Amh düşüklüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
41
20
38
36
Arkadaşlar merhaba 1 senedir bebek için denemeler yapıyoruz ancak olmadı hastaneye gittim amh değerine bakıldı 0.34 çıktı devlette, sonra özel labaratuvarda yaptırdım 0.60 çıktı bir hafta arayla böyle farklı çıktı ama ikisi de düşük. Benimle aynı durumda olan tekrarlayan var mı?
Bu durumda bazı doktorlar tüp bebege bile alinmazsin dedi kimisi de olumlu konuştu ?
Bu amh erken menopoza girecegimizi mi gösteriyor ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20220312_192016.webp
    IMG_20220312_192016.webp
    18 KB · Görüntüleme: 568
Amh değeri kişiden kişiye göre değişebilirli gösteriyor mesela benim amh 0.8 iken 1 yıl sonra 0.4 e düşebilir fakat sizin 0.4 iken 1 yıl sonra 0.4 olarak kalabilir. Erken menopoz olarak değerlendirmemeniz gerekir bu durumu umutsuzluğa da kapılmayın tüp bebeğe bile alınmazsın diyen doktorlara da bir daha gitmeyin. Ama tedavi vs konularınıda ertelemeyin. Yakın bi arkadaşım amh 0.3 iken kendiliğinden hamile kaldı hemde evlendikten hemen sonra:)

Benimde amh 0.03 gittiğim tüp bebek dr u amh degerin beni ilgilendirmiyor demisti hatta. Adetliyken yumurta sayisina bakiyorlar.

Tup bebege alinmazsin ne demekmis yahu. Onca insan var amh seviyesi bu degerlerdeyken tedavi goren
Bu şekilde davranıp insanların duyguları ile oynanması ne kadar yanlış 😟 ama sonrasında bu durumu araştırdım ve kadınlar kulübünü okudum çoğu insand var olan bir dert ve imkansız değil umarım alırız kucağımıza bebekleri 🌸🥰

Benimde amh 0.03 gittiğim tüp bebek dr u amh degerin beni ilgilendirmiyor demisti hatta. Adetliyken yumurta sayisina bakiyorlar.
Bakalım yarın kendi doktoruma gideceğim bana da bir yol haritasi cizecektir biz denedik olmadı bir yıl gibi bir süre şimdi takviye biestrol verdi belki direkt tüp bebeğe yönlendirir.

Arkadaşlar merhaba 1 senedir bebek için denemeler yapıyoruz ancak olmadı hastaneye gittim amh değerine bakıldı 0.34 çıktı devlette, sonra özel labaratuvarda yaptırdım 0.60 çıktı bir hafta arayla böyle farklı çıktı ama ikisi de düşük. Benimle aynı durumda olan tekrarlayan var mı?
Bu durumda bazı doktorlar tüp bebege bile alinmazsin dedi kimisi de olumlu konuştu ?
Bu amh erken menopoza girecegimizi mi gösteriyor ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Tüp bebek tedavisine bile alınmazsın ne demek oluyo benim amh değeri. 0.45 cıktı ve ben tüp bebek tedavisine başladı doktorum ve bana şunu söyledi adet olduğun sürece umut var demektir yaş faktörümde var tabi benim iki kez yumurta toplama yaptırdım evet henüz saglikli bir emriyo elde edemedik ama umudumu yitirmedim önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ben elimden geleni yapacağım olmazsa nasip değilmiş derim. Oyuzden umudunu yitirme başka doktorlara git allah bu yolda olan herkese yardım etsin

Tüp bebek tedavisine bile alınmazsın ne demek oluyo benim amh değeri. 0.45 cıktı ve ben tüp bebek tedavisine başladı doktorum ve bana şunu söyledi adet olduğun sürece umut var demektir yaş faktörümde var tabi benim iki kez yumurta toplama yaptırdım evet henüz saglikli bir emriyo elde edemedik ama umudumu yitirmedim önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ben elimden geleni yapacağım olmazsa nasip değilmiş derim. Oyuzden umudunu yitirme başka doktorlara git allah bu yolda olan herkese yardım etsin
Ben de baya üzüldüm bunları duyunca ama şimdi daha iyiyim ve çözüm arıyorum ne yapılabilir onları araştırıyorum. Bakalım umarım her şey çok guz l olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏

Ben de baya üzüldüm bunları duyunca ama şimdi daha iyiyim ve çözüm arıyorum ne yapılabilir onları araştırıyorum. Bakalım umarım her şey çok guz l olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Amin inşallah güzel haberlerimizide paylaşmak nasip olur umudunu yitirme benim arkadaşıma tüp bebekle bile anne olamasın diyen doktorlar cıktı kızcağız günlerce ağladı umudunu yitirmedi başka başka doktorlara gitti suan bebisi kucağında allah ol dedikten sonra her şey olur sen elinden geleni yap canım. Benimde şansım çok az inan ama yinede umudum var neden bilmiyorum belki de bu olumsuzluklara rağmen bebeklerine kavuşan çok arkadşım var etrafımda belkide ondan bu kadar umutlu oluşum. Biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım 🥰

