Gebeliğe Hazırlık Amh hormon tahlili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevm57

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
2.793
4.000
83
Arkadaslar merhaba ben 2 defa hormon tahlili yaptim cok guzel cikti hormonlarim hic sorun yok fakat amh yok ikisinde de 🤔 onun icin ozel bir tahlil mi var acaba

Arkadaslar merhaba ben 2 defa hormon tahlili yaptim cok guzel cikti hormonlarim hic sorun yok fakat amh yok ikisinde de 🤔 onun icin ozel bir tahlil mi var acaba
Mrb amh testi ayrı yapılıyor herhangi bir günde yapılabilir amacı yumurtalık rezervinin öğrenilmesidir.

Kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım amh testi istedim yapmadı yaşın küçük zaten düzenli adet goruyormussun bı problem yok diyip gonderdi

Mrb amh testi ayrı yapılıyor herhangi bir günde yapılabilir amacı yumurtalık rezervinin öğrenilmesidir.
Acaba benim hormonlarimda hic bir dengesizlik olmadigi icin mi istemedi doktor 2 defa gittim hic amh bakilsin falan dememisti 🤔 neyse birdahaki ay inuda sorayim😁 cok tesekkurler 💐

Ben bi kac muayeneden sonra hormon testi yaptirdim iyi cikti sukur ama amh yoktu. Sordugumde siz zaten yumurtluyorsunuz gerek yok dedi asistani

herhangi Bir özel hastanenin direkt hasta kayıt ya da laboratuvarına gidin. Ben AMH testi yaptırmak istiyorum deyin. Parayı verdiğiniz gibi yapıyorlar 🤷🏻‍♀️

Bende 24 😊 hii anladim o yuzden direk adet duzenli mi diye soruyorlar demekki 😁
Amh kendin söylemen gerekiyormuş ama yaşından dolayı yapmaz ama özelde yapabilir ücreti 250 falan ben devlette sormuştum

herhangi Bir özel hastanenin direkt hasta kayıt ya da laboratuvarına gidin. Ben AMH testi yaptırmak istiyorum deyin. Parayı verdiğiniz gibi yapıyorlar 🤷🏻‍♀️
Ben ozel hastane yapiyor mu diye sormamistim 😊 yine de tesekkurler bilmeyenler ogrenir sayenizde

Amh kendin söylemen gerekiyormuş ama yaşından dolayı yapmaz ama özelde yapabilir ücreti 250 falan ben devlette sormuştum
Anladim yok okudugum konularda herkes amh degerlerini de soyluyorlar da bugun dikkatimi cekti benim tahlillerimde cikmayinca ozel olarak mi isteniyor yoksa hormonlarda sorun oldugu takdir de mi yapiliyor onu merak etmistim 😁 bilgilendim cok sukur 🤗 Rabbim hak eden isteyen herkese evlat nasip etsin🤲

Ben ozel hastane yapiyor mu diye sormamistim 😊 yine de tesekkurler bilmeyenler ogrenir sayenizde
Yazdığınızı anladım. Soru sormadığınızı da anladım. Demek istediğim, illa doktorun istemesine gerek yok. Siz yaptırmak istiyorsanız gidip yaptırabilirsiniz. Doktor da benden istemedi. Ben öyle yaptırdım 🤷🏻‍♀️

Ben yinede bakilmasi taraftariyim nede olsa yasim 35 insan ister istemez merak ediyor amh iyimi kotumu buda onemli siz yinede baktirin
Benim adet gunlerim cok duzenlidir ovulasyon gunlerim de keza oyle hep ayni gunlerde yumurtlama goruyorum belki o yuzden gerek gormemistir doktor bakalim mart basi rahim filmi cekilecegim onda da sorun yoksa o zaman belki ister doktor

Benim adet gunlerim cok duzenlidir ovulasyon gunlerim de keza oyle hep ayni gunlerde yumurtlama goruyorum belki o yuzden gerek gormemistir doktor bakalim mart basi rahim filmi cekilecegim onda da sorun yoksa o zaman belki ister doktor
Insallah bir sikinti cikmaz. esinizinde uroloji ye gorunsun bence beklemeyin ben esimi sperm testi icin ikna edebilmek icin kac ay dil doktum kac kavgamiz oldu ☺️ Hakkinizda hayirlisi olsun

Insallah bir sikinti cikmaz. esinizinde uroloji ye gorunsun bence beklemeyin ben esimi sperm testi icin ikna edebilmek icin kac ay dil doktum kac kavgamiz oldu ☺️ Hakkinizda hayirlisi olsun
Esimin abisinde varikosel ciktigi icin Ilk once o gitti cok sukur bisey cikmadi🤲 tek rahim filmi kaldi simdi bakalim 😊 Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun 🥰

Acaba benim hormonlarimda hic bir dengesizlik olmadigi icin mi istemedi doktor 2 defa gittim hic amh bakilsin falan dememisti 🤔 neyse birdahaki ay inuda sorayim😁 cok tesekkurler 💐
Klinik bulgulara gore yani yumurtaliktaki yumurtalari sayarak da gerek gormemis olabilir.

Benden istedi ultrasonla baktı rezervlerin iyi gözüküyor dedi ama herhalde emin olmak için bakalım dedi pahalı bi test

Merhaba ben 25 yaşındayım hormonlarım normal değerlerde bazen pcos görünümü oluyor ultrasonda bazen yok deniyor adetlerim genel olarak düzenli diyebilirim amh 9,95 cıkmış biraz araştırdım çok yüksek görünüyor hamilelik icin cokmu yüksek sayılır bu değer bilen yardımcı olabilir mi

Back
X