Kızlar selam. Aylar önce amh değerimin 0.962 olduğunu öğrendim yaşım 25. Doktor hemen çocuk yap dedi. Aylardır yumurtlama takibi yapıyorum takviyeler kullanıyorum ama tık yok. Herkes stres yapma diyor ama stres yapmamak imkansız. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ve dua bekliyorum. Kimin duasının kime yarayacağı belli olmaz bugün benim için dua eder misiniz
Ben de aynı durumdayım. Amh 0.16
6 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyorum.
Bir gebeliğim oldu , doğal yolla. Ama maalesef kalp atışı durması sebebiyle 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.
Şimdi belki tekrar bir mucize olur diye uğraşıyorum.
O kadar çok doktora gittim ki, özellikle devlet hastanelerinde ki Doktorlar çok moralimi bozdu.
Takviye soruyorum, onların hepsi yalan sadece folik asit kullan yeter diyenler, sen bu degerle normal yolla gebe kalamazsin, acilen
tüp Bebek tedavisine basla diyenler..
Şimdi buradaki bir çok kadın gibi kendimce elinden geleni yapıyorum ( ovulasyon testleri, hayıt otu, Meryem Ana otu, takviyeler vs )
Hatta Halk arasında hani karına masaj yapan eski kadınlar vardır ya, çaresizlik onlara bile götürdü beni.
Ama maalesef bir gelişme olmadı.
Umarım size , bana, bizim gibi gebelik isteyen her kadına en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip olur.
Bu arada yumurta kalitesi için çok duyduğum ocean inositole başladim bu ay.
Ek olarak ocean mommy, d vitamini ve folik asit de kullanıyorum.
Faydasını görürüz umarım.