Ay ne güzel bizlerede dua edin inşallah allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin nerede yaptırdınızYok yav ne stresi doktorla kanka oluyorsun, hemşireler seni görünce yine gelmiş diyor falanbenim transferimin 6.günu bugün idrarda çift çizgiyi gördüm cok şükür. Hem de ilk denememde.
Amiiin inşallahAy ne güzel bizlerede dua edin inşallah allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin nerede yaptırdınız
Ne kadar ücret ödediniz acaba bizde sizdeki sorun neydi.Amiiin inşallahdaha çok erken bakalim hele bi kanda pozitifi görelim.
Acıbadem Maslak'ta yaptırdım. Bülent Tıraş'la çalıştık.
Valla ilaçlar cok pahalı malum. Yumurta toplama öncesi ilaçlar zaten pahalı ama transfer sonrası kullanilan ilacların da aşaği kalır yanı yok. Ilk günden bugüne 20.000 tl falan tuttu her şeyi.Ne kadar ücret ödediniz acaba bizde sizdeki sorun neydi.
Ben ya afyonda yada eskişehirde yaptırabilirim bakalım fatih öğünç varmış onu araştırıyorum
Evet ya gonal f mı kullandınız sizdeki sorun neydi acabaValla ilaçlar cok pahalı malum. Yumurta toplama öncesi ilaçlar zaten pahalı ama transfer sonrası kullanilan ilacların da aşaği kalır yanı yok. Ilk günden bugüne 20.000 tl falan tuttu her şeyi.
Benim de amh düşük. Bi de yumurta tembelliği var.Evet ya gonal f mı kullandınız sizdeki sorun neydi acaba
Olsun sonucu pozitif olmuş değer benceBenim de amh düşük. Bi de yumurta tembelliği var.
Gonal f kullanmadım merional kullanmıştım. Bi de benim transferde falan da ek solüsyon falan çıkarttılar. Dondurma ücreti çözdürme ücreti derken baya oldu yani.
Benimki sadece pozitif görünüyor daha ortada kan testi yok kese yok hicbir sey yokOlsun sonucu pozitif olmuş değer bencedarısı bizlere
Valla olmayınca oda çıkmıyo o yüzden vardır inşallah yaBenimki sadece pozitif görünüyor daha ortada kan testi yok kese yok hicbir sey yokinşallah hepimizin kucaklari bebişlerle dolar
2 sene boyunca her ay negatif gorunce insan ona da inanamiyorValla olmayınca oda çıkmıyo o yüzden vardır inşallah ya
Sizde haklısınız bende görsem bende inanamazdım heralde2 sene boyunca her ay negatif gorunce insan ona da inanamiyor
Ben yeni geçirdim basımdan herhangi bir sey olursa seve seve yardımcı olurumSizde haklısınız bende görsem bende inanamazdım heraldebugün amh sonucumdan sonra sizinle konuşmak çok iyi geldi bi günde kabullendim tüp bebeği hatta umutlandım teşekkürler
Evet bende korkuyordum açıkcası tüp bebekten peki kaç defa gidiliyor doktora acaba aşamaları neler yumurtalarınızı dondurdular mı şehir dışında yaptırcağım için ve çalıştığım için kaç defa gdiliyo onu bilmem lazımda :)Ben yeni geçirdim basımdan herhangi bir sey olursa seve seve yardımcı olurumaslında kimse çevresine söylemiyor çoğu insan tüp bebek öcü gibi düşünüyor ama tüp bebek merkezine gidiyorsun tıklım tıklım dolu. Korkulacak bir sey değil, utanılacak bir sey asla değil. Biz sadece meleklerimize hemen kavuşacak kadar şanslı değiliz hepsi bu
Insanı çok zorlayacak kadar değil yumurta geliştirme döneminde 2 3 kere çağırıyor. Yumurtalar belli boyuta gelince çatlatma iğneni oluyorsun yumurta toplama için gün veriyorlar. Yumurta toplamaya gidiyorsun hastaneye girişin, hazırlanma, işlem, kendine gelme, hastaneden çıkma toplam 2 saat. Anestezili bir işlem zaten çabucak bitiyor. Işlem bitince sana bilgi veriyorlar taze mi transfer edilecek, dondurulmuş mu olacak. Yumurta toplamadan sonra seni her gün hastaneden arayıp bilgi veriyorlar. Şu kadar yumurta döllendi, bu kadar embriyo gelişime devam ediyor falan diye. Taze transfer olacaksan yumurta toplamadan 3 veya 5 gün sonra transfer yapılıyor. Dondurulmus olacaksa adet olunca tekrar kontrole gidiyorsun hormonları sıfırlamak icin bi ilaç veriyorlar. Ilaç bitince tekrar adet oluyorsun bu sefer rahim hazırlığına başlanıyor hap kullanılıyor genelde. Transfer öncesi de ben 2 kez kontrole gittim rahim kalınlığına falan bakıyor. Her şey yolundaysa şu gün transfer yapıcaz diyorlar transfere gidiyorsun.Evet bende korkuyordum açıkcası tüp bebekten peki kaç defa gidiliyor doktora acaba aşamaları neler yumurtalarınızı dondurdular mı şehir dışında yaptırcağım için ve çalıştığım için kaç defa gdiliyo onu bilmem lazımda :)
Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız çok kafanızı şişirdim bugün ama bişey daha sormak istiyorum yumurtaları toplayınca o merkezde tutmazsa başka merkezde denemek istersem noluyo o yumurtalarımı alıyorum yoksa yeniden yumurta üretebiliyomuyuzInsanı çok zorlayacak kadar değil yumurta geliştirme döneminde 2 3 kere çağırıyor. Yumurtalar belli boyuta gelince çatlatma iğneni oluyorsun yumurta toplama için gün veriyorlar. Yumurta toplamaya gidiyorsun hastaneye girişin, hazırlanma, işlem, kendine gelme, hastaneden çıkma toplam 2 saat. Anestezili bir işlem zaten çabucak bitiyor. Işlem bitince sana bilgi veriyorlar taze mi transfer edilecek, dondurulmuş mu olacak. Yumurta toplamadan sonra seni her gün hastaneden arayıp bilgi veriyorlar. Şu kadar yumurta döllendi, bu kadar embriyo gelişime devam ediyor falan diye. Taze transfer olacaksan yumurta toplamadan 3 veya 5 gün sonra transfer yapılıyor. Dondurulmus olacaksa adet olunca tekrar kontrole gidiyorsun hormonları sıfırlamak icin bi ilaç veriyorlar. Ilaç bitince tekrar adet oluyorsun bu sefer rahim hazırlığına başlanıyor hap kullanılıyor genelde. Transfer öncesi de ben 2 kez kontrole gittim rahim kalınlığına falan bakıyor. Her şey yolundaysa şu gün transfer yapıcaz diyorlar transfere gidiyorsun.
Benim 4 tane embriyom oluşmuştu, ikisini transfer ettirdim, ikisini dondurduk. Bence yumurta dondurmamdan ziyade embriyo dondurmak daha mantıklı. Yumurtaların hepsi döllenmiyor çünkü. Embriyolar transfere hazır bekliyor.
Estağfurullah olur mu hiçÇok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız çok kafanızı şişirdim bugün ama bişey daha sormak istiyorum yumurtaları toplayınca o merkezde tutmazsa başka merkezde denemek istersem noluyo o yumurtalarımı alıyorum yoksa yeniden yumurta üretebiliyomuyuz
Eşimde hiç bi sorun yok işte bende amh ve rahimda darlık var bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırım bendeEstağfurullah olur mu hiç
O sana bağlı canım. Embriyoları başka merkeze de taşıyabilirsin. Yok bu merkezde embriyolarım dursun ben başka merkezde sıfırdan başlamak istiyorum dersen öyle de yapabilirsin.
Ama şöyle anlatiyim, zaten tedavi öncesi her seye bakılıyor. Yani gebelik için fiziksel bir engel varsa tedaviye başlamadan önce çözülüyor. Oldu da ilk deneme tutmadı, sebebin embriyonun genetiğiyle ilgili olduğu düşünülüyor. Mikroskop altında incelenirken genetik yapısı hakkında hiçbir bilgileri olmuyor embriyologların. Ilk transfer tutmazsa benim gittiğim merkezde normal fiyatın 1/4 fiyatını alıyorlar. Eşinde ciddi bir sperm sorunu yoksa senden 1 yumurta bile çıksa transfer aşamasına gelirsin yani.
Yok salı günü kan vercem. Ama hala inanasim gelmiyor test sonucuna yarın tekrar yapıcamEşimde hiç bi sorun yok işte bende amh ve rahimda darlık var bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırım bendesen kan vermedin daha dimi netleştirdin mi gebeliği
İnsan bu süreçlerden geçince çok normal inanmamanYok salı günü kan vercem. Ama hala inanasim gelmiyor test sonucuna yarın tekrar yapıcam
Benimde aynı değer tüp bebek denediniz mi acabaBenim ki de 0.72 inşallah bizlerde çocuk sahibi oluruz rabnim isteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?