Amh düşüklüğü ve azospermi

Evet öyle ama sonradan olumsuz olunca kendini suçluyor insan dediğiniz gibi biraz da nasip işi demekti buda bizlerin imtihanı siz ne kadar süredir uğraşıyoruz acaba

Bizde iki yıllık evliyiz bir yıl boyunca denedik olmadı ben hep sorunu kendimde aradım defalarca kadın doğuma gittim ovulasyon kitleri aldım pik gördüm deli gibi günleri takip ettim ama sonuç alamadık eşim dedi birde ben gideyim diye 3 ay önce test verdi sonuç çıkmadı bir ay sonra yine verdik yine dediler yeniden verin 3. De tüm parametrelerde 0 yazıyordu biz dedik 3 kere bakıldı kesin hata var sonra başka hastaneye gittik sonuç yine aynı cikti

Ümidinizi yitirmeyin bizde o süreçlerden geçtik yıkıldık resmen ama o sıfır her şey bitti demek değil çok şükür tedavi yöntemleri var.Önce nedenini araştırmanızı iyi bir ürolog bulmanızı tavsiye ederim

Şu an o asamadayiz genetik verdik sonucunu bekliyoruz hormonlara bakıldı ultrason randevusu aldık ultrason çekilecek sonrasında da sonuclarla Mesut beye gitmeyi düşünüyoruz bu süre zarfında da hem eşim hemde ben takviye alıyoruz

Merhaba genetik olarak hangi tahlili yaptırdınız acaba karyotip mi

Devlette mi yaptırdınız bunları yoksa özel mi ne kadar sürede çıkıyor sonuçları
Üniversite hastanesinde yaptirdik ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılıyor dediler ücretsiz olan 4 ayda diğeri ise 30 35 günde çıkar dediler

Üniversite hastanesinde yaptirdik ücretli ve ücretsiz olarak ikiye ayrılıyor dediler ücretsiz olan 4 ayda diğeri ise 30 35 günde çıkar dediler
Peki ücret ne kadar ödediniz acaba kusura bakmayın çok soru sordum da bende yaptıracağım o yüzden

Peki ücret ne kadar ödediniz acaba kusura bakmayın çok soru sordum da bende yaptıracağım o yüzden
Yok estağfurullah tabi ki sorun bizde sürece yeni girdik ben de burda bir sürü kişiye sora sora birazcık yol aldım 700 küsürlü bı ücretti uçuk rakamlar istemediler ozeldekiler gibi

Yok estağfurullah tabi ki sorun bizde sürece yeni girdik ben de burda bir sürü kişiye sora sora birazcık yol aldım 700 küsürlü bı ücretti uçuk rakamlar istemediler ozeldekiler gibi
Aaa iyi çok değilmiş o zaman peki devlette ya da üniversitede nk katil hücreye bakılıyor mu biliyor musunuz

Bu konuda bi fikrim yok düşük öykünuz mu var
Yok çok şükür öyle bir durum yaşamadım ama ilk transfer tutmadı bağışıklık baskılayıcı ilaçlar da kullanılmasına rağmen doktorum sadece karyotip önerdi ama ben onları da yaptırmak istiyorum

Sizin esinizde azosperm var mıydı

Çok iyi yapmışsınız bir sorunuz olursa yazarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…