• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh sonucuma bakarmısınız

tugcis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
251
49
98
27
bu rezerv çokmu düşük ne yapmam lazım yardım edin lütfen şok oldum daha 27 yaşındayım ben 😔😔😔

Eklentiler

• IMG_8130.webp
    IMG_8130.webp
    12 KB · Görüntüleme: 63
bu rezerv çokmu düşük ne yapmam lazım yardım edin lütfen şok oldum daha 27 yaşındayım ben 😔😔😔
Canım yaşına göre biraz düşük ama vah vah edecek kadar kötü bir tablo yok. Benim de amh değerim bu civarlarda ama şuan hamileyim yani hamile kalmanla ilgisi yok düşük olmasının. Bir sperm bir yumurta yetiyor kaldı ki istersen yumurta dondurma işlemi yaptırabilirsin ilerleyen yaşlarda. Zaten insan belirli bir yaştan sonra da çocuk yapmıyor, bu yaşlarımızda yapıyoruz genelde. Şuan için bence kafanı olumsuzlukla doldurma inan burada 0.01 amh değeri ile hamile kalmaya çalışanları gördüm. Sadece eğer çocuk istiyorsan vakit kaybetmemeni öneririm.

Amh değeriniz yaşınıza göre düşük ama hamile kalınmayacak değerde değil. Eşinizin sperm değerleri, sizin rahim filminiz ve hormon değerleriniz de önemli.

Amh değeriniz yaşınıza göre düşük ama hamile kalınmayacak değerde değil. Eşinizin sperm değerleri, sizin rahim filminiz ve hormon değerleriniz de önemli.
Daha 2 aylık evli olunca onlara bakılmadı onları belki şimdi isterler ama bir yolu varmı ki yükseltmenin

yasınıza göre düşük ama bence önemli degil. gebelik istiyorsanız daha fazla ötelemeyin derim. benim yaş 36 amh 1.1 cok yeni gebelik bekliyorum doğal oldu bin şükür rabbim sana da nasip etsin amin.

Daha 2 aylık evli olunca onlara bakılmadı onları belki şimdi isterler ama bir yolu varmı ki yükseltmenin
maalesef doğustan belli bi rezerv ile doğuyoruz. Bence siz diğer testleri de yaptırın hormon testi rahim filmi eşinizde kontrolden geçsin. sonrası çaba nasip dua

yasınıza göre düşük ama bence önemli degil. gebelik istiyorsanız daha fazla ötelemeyin derim. benim yaş 36 amh 1.1 cok yeni gebelik bekliyorum doğal oldu bin şükür rabbim sana da nasip etsin amin.
Bir şey yaptınız mı hamile kalmak için rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben mahvoldum bianda öyle sonucu görünce 😔

Bir şey yaptınız mı hamile kalmak için rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben mahvoldum bianda öyle sonucu görünce 😔
yok yok korkmayın rabbimden istemeye devam edin. insanlar 0.01 degerlede hamile bile kalıyorlar tamamen nasip.

Ben takviye kullandım mayıstan beri omega 3 d vit magnezyum b12 komplex ovulex ( tavsiye ederim ) Spor yaptım sağlıklı beslendim. Gluteni kestim. Aynı şekilde eşimde Zeduic ve Proxeed kullanıdı spor ve diyet yaptı bu ay daha yeni gebelik oluştu. bu arada alkol sigara cok etkiliyor kullanıyorsanız bıraksanız iyi olur.

Amh yükselmeyen ve zamanla azalan bir değer. Siz ve eşiniz diğer tahlillerinizi de yaptırıp, sağlıklı beslenip, vitamin desteği alıp doğal deneyebilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻💫

yok yok korkmayın rabbimden istemeye devam edin. insanlar 0.01 degerlede hamile bile kalıyorlar tamamen nasip.

Ben takviye kullandım mayıstan beri omega 3 d vit magnezyum b12 komplex ovulex ( tavsiye ederim ) Spor yaptım sağlıklı beslendim. Gluteni kestim. Aynı şekilde eşimde Zeduic ve Proxeed kullanıdı spor ve diyet yaptı bu ay daha yeni gebelik oluştu. bu arada alkol sigara cok etkiliyor kullanıyorsanız bıraksanız iyi olur.
Şuan için folik asit kullanıyorum ama sizin amh kaçtı baktırmışmıydınız

dogum kontrol hapi aliyorsaniz sonucu baskiliyabiliyor. hapi birakip 3 - 5 ay sonra yenileyebilirsiniz testi
ve laboratuvardan laboratuvara sonuc degisiyor. cok da hayati bir rakam degil ayrica
su amh degerindense stres daha cok etkiler bence gebeligi

Son düzenleme:
bu arada amh ı cok çıkmakta problem, Pcos tanısı alıyorsunuz oda gebeliği zorlaştıran bişi. Bende ilk baktırdıgımda bu ne ya bu kadar az mıymıs napcam ben demiştim :) olmusuz düşünmeyin olumlu düşünün . bebek planızı biraz erkene çekmekte fayda olabilir. bu arada 27 yasında dünya genelinde amh ortalamsı 1.5 normal kabul ediliyormuş sizin bi tık altında üzülmeyin tek basına yeterli de degil zaten. tek amh ile bitmiyor konu.

Ben takviye kullandım mayıstan beri omega 3 d vit magnezyum b12 komplex ovulex ( tavsiye ederim ) Spor yaptım sağlıklı beslendim. Gluteni kestim. Aynı şekilde eşimde Zeduic ve Proxeed kullanıdı spor ve diyet yaptı bu ay daha yeni gebelik oluştu. bu arada alkol
Amh yükselmeyen ve zamanla azalan bir değer. Siz ve eşiniz diğer tahlillerinizi de yaptırıp, sağlıklı beslenip, vitamin desteği alıp doğal deneyebilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻💫
inşallah
Korkmayın yaşınız çok genç. Eğer diğer testler de normalse amh tek başına önemli değil. Korkmayın ki rahat olun.

İniallah o kadar çok istiyorum ki nişanlandığımdan beri polisle uğraştım birde ne yapacağımı şaşırdım ağlamaktan helak olucam elim kolum kalkmadı

dogum kontrol hapi aliyorsaniz sonucu baskiliyabiliyor. hapi birakip 3 - 5 ay sonra yenileyebilirsiniz testi
ve labaratuardan labaratuara sonuc degisiyor. cok da hayati bir rakam degil ayrica
su amh degerindense stres daha cok etkiler bence gebeligi
Doktor dedi sen böyle stres yaparsan tüplerini kendin kapatırsın diye 😔

bu arada amh ı cok çıkmakta problem, Pcos tanısı alıyorsunuz oda gebeliği zorlaştıran bişi. Bende ilk baktırdıgımda bu ne ya bu kadar az mıymıs napcam ben demiştim :) olmusuz düşünmeyin olumlu düşünün . bebek planızı biraz erkene çekmekte fayda olabilir. bu arada 27 yasında dünya genelinde amh ortalamsı 1.5 normal kabul ediliyormuş sizin bi tık altında üzülmeyin tek basına yeterli de degil zaten. tek amh ile bitmiyor konu.
Çok teşekkür ederim aynen bende dedim yüksek olsa problem düşük olsa problem diye 😔

Back
X