Devlette pandemi öncesi aynı anda odaya 5 hasta birden aldıklarını gördüm Allah düşürmesin dedim. Özelin maliyeti fazla oluyor ama evlat sahibi olabilmek için resmen saçıyorsun umrunda olmuyor. Insanı gerçekten çok çok yıpratıyor evetBen Adet düzensizliği için gittim bunlar çıktı özele gittim direk bekarken de gitmiştim devlete bide özele gideyim dedim bunlar çıktı zor bi süreç sizde görmüşşünüz
Umarım geçer
Ben tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç aldım mesela. Dün kese görmeye gittik bir sürü aksilik çıktı. Iki gün sonra yine gel dedi ama geçmek bilmiyor elde değil.Ama insanın elinde değil diyorum ki tamam düşünmeyim sonra aklıma bin tane olumsuz şey geliyo
ALLAH kimseye yaşatmasınDevlette pandemi öncesi aynı anda odaya 5 hasta birden aldıklarını gördüm Allah düşürmesin dedim. Özelin maliyeti fazla oluyor ama evlat sahibi olabilmek için resmen saçıyorsun umrunda olmuyor. Insanı gerçekten çok çok yıpratıyor evet
Bu tüp bebeğe herşeyi denedikten sonra mı başvuruyor doktorlar tüp bebek tedavisinide pek bilmiyorum baktım ama anlamadım daBen tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç aldım mesela. Dün kese görmeye gittik bir sürü aksilik çıktı. Iki gün sonra yine gel dedi ama geçmek bilmiyor elde değil.
Yoo canın isterse hemen baslayablirsin. Ama bazı durumlarda rapor çıkartılıyor daha az maliyetle tedavi olabiliyorsun.Bu tüp bebeğe herşeyi denedikten sonra mı başvuruyor doktorlar tüp bebek tedavisinide pek bilmiyorum baktım ama anlamadım da
Bilmiyorum ki o tüp bebek eşimle benden oluyo demi bilgim yok o yüzden soruyorum en azından bilgim olsunYoo canın isterse hemen baslayablirsin. Ama bazı durumlarda rapor çıkartılıyor daha az maliyetle tedavi olabiliyorsun.
Birçok kadın başta tüp bebek denince korkar ama benim hayatımda edindiğim en eğlenceli tecrübelerden biriydi. Ne bileyim, o heyecanı, bekleme süresi, araştırmalar falan
Ben adette olamadım ilaç verdi ama hala bi gelişme yok oda ayrı canımı sıkıyorALLAH kimseye yaşatmasın
Sizde inşALLAH sağlıcakla tamamlarsınız
Keseyi görebildiniz miYoo canın isterse hemen baslayablirsin. Ama bazı durumlarda rapor çıkartılıyor daha az maliyetle tedavi olabiliyorsun.
Birçok kadın başta tüp bebek denince korkar ama benim hayatımda edindiğim en eğlenceli tecrübelerden biriydi. Ne bileyim, o heyecanı, bekleme süresi, araştırmalar falan
Gördük çok şükür biri 5+1 diğeri 4+6 iki kese gördük. Haftaya kalp atışına gidicez Allah'ın izniyle.Keseyi görebildiniz mi
Yaa ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 kese ikiz mi oluyor acabaGördük çok şükür biri 5+1 diğeri 4+6 iki kese gördük. Haftaya kalp atışına gidicez Allah'ın izniyle.
Evet canım ikiz inşallahYaa ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 2 kese ikiz mi oluyor acaba
Çok tebrik ederim. Ne güzel heyecanEvet canım ikiz inşallah
Tahlıl sonclarımı atabılrm yumrtalık yetmezliğim var amah geçen sene 013 bunsene bu aykı aonucum 3.12Selam. Yaşınıza göre baya düşük evet. Ben 38 yaşındayım 0,94 benim. Yani bende düzenli adet oluyorum onunla ilgili bir durum değil. Yumurta rezerviniz azalıyor demek oluyor. Değer yükselmiyor maalesef. Evli misiniz ? Değerinize göre tüp bebeğe yönlendirirler diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?