Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ümitsiz olmayın benim 2 ay arayla 2 gebelikten sonra amh 0.21 di ilk denemede 3. de oldu sonra değerim 0.01 iken 1 yıl sonra kimyasal oldu kimyasaldan 2 ay sonra 5.gebelik oldu ama hiç kucağıma alamadım
gebeliğiniz hayırlı olsun :) normal mi gebe kaldınız
0,02 gibi inanilmaz dusuk bir rakamlardan sonra , dogal yollar ile hamile kaldim.. kaldi ki yillardir amh’im cok dusuk ve 44 yasindayim menapoza falan da girmedim, zaten onun gostergesi olmadigini da dr soylemisti. lutfen moralinizi bozmayin..
Amh 0.02 demisin benimde çok düşük doktor bana menop gireceksin demişti ama sizin doktor menopoz göstergesi değil dediniz kaç yaşında hamile kaldınız ve diğer değerleriniz neydi
Bu başlığı açtığımda öylesine umutsuzdum ki . Ama şimdi hamileyimmm :) Allah her isteyene nasip etsin. Haber vermek istedim. Ümit olsun diye başka benim durumunda olan kişiler okusun mutlu olsun diye
Merhaba ben 33 yaşındayım şu anda bebeğim 2,5 aylık oldu. Benimki de düşüktü menopoz başlangıcı demedi bana sadece yumurtalık yaşınız normal yasinizdan daha yaşlı dedi. Çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ilk denemede çok şükür diğer değerlerim normaldi. Biraz da beslenmeyle destekledim ek takviyeler kullandım . Çok şükür dariai sizin başınıza
Amin inşallah güzel haberlerimizide paylaşmak nasip olur umudunu yitirme benim arkadaşıma tüp bebekle bile anne olamasın diyen doktorlar cıktı kızcağız günlerce ağladı umudunu yitirmedi başka başka doktorlara gitti suan bebisi kucağında allah ol dedikten sonra her şey olur sen elinden geleni yap canım. Benimde şansım çok az inan ama yinede umudum var neden bilmiyorum belki de bu olumsuzluklara rağmen bebeklerine kavuşan çok arkadşım var etrafımda belkide ondan bu kadar umutlu oluşum. Biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım
Amh 0.02 demisin benimde çok düşük doktor bana menop gireceksin demişti ama sizin doktor menopoz göstergesi değil dediniz kaç yaşında hamile kaldınız ve diğer değerleriniz neydi
43 yasinda hamile kaldim 44’te dogum yaptim.. sadece 42 yasinda yaptirdigim testte amh’in 0.02 oldugunu biliyorum.. o testten 1 yil sonra hamile kaldim . Hatta 14 ay falan