- 15 Eylül 2017
- 30
- 6
- 1
- 43
- Konu Sahibi zeyzey3482
-
Kimse Yok galibaaynı sorunun cevabını bende merak ediyorum .amh si düşük olup incir ve havuç kürü aslan pençesi çayı ile yükselen varmı arkadaşlar...
Amh düşük olduğu için yumurtaların az olduğunu biliyoruz zaten düşük yumurta rezervi göstergesi ,Prof Saraçoğlu nuun söyledikleri boş mu hoca kür veriyor ,uygulayan Kişiler varmı diye sorduk neyin ne olduğunu biliyoruzAmh im dusuk 0.01 lutfen otla cople ugrasmayin. Amh yukselmez fsh da duamez.
Amh dusuk oldugu icin yumurta sayiniz az degil, yumurta sayiniz az oldugu icin amh dusuk.
Ilk olarak d vitamininizi olcturun, kan degerlerinize baktirin. Protein alin et sut yumurta. Ari sutu bal polen kullanin.
Ben yardimci olmaya calistim. Bu sekilde tepki vermeniz cok yanlis. Bu sekilde otlar kullanarak vucut dengenizi bozmak istiyorsaniz buyrun bozun. Soylediginiz hoca ilah degil bisey degil. Her dedigi dogru da degil. Ben de zamaninda aradim care. 3 oto 500 tl dedi bana.Amh düşük olduğu için yumurtaların az olduğunu biliyoruz zaten düşük yumurta rezervi göstergesi ,Prof Saraçoğlu nuun söyledikleri boş mu hoca kür veriyor ,uygulayan Kişiler varmı diye sorduk neyin ne olduğunu biliyoruz
Amh dusuk oldugu icin yumurtalariniz az degil bu arada yumurtalariniz az oldugu icin amh dusuk. Amh i yukseltmek yumurtalarinizi cogaltmaz. Adi uzerinde rezerv. Yani belli bir sayi ile dunyaya geliyoruz. Rakamlara takilmayin. Bol bol dua. Ol der olur. Allah yardimciniz olsun. 3 tedavi 1 kurtaj sonucuu bebegim geldi. Allahim bagislasin yaradan size cok aratmadan nasip etsin.Amh düşük olduğu için yumurtaların az olduğunu biliyoruz zaten düşük yumurta rezervi göstergesi ,Prof Saraçoğlu nuun söyledikleri boş mu hoca kür veriyor ,uygulayan Kişiler varmı diye sorduk neyin ne olduğunu biliyoruz
Ben yardimci olmaya calistim. Bu sekilde tepki vermeniz cok yanlis. Bu sekilde otlar kullanarak vucut dengenizi bozmak istiyorsaniz buyrun bozun. Soylediginiz hoca ilah degil bisey degil. Her dedigi dogru da degil. Ben de zamaninda aradim care. 3 oto 500 tl dedi bana.
Bakin caresiz