- 4 Mayıs 2025
- 7
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi teknisyenhnm
Merhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??