Gebeliğe Hazırlık Amh düşüklüğü napabilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh 25 amh 0.16 ile dogal yoldan hamile kaldim umutsuz olmayin inanin ve bol bol ibadet edin gerisi bos tup bebekle bile sans vermemislerdi yasim 30 ama ben basardım rezervi bile arttırdım uzerine cift rahimdim birlesmesi icin 4 kez ameliyat oldum pihtilasma icinde surekli ilac kullaniyorum ama vazgecmedim vazgecmem daha cokk evlat verecek rabbim inanıyorum kalben diliyorum

rabbim inşallah yüzümüz güldürsün duadan başak yapcak hiçbirşey yok rabbim yardımcın olsun

Benimde amh düşük çıktı 1.31 filan vitamin verdi 2 sonra gel gebelik olmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi oluyo bu anlamadım soramadım da o kafa dalgınlığı ile napıcam bilmiyorum çok moralim bozuk 4 aylık evliyim daha

Yaş kaç? 1.31 çok da düşük değil hala şans var demek. Tedavi başlayalım dediği büyük ihtimalle klomendir. Bu değerle direkt tüp bebek veya aşılama önermez önce bi klomenle denersiniz.

Yaş kaç? 1.31 çok da düşük değil hala şans var demek. Tedavi başlayalım dediği büyük ihtimalle klomendir. Bu değerle direkt tüp bebek veya aşılama önermez önce bi klomenle denersiniz.
Yaşım 25 ama çok korkuyorum canım çok sıkılıyor
O klomen ne oluyo off gerçekten çok kötü bi durum moralim alt üst oldu

Yaşım 25 ama çok korkuyorum canım çok sıkılıyor
O klomen ne oluyo off gerçekten çok kötü bi durum moralim alt üst oldu
Klomen hap yav bildiğimiz sabah akşam birer tane iciyorsun yumurtan büyüyor o kadar. Sonra doktor yumurtalara bakıyor şu gün ilişki diyor.
Ben de 29 yaşındayım amh seninkine yakın. Tüp bebek tedavisi gördüm hiç de korkulacak şeyler değil canını sıkma. Ama ilerisi için tedirginsen erken menopoz hikayesine, eşinle konuşup embriyo doldurabilirsin.

İnanın o kadar duygu karmaşası içindeyim ki çok moralim bozuk iyi değilim süt hormonu yüksekliği için ilaç verdi bugünde bu amh çıktı ona ilaç verdi 2 ay sonra olmazsa tedavi olacakmış işte

Sizde mi böyle sorunlar yaşadınız peki

Süt hormonu düşer ilaçla o sıkıntı değil. Ilaclarini düzenli kullan vitaminlerini al stres yapmadan 2 ay dene. Sonra da tedavi diyorsa koş tedaviye sonradan insan keşke daha önce yapsaydım diye çok pişman oluyor.
Eşinin sperm durumuna bakıldı mi?

Onun için Pazartesi bakacaklar
Stres yapmayım diyorum da aklıma geldikçe üzülüyorum VALLA

Sizde mi böyle sorunlar yaşadınız peki
Biz balayında bebek çalışmalarınaa başladık olmadı. 6 ay sonra bi doktora gittik hicbir şeye bakmadılar bir hormon testi bile yapmadılar. 1 yıl dolunca yine gittik amh düşük cıktı benim de. Erken menopoz tehlikesi yumurta tembelliği derken doktor klomen başlayalım dedi. Kullandım 2 ay olmadı. Sonra aşılamaya geçelim dedim doktor uygun gordu onu da denedik yine olmadı. En son gittim doktora dedim ki bu amh böyleyken diğer tedaviler de işe yaramıyor. Hadi ilk çocuk oldu ikinci çocuk düşünsem 5 yıl sonrasının garantisi yok. Ben tüp bebek tedavisi istiyorum embriyo dondurmak istiyorum. Doktor çok mantıklı buldu bi anda tüp bebeğe başladık

Ben Adet düzensizliği için gittim bunlar çıktı özele gittim direk bekarken de gitmiştim devlete bide özele gideyim dedim bunlar çıktı zor bi süreç sizde görmüşşünüz
Umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…