Amh düşüklüğü ve azospermi

Ameliyat başarılı geçti çok şükür.Eşimden 3 tüp sperm buldundu.Ama bende o ay 2 yumurta çıkmıştı ve hiç bir döllenme olmamıştı.Sonraki denememiz daha kötüydü.Bende 3 yumurta çıkmıştı diye hatırlıyorum.Ama yine bir döllenme olmadı sadece bir tanesinde olmuş ama çok çok kötü bir embriyo dediler.Hatta bize boşa uğraşmayın dediler.Eşimin iki tüp spermini açmışlar ve kötüydü bunlar embriyo oluşturmaz dediler yılıldık.Sonra biraz ara verdik üçüncü denememizi 2025 Ocak ayında başladık ben çok araştırmıştım Memorial Şişli Tüp bebek merkezi Dr İpek Düzgüner hocamız sağ olsun takiplerimizi yaptı.Eşimin son kalan bir tüpünü o merkeze trasfer ettik bende de 5 yumurta çıktı sadece 3 ü olgundu ve 3 yumurta da döllenmişti iki tanesi iyi kalite bir tanesi orta kaliteydi.5. Günde beni transfere çağırdılar ilk defa transfer oldum ve taze transfer oldum.Bu arada bizim orta kalite embriyo kötüleşmişti iyi embriyolardan da bir tanesi kalmıştı transfere gittiğimizde.Ama moralimi bozmadım bir tane 5ab kalitede embriyomu transfer ettiler ve şimdi elhamdülillah 8 aylık hamileyim Minik prensesimiz İpek’imizi bekliyoruz.

Sizin adınıza o kadar mutlu oldum ki anlatamam moral oldunuz bana rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah bizlere dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…