- 21 Mart 2022
- 7
- 7
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın olacak sizi çok iyi anlıyorum ben duyduğumdan beri dünyam başıma yıkıldı rabbim size de nasip edecek inşallah
Benİnanın olacak sizi çok iyi anlıyorum ben duyduğumdan beri dünyam başıma yıkıldı rabbim size de nasip edecek inşallah
Ben bu konuyu ilk defa duydum amh nedir haberim bile yokken ben seni almam tüp bebeğe demesine şok oldum o iki gün ne kadar üzüldüm ama burayı okudum ve bu başlığı açtım o kadar rahatladım kiİnanın olacak sizi çok iyi anlıyorum ben duyduğumdan beri dünyam başıma yıkıldı rabbim size de nasip edecek inşallah
İnşallah canım benim umut olalım herkese hiç bir şey çaresiz değildir bir tek yumurtanın varlığı bile yeterBen bu konuyu ilk defa duydum amh nedir haberim bile yokken ben seni almam tüp bebeğe demesine şok oldum o iki gün ne kadar üzüldüm ama burayı okudum ve bu başlığı açtım o kadar rahatladım kiinşallah canım inşallah ben de burdan haber veririm umarım
![]()
Çatlatma iğnesi oldunuz mu?İnşallah canım benim umut olalım herkese hiç bir şey çaresiz değildir bir tek yumurtanın varlığı bile yeter
Hayır olmadım sadece klomen kullandımÇatlatma iğnesi oldunuz mu?
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün nerde tedavi oldunuzMerhabalar , ben 2020 senesinin ocak ayında 0.2 amh seviyem olduğunu öğrendim ve tabi acil tüp bebek falan beni baya korkuttu hacettepe de doktor sonra acıbadem de tedavim başladı ve 2 yıl sonra gelip buraya yazdım çünkü 2 yıl önce bugün hamile olduğumu öğrenmiştim evet 2020 martta 3 embriyom oldu 2 yüksek kalite 1 orta sonuç 2 yüksek kalite embriyo transfer edildi suan 16 aylık 1 kızım 1 de oğlum var. İlk denemem de ikizlerime kavuştum. Hepinize dua ediyorum hiç unutmuyorum hep gelip burda yorumları okur hamile olan birilerini bulmaya çalışırdım şimdi siz de ümitli olun. Tavsiyelerim : Paraya kıyın ben borç harç yaptırdım o zaman en iyi doktoru bulun. Canınızı sıkacak insanlardan ve durumlardan uzak durun . Sağlıklı beslenin ve tedavi sürecinde iğne ve ilanlarınızı alarm kurarak saati saatine alın. Ben takıntılı biriyim hem hamilelik öncesi hem hamilelik sonrası ilaçlarımı gün atlamadan her gün aynı saatte kullandım. Hamileliğim boyunca yanımda sevdiğim insanlar dönüşümlü kaldı temizlik yapmadım sadece yemek yaptım o da hep değil. Çok dinlendim.
Allah bağışlasın analı babalı büyüsünIlk degerim 38 yasinda 0,70 gibi ciktikti, 42 ‘ye basmak uzere ilen iken 0,02 dusmustu. Ondan da Yaklasik 1,5 yil sonra 43 yasinda iken hamile kaldim. Ve 1 ay once de dogum yaptim yas 44 :)
Cok cok tesekkur ederimAllah bağışlasın analı babalı büyüsün
Bursa Acıbadem , Şahin Zeteroğluna. AminAllah bağışlasın analı babalı büyüsün nerde tedavi oldunuz
Bende şimdi onu söyleyen doktoru bosverin ,tedavinizi yaptırın dicektim ki bir baktım hamileymissiniz :) tebrikler...Bu başlığı açtığımda öylesine umutsuzdum ki . Ama şimdi hamileyimmm :) Allah her isteyene nasip etsin. Haber vermek istedim. Ümit olsun diye başka benim durumunda olan kişiler okusun mutlu olsun diye :)
gebe kalabildiniz mi bu değerle doğum yaptınız mıBenimde amh 0.03 gittiğim tüp bebek dr u amh degerin beni ilgilendirmiyor demisti hatta. Adetliyken yumurta sayisina bakiyorlar.
tedaviye başladınız mı hangi aşamadasınızAllah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin yavrularınıza de amh değerim düşük çıktı doğal yollardan gebelik kayiplarim var geçen ayda negatif tüp bebek denemem var bugün başka bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için çok umutsuz konuştu bu değerle tedaviye alamam dedi0.18 amh değerim sonra tekrar Rahim filmi ve tekrar amh testi istedi adetinizin 2 günü gelin tekrar değerlendirelim dedi umut bırakmadı içimde
Aysays27
gebeliğiniz hayırlı olsun :) normal mi gebe kaldınızTeşekkür ederim![]()
0.02 ile doğum yaptınzı mı0,02 gibi inanilmaz dusuk bir rakamlardan sonra , dogal yollar ile hamile kaldim.. kaldi ki yillardir amh’im cok dusuk ve 44 yasindayim menapoza falan da girmedim, zaten onun gostergesi olmadigini da dr soylemisti. lutfen moralinizi bozmayin..
yaaaabir mucizee merhaba cnm tedaviye baslicagim ay memede kitle fark ettim 1 aydır onunla uğraşıyorum tedaviye baslayamadim henüz rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallah tez vakitte
![]()