Amh düşüklüğü

arainbow

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
20
6
86
29
Herkese hayırlı akşamlar :) 29 yaşındayım, nişanlıyım. Çenemdeki sivilceler için doktora gittiğimde amh düşüklüğüyle karşılaştım, iki doktora gittim fakat ikisi de bana yol haritası göstermedi. Takviyeler verdi(o da midemi bozdu düzenli kullanamadım) evlenince hemen çocuk yap diyip geçiştirdi. Fakat ben de nişanlım da hemen çocuk şstemiyoruz, bu durum beni çok geriyor, düzenli takibimi yapabilecek beni geçiştirmeden tane tane yönlendirebilecek bir doktor da arıyorum. Aynı durumda olup tavsiyelez varsa da çok sevinirim teşekkür ederim.

Bende de çıktı şu an yumurta dondurma sürecindeyim. Nişanlıysanız tek alternatif bu.

Laboratuvardan laboratuvara değişiyormuş hemen korkmayın.Bende de aynı durum oldu tekrar kan vereceğim.İki farklı sonuç çıkmıştı.Adet döneminde ultrason ile yumurtalıklarınıza baktırın.Folikül sayısı daha önemliymiş.Ultrason muayenesinde netleşir amh ile yumurtalıklar birbirini tutuyor mu diye

Herkese hayırlı akşamlar :) 29 yaşındayım, nişanlıyım. Çenemdeki sivilceler için doktora gittiğimde amh düşüklüğüyle karşılaştım, iki doktora gittim fakat ikisi de bana yol haritası göstermedi. Takviyeler verdi(o da midemi bozdu düzenli kullanamadım) evlenince hemen çocuk yap diyip geçiştirdi. Fakat ben de nişanlım da hemen çocuk şstemiyoruz, bu durum beni çok geriyor, düzenli takibimi yapabilecek beni geçiştirmeden tane tane yönlendirebilecek bir doktor da arıyorum. Aynı durumda olup tavsiyelez varsa da çok sevinirim teşekkür ederim.
Çocuk düşünmüyorsanız ya yumurta dondurma yapın ya da evlenme zamanınız çok uzak değilse direkt embriyo dondurma yapın 5 yıl saklayabiliyorsunuz zaten eğer ki olmazsa da direkt transfer olursunuz

Doktor hangi durumda ne kadar sürede dondurma işlemini başlattı acaba
Ben daha bu ayın başında devlet hastanesine gidip tesadüfen öğrendim. Reglimin 2. Günüydü ve hemen doktor ve hastane araştırıp başladık bu ayın sonunda. Bekleme lüksü olan bir durum değil. 1.5 altı için zaten devlet yapmasına müsade ediyor.

Back
X