Amh düşüklüğü olanlar kaç kere denedi?

Merhaba kızlar. Benim de amh 0.39 30 yaşındayım 3 ay önce öğrendim amh değerimi. 10 aydır deniyoruz şu an. Doktor 3 ay önce ilaç tedavisi verdi olmazsa tüp bebek yaptıracağım bende. Her ay 4 5 arası Folikül görüyoruz bu ay Letu ve Gonal f verdi iki Folikül büyümüştü 12.gün 16 ve 20 mmdi çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım

Merhaba,
Benim amh değerim 0.28 yaşım 33.
Dün eşimle ilk kez tüp bebek tedavi merkezine gittik. Doktor “bu amh değeriyle hamile kalamazsın demek doğru değil doğal yollarla kalanlar var ancak hamile kalamazsan anne olma şansını kaçırabilirsin. Burda ya da bir başka yerde deneyin ama muhakkak deneyin, vakit kaybetmeyin.” dedi. Olay şu aslında var olan yumurtaların ne zaman biteceğini bilemiyorlar. Belki bir ay belki bir yıl sonra hiç yumurta kalmayacak işte o zaman elden gelen de bir şey kalmayacak. Evet amh düşük ama elimizden gelenin fazlasını yapıp denemekten başka çaremiz yok. Ümitsiz olmayın lütfen, Allah büyük. 🙏🏼
Benim de yaş 36 amh değerim 0.60 hamile kalamayacağımı söylemişti doktor bugün hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim kendisi bile tıbben zor olacak şeyler Allah katında kolayca olur dedi direk keseyi ve kalp atışını gördük adet düzensizliğim olunca geç gittim doktora yani Rabbim ol derse olur en kısa zamanda tüm bebek bekleyenlerin kucaklarını doldursun sağlıklı, hayırlı bir evlatlarla🤲

Benim de yaş 36 amh değerim 0.60 hamile kalamayacağımı söylemişti doktor bugün hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim kendisi bile tıbben zor olacak şeyler Allah katında kolayca olur dedi direk keseyi ve kalp atışını gördük adet düzensizliğim olunca geç gittim doktora yani Rabbim ol derse olur en kısa zamanda tüm bebek bekleyenlerin kucaklarını doldursun sağlıklı, hayırlı bir evlatlarla🤲
İçimi ısıttınız 🫠 tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim dilerim sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize 😊

Sperm DNA hasarına baktırdınız mı? Benim iki tedavimde embriyo oluşumu çok zor oldu. Doktorumu değiştirdim. Sperm DNA fragmantasyonu istedi ve %35 hasar olduğunu öğrendik. Bu da 5. Güne gitmesini engelliyormuş.
Bizim %15 geldi sonuç. Eşiniz hangi takviyeyi kullandı acaba

Bizim %15 geldi sonuç. Eşiniz hangi takviyeyi kullandı acaba
proceive m’yi eşim, proceive f’yi ben kullanıyorum. İkimiz balık yağını kullanıyoruz. Başka takviye kullanmıyoruz.

Eklentiler

• IMG_5165.webp
    IMG_5165.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 3
Benim yaş 29, amh 0,37. Bir aşılama 4 tüp bebek denedik 1 yıl içinde. Sonuncu tuttu ama malesef kimyasal oldu. Şimdi eşimle birlikte genetik karyotip için kan verdik sonucu bekliyoruz tekrar denemedsn önce.
Her denemede tek embriyo ilerliyor o yüzden malesef her negatif sonrası yeniden başa dönüyoruz ama umudu kesmek yok, kimyasal gebelik olduysa sağlıklısı da olacaktır bir gün inşallah :)

Back
X