Evet öyle ama sonradan olumsuz olunca kendini suçluyor insan dediğiniz gibi biraz da nasip işi demekti buda bizlerin imtihanı siz ne kadar süredir uğraşıyoruz acabaAslında hata değil yaptığınız risk almışsınız burda okuyorum direk tese olup ilk tesede bir sürü sperm toplanan arkadaşlar var ve bi çoğu tese sonrası tüp bebekler hamile kalmış ama çıkmama ihtimali var işte insan bazen gözünü kapatıp ne olursa olsun diyor
Eşime önermediler ama ben kullandım.Takviye kullanmadınız mı eşinizde sizde ?
Ümidinizi yitirmeyin bizde o süreçlerden geçtik yıkıldık resmen ama o sıfır her şey bitti demek değil çok şükür tedavi yöntemleri var.Önce nedenini araştırmanızı iyi bir ürolog bulmanızı tavsiye ederimBizde iki yıllık evliyiz bir yıl boyunca denedik olmadı ben hep sorunu kendimde aradım defalarca kadın doğuma gittim ovulasyon kitleri aldım pik gördüm deli gibi günleri takip ettim ama sonuç alamadık eşim dedi birde ben gideyim diye 3 ay önce test verdi sonuç çıkmadı bir ay sonra yine verdik yine dediler yeniden verin 3. De tüm parametrelerde 0 yazıyordu biz dedik 3 kere bakıldı kesin hata var sonra başka hastaneye gittik sonuç yine aynı cikti
Şu an o asamadayiz genetik verdik sonucunu bekliyoruz hormonlara bakıldı ultrason randevusu aldık ultrason çekilecek sonrasında da sonuclarla Mesut beye gitmeyi düşünüyoruz bu süre zarfında da hem eşim hemde ben takviye alıyoruzÜmidinizi yitirmeyin bizde o süreçlerden geçtik yıkıldık resmen ama o sıfır her şey bitti demek değil çok şükür tedavi yöntemleri var.Önce nedenini araştırmanızı iyi bir ürolog bulmanızı tavsiye ederim
Merhaba genetik olarak hangi tahlili yaptırdınız acaba karyotip miŞu an o asamadayiz genetik verdik sonucunu bekliyoruz hormonlara bakıldı ultrason randevusu aldık ultrason çekilecek sonrasında da sonuclarla Mesut beye gitmeyi düşünüyoruz bu süre zarfında da hem eşim hemde ben takviye alıyoruz
Merhaba iki ayrı genetik istediler bı kromozom analiz diğerini unuttum isminiMerhaba genetik olarak hangi tahlili yaptırdınız acaba karyotip mi
Devlette mi yaptırdınız bunları yoksa özel mi ne kadar sürede çıkıyor sonuçlarıMerhaba iki ayrı genetik istediler bı kromozom analiz diğerini unuttum ismini
Üniversite hastanesinde yaptirdik ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılıyor dediler ücretsiz olan 4 ayda diğeri ise 30 35 günde çıkar dedilerDevlette mi yaptırdınız bunları yoksa özel mi ne kadar sürede çıkıyor sonuçları
Peki ücret ne kadar ödediniz acaba kusura bakmayın çok soru sordum da bende yaptıracağım o yüzdenÜniversite hastanesinde yaptirdik ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılıyor dediler ücretsiz olan 4 ayda diğeri ise 30 35 günde çıkar dediler
Yok estağfurullah tabi ki sorun bizde sürece yeni girdik ben de burda bir sürü kişiye sora sora birazcık yol aldım 700 küsürlü bı ücretti uçuk rakamlar istemediler ozeldekiler gibiPeki ücret ne kadar ödediniz acaba kusura bakmayın çok soru sordum da bende yaptıracağım o yüzden
Aaa iyi çok değilmiş o zaman peki devlette ya da üniversitede nk katil hücreye bakılıyor mu biliyor musunuzYok estağfurullah tabi ki sorun bizde sürece yeni girdik ben de burda bir sürü kişiye sora sora birazcık yol aldım 700 küsürlü bı ücretti uçuk rakamlar istemediler ozeldekiler gibi
Bu konuda bi fikrim yok düşük öykünuz mu varAaa iyi çok değilmiş o zaman peki devlette ya da üniversitede nk katil hücreye bakılıyor mu biliyor musunuz
Yok çok şükür öyle bir durum yaşamadım ama ilk transfer tutmadı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar da kullanılmasına rağmen doktorum sadece karyotip önerdi ama ben onları da yaptırmak istiyorumBu konuda bi fikrim yok düşük öykünuz mu var
Sizin esinizde azosperm var mıydıYok çok şükür öyle bir durum yaşamadım ama ilk transfer tutmadı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar da kullanılmasına rağmen doktorum sadece karyotip önerdi ama ben onları da yaptırmak istiyorum
Yok sayıda ve ileri hızda falan sorun varSizin esinizde azosperm var mıydı
Takviyelerle düzelme olmadı mıYok sayıda ve ileri hızda falan sorun var
Çok iyi yapmışsınız bir sorunuz olursa yazarsınızŞu an o asamadayiz genetik verdik sonucunu bekliyoruz hormonlara bakıldı ultrason randevusu aldık ultrason çekilecek sonrasında da sonuclarla Mesut beye gitmeyi düşünüyoruz bu süre zarfında da hem eşim hemde ben takviye alıyoruz
Teşekkür ederimÇok iyi yapmışsınız bir sorunuz olursa yazarsınız
Yok maalesefTakviyelerle düzelme olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?