Amin inşallah güzel haberlerimizide paylaşmak nasip olur umudunu yitirme benim arkadaşıma tüp bebekle bile anne olamasın diyen doktorlar cıktı kızcağız günlerce ağladı umudunu yitirmedi başka başka doktorlara gitti suan bebisi kucağında allah ol dedikten sonra her şey olur sen elinden geleni yap canım. Benimde şansım çok az inan ama yinede umudum var neden bilmiyorum belki de bu olumsuzluklara rağmen bebeklerine kavuşan çok arkadşım var etrafımda belkide ondan bu kadar umutlu oluşum. Biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım 🥰
Kesinlikle. Sizin amh değeriniz kaç benim bir hafta ara ile yaptirdigim testlerde 0.30 fark çıktı yani ilki 0.30 Ken diğeri 0.60 oldu. Bazı sitelerde kiler de artış bile olduğu yazıyor doktorlara göre artışı imkansız

Kesinlikle. Sizin amh değeriniz kaç benim bir hafta ara ile yaptirdigim testlerde 0.30 fark çıktı yani ilki 0.30 Ken diğeri 0.60 oldu. Bazı sitelerde kiler de artış bile olduğu yazıyor doktorlara göre artışı imkansız
Ben tedaviye başlamadan önce bakilmisti 0.45 dedi doktorum daha sonra tedaviye başlayınca her gittiğimde kan alınıyor ama amh tekrardan baktılar mi bilmiyorum bende sormadım açıkçası tekrar gittiğimde unutmazsam soracam .

Umarım en kısa zamanda güzel haberlerde buluşuruz 🥰 Çok zor bir durummus gibi geldi ilk önce, sonra adetlerim düzenli gayet hiç anlamadım amh dedi olcturunce bu sayılarla karşılaşınca şok oldum.. yani kimisi erken menepoz diyor kimisi en az 10 yıl var menepoza diyor.. o kadar çok bilgi kirliliği var ki doktorlar bile aynı şey etrafında farklı yorumlar yapıyorlar.. bize bir senedir bir buçuk senedir her şey yolunda diyip gönderiyorlardi. Çok üzücü daha önce davranabilirdim.. özel de bir doktora gittim de o sağ olsun bu testi istedi.. ama yüzleşmek zor oldu..

Merhabalar , ben 2020 senesinin ocak ayında 0.2 amh seviyem olduğunu öğrendim ve tabi acil tüp bebek falan beni baya korkuttu hacettepe de doktor sonra acıbadem de tedavim başladı ve 2 yıl sonra gelip buraya yazdım çünkü 2 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim evet 2020 martta 3 embriyom oldu 2 yüksek kalite 1 orta sonuç 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi suan 16 aylık 1 kızım 1 de oğlum var. İlk denemem de ikizlerime kavuştum. Hepinize dua ediyorum hiç unutmuyorum hep gelip burda yorumları okur hamile olan birilerini bulmaya çalışırdım şimdi siz de ümitli olun. Tavsiyelerim : Paraya kıyın ben borç harç yaptırdım o zaman en iyi doktoru bulun. Canınızı sıkacak insanlardan ve durumlardan uzak durun . Sağlıklı beslenin ve tedavi sürecinde iğne ve ilanlarınızı alarm kurarak saati saatine alın. Ben takıntılı biriyim hem hamilelik öncesi hem hamilelik sonrası ilaçlarımı gün atlamadan her gün aynı saatte kullandım. Hamileliğim boyunca yanımda sevdiğim insanlar dönüşümlü kaldı temizlik yapmadım sadece yemek yaptım o da hep değil. Çok dinlendim.

Allah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin yavrularınıza de amh değerim düşük çıktı doğal yollardan gebelik kayiplarim var geçen ayda negatif tüp bebek denemem var bugün başka bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için çok umutsuz konuştu bu değerle tedaviye alamam dedi 😔 0.18 amh değerim sonra tekrar Rahim filmi ve tekrar amh testi istedi adetinizin 2 günü gelin tekrar değerlendirelim dedi umut bırakmadı içimde Aysays27 Aysays27

Allah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin yavrularınıza de amh değerim düşük çıktı doğal yollardan gebelik kayiplarim var geçen ayda negatif tüp bebek denemem var bugün başka bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için çok umutsuz konuştu bu değerle tedaviye alamam dedi 😔 0.18 amh değerim sonra tekrar Rahim filmi ve tekrar amh testi istedi adetinizin 2 günü gelin tekrar değerlendirelim dedi umut bırakmadı içimde Aysays27 Aysays27
Nerde tedavi oluyorsunuz

Kesinlikle doğru bi yaklaşım değil umutsuz olmayın neredeyse aynı amh değerimiz yaşınızı bilmiyorum ben 26 yasında tedaviye başladım 27 de doğum oldu ama doktorum 0.01 hamile kalan olduğunu kendi hastası üstüne de doğal gebelik yaşadığını söyledi. Sadece çok iyi bi doktora gidin. Olur Allah ın izniyle.

Kesinlikle doğru bi yaklaşım değil umutsuz olmayın neredeyse aynı amh değerimiz yaşınızı bilmiyorum ben 26 yasında tedaviye başladım 27 de doğum oldu ama doktorum 0.01 hamile kalan olduğunu kendi hastası üstüne de doğal gebelik yaşadığını söyledi. Sadece çok iyi bi doktora gidin. Olur Allah ın izniyle.
Allah analı babalı büyütsün cnm en iyisi diye gidiyorum maalesef hep umutsuz

Merhaba benim 1 oğlum var şükürler olsun, rutin kontrollerde fsh 13 çıktı dr amh önemli ona bakalım dedi. O da 0.3 çıktı doktor vakit kaybetmeden korunmayı bırakmamı söyledi şimdi doğal yollardan deniyoruz 3 4 ay sonra tekrar gideceğim tedavi için

Back
X