Amh düşüklüğü olanlar kaç kere denedi?

okuogren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
17
2
1
28
Merhaba, amh değerim Şubatta 0,3’tü. Mayıs’ta 0.76 çıktı. ( farklı hastaneler)
2 kere tüp bebek denedik. Dondurulmuş embriyom yok. Tutan da yok. Amh düşüklüğü olanlar kaç kere denedi? Denemelerim arasında ne kadar bekledi?
Ben iki tedaviyi üst üstte aldım. Şimdi 3. İçin başka hastane ile görüşüyorum. Amh düşük olduğu için acele etmem gerekiyor gibi geliyor :( yanlış mı düşünüyorum? Yaş temmuzda 30 olacak. (Eşim mayısta 30 oldu.)

Merhaba 40 yaşındayım ama değerim 0,3. Ben 8 Nisansa ilk denememi yaptım 2 yumurtam oluştu ama maalesef ikiside döllenmedi. Doktorum 2. Defa denemek istediğini değerim düşük olduğundan zaman kaybetmeden ilk adetimde tekrar tedaviye devam etmem gerektiğini söyledi bende onun tavsiyesine uydum ve 30 nisanda 2. denemeye başladım. İlaçlarımın hepsini değişti ve çok şükür 7 yumurtadan 2 tanesi transfer için uygundu ve 5. Gün 2 tanesinide transfer ettiler. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun hiç olumsuz düşünme umut her zaman vardır ❤️

Merhaba 40 yaşındayım ama değerim 0,3. Ben 8 Nisansa ilk denememi yaptım 2 yumurtam oluştu ama maalesef ikiside döllenmedi. Doktorum 2. Defa denemek istediğini değerim düşük olduğundan zaman kaybetmeden ilk adetimde tekrar tedaviye devam etmem gerektiğini söyledi bende onun tavsiyesine uydum ve 30 nisanda 2. denemeye başladım. İlaçlarımın hepsini değişti ve çok şükür 7 yumurtadan 2 tanesi transfer için uygundu ve 5. Gün 2 tanesinide transfer ettiler. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun hiç olumsuz düşünme umut her zaman vardır ❤️
Çok teşekkür ederim. Sonucunuzu yazar mısınız lütfen

Bende 2.denedim ilki negatif sonuçlandı şimdi dondurulmuş 1 embriyom var devlet hastanesinde deneyecem birde

Back
X