniz veya siz calisiyorsaniz veya sgk sartini karsiliyorsaniz, devlette yaptirin derim. Istanbulu bilemem ama Kocaeli Umuttepede yaptirdim ben. Ilaclarim dahil dondurulmuş transfer 58 bine denk geldi. Vakit kaybetmeyin bir yerden baslayin derim.
Düşünmeyin zaten stres en büyük düşmanınız bu dönemde ama ihtimalleri yok saymayın demek istedim .Neyse kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum ne yapayım çektirmek zorundayım sonuçta 2 aydır deniyoruz olmuyor. Öyle alalım deyince ameliyata girecek değilim yaacı eşiğim iyidir ben ne yangınlar gördüm. Devlette bilmiyorum bekletirler diye korkuyorum üstte de sorulmuş evet yani çocuk düşünmüyorduk ama tabii ki düşünüyoruz bunca şeyden sonra.
Düşünmeyin zaten stres en büyük düşmanınız bu dönemde ama ihtimalleri yok saymayın demek istedim .
Ben ozel muayeneyle gitmedim genelde ozel muayeneyle Emek hocaya gidiyorlar ama ben poliklinik hastasiydim Ozge hoca yapti islemlerimi. Cok sukur tuttu 8 haftalik olduk bileKocaeli de ailem var aslında yani gidip gelme kalmak açısından sorun da olmaz. Hangi doktora yaptırmıştınız, belli doktor var mıydı daha doğrusu, ve olumlu oldu mu? Bir de son soru çok bekliyor muyuz? Çok sordum kusura bakmayınAyrıca fiyat olarak çok iyiymiş.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Özel ilgi beklemem ya yeter ki bekleme olmasın çünkü çikolata kisti gittikçe düşürecekmiş amh ı. Ne kadar beklersem o kadar tehlikedeyim. Ben o zaman bir bakayım randevulara. Teşekkür ederimBen ozel muayeneyle gitmedim genelde ozel muayeneyle Emek hocaya gidiyorlar ama ben poliklinik hastasiydim Ozge hoca yapti islemlerimi. Cok sukur tuttu 8 haftalik olduk bilehastanede ilgi alaka iyi degil bu arada cok kalabalik, beklemeniz gerekebiliyor. Hersey yapilmasi gerektigi gibi yapiliyor ama ilgi alaka beklemeyin, buna hazirsaniz gidin. Ben ilk denemem oldugu icin devlette yaptirayim tutmazsa da cok maddi yukun altina girmemis oluruz sonra ozele geceriz diye dusunduk ama cok sukur rabbime tuttu
Okumayın işte çok fazla herkesin bedeni farklıhsg çektirdim diye olur mu yani bu ihtimaller. Ya valla o kadar şey okudum ki sabahtan beri ne yapacağımı bilmiyorjm. Adam akıllı doktor bulamadım illa bir şikayet var özel için açıkçası zaten paramız yok o kdar yenş evliyiz altınlarla araba bile alamadık yetmedi yani. Eşim memur bende atanacaktım öğretmenim normalde. 2023 mülakatlarını anlatmak dahi istemiyorum. Derece yapıp elendim sayelerinde.Midem bulanıyor bu süreçten sonra zaten kistlerimin varlığını, amh düşüklüğü vs öğrendim. Doktor diyor çok büyük stres yaşaman lazım. Nasıl yaşamayayım her gün ağlamakla geçti şimdi anne olabilecek miyim diye ağlıyorum
Anladım, hayırlısı bakalım. Eşim için henüz bir işlem yapmadık. Daha sürecin başındayız dediğim gibiOkumayın işte çok fazla herkesin bedeni farklı
Hsg cektırınce bunlar olmuyor!
Varsa eğer öğreniyorsunuz sadece. Emar filmi gibi düşünün vücudunuzda olan hastalık için çekiyorlar ya onun gibi bisey .
yoksa bazen hsg sonrası direk hamile bile kalanlar var hemde
Onun ıcınde bi randevu alın üroloji bölümünden . Çünkü bunların hepsı istenecek sizden zaman açısından önünüz acılmıs olurAnladım, hayırlısı bakalım. Eşim için henüz bir işlem yapmadık. Daha sürecin başındayız dediğim gibi
Cok sagolunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Özel ilgi beklemem ya yeter ki bekleme olmasın çünkü çikolata kisti gittikçe düşürecekmiş amh ı. Ne kadar beklersem o kadar tehlikedeyim. Ben o zaman bir bakayım randevulara. Teşekkür ederim
Bugün histeroskopi çıktı karşıma yani neyle karşılaşırım bilmiyorum ama zaten stres yaptığım için yazmışım dertleşmek fikir almak için sizin yazdığınıza bakın. Çok kibar bile cevap vermişim size sonradan okuyunca sinir oldum. Karşılaşacağım şeylerde hep olumsuzları yazmışsınız acaba olumlu ihtimaller hiç mi yok, insanlar neden bu kadar acımasız anlamıyorum.:) histeroskopi yaptıran var miyom, polip ,rahim duvarında yapısıklık açılması ,rahimde perde kestirme , tüpü tıkalı die açma ameliyatına girip tüpü alınanlar var . neyle karşılaşırsınız Allah bilir. O yüzden size geç kalmayın demek istedim. Elbet maddiyat önemli ama sonrasında maddiyatı bulup sağlığa zor kavuşmak var . Yani ilerde zengin olup 10 deneme yapmak , bedenınıze defalarca hormon yükleyip aynı stresi defalarca yaşamak yerine bugün borçlanmak ve bugünün koşullarındaki fiyatlardan tedavi görmek maddi açıdan daha az olabilir ayrıca yaş faktörünü de unutmamak lazım gençken vücut daha uyumlu oluyor çoğu kişide .
ben ilk çocuğumu normal kucağıma aldım oncesinde 2 düşük var daha sonra çocuk istediğimizde enfeksiyon yoluyla tüplerimin tıkandığını öğrenip tüp bebek yaptırdık .
Eşinizin testleri yapıldı mı onları da ihmal etmeyin
Bu arada rahim filmi devlette anestezi yapmıyorlar ve eski tip cihazlar kullanılıyor acı eşiğiniz düşükse,
özellerde C KOLLU YENİ TEKNOLOJİ makinası olan bi yeri araştırmanızı tavsiye ederim anestezi olmadan ağrısız işlem için en uygun olanı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?