Gebeliğe Hazırlık Amh düşüklüğü napabilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Adet düzensizliği için gittim bunlar çıktı özele gittim direk bekarken de gitmiştim devlete bide özele gideyim dedim bunlar çıktı zor bi süreç sizde görmüşşünüz
Umarım geçer
Devlette pandemi öncesi aynı anda odaya 5 hasta birden aldıklarını gördüm Allah düşürmesin dedim. Özelin maliyeti fazla oluyor ama evlat sahibi olabilmek için resmen saçıyorsun umrunda olmuyor. Insanı gerçekten çok çok yıpratıyor evet

Ama insanın elinde değil diyorum ki tamam düşünmeyim sonra aklıma bin tane olumsuz şey geliyo
Ben tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç aldım mesela. Dün kese görmeye gittik bir sürü aksilik çıktı. Iki gün sonra yine gel dedi ama geçmek bilmiyor elde değil.

ALLAH kimseye yaşatmasın
Sizde inşALLAH sağlıcakla tamamlarsınız

Ben tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç aldım mesela. Dün kese görmeye gittik bir sürü aksilik çıktı. Iki gün sonra yine gel dedi ama geçmek bilmiyor elde değil.
Bu tüp bebeğe herşeyi denedikten sonra mı başvuruyor doktorlar tüp bebek tedavisinide pek bilmiyorum baktım ama anlamadım da

Bu tüp bebeğe herşeyi denedikten sonra mı başvuruyor doktorlar tüp bebek tedavisinide pek bilmiyorum baktım ama anlamadım da
Yoo canın isterse hemen baslayablirsin. Ama bazı durumlarda rapor çıkartılıyor daha az maliyetle tedavi olabiliyorsun.
Birçok kadın başta tüp bebek denince korkar ama benim hayatımda edindiğim en eğlenceli tecrübelerden biriydi. Ne bileyim, o heyecanı, bekleme süresi, araştırmalar falan

Bilmiyorum ki o tüp bebek eşimle benden oluyo demi bilgim yok o yüzden soruyorum en azından bilgim olsun

Keseyi görebildiniz mi

Bugün bende amh sonucumu aldım 0.09 çıktı.Yaşım 38.Bir kızım var.g
Geçen nisam ayında 2.5 aylık ikizlerimi kalp durması nedeniyle kaybettim.Eşim ikinci bebek istemiyor.O yuzden tüp bebek veua aşılama yapamayiz.Ben ve kızım çok istiyoruz.Hayatimin en kötü gününü yaşıyorum.Doğal yolla hamile kalmam imkansız mi?

Tahlıl sonclarımı atabılrm yumrtalık yetmezliğim var amah geçen sene 013 bunsene bu aykı aonucum 3.12

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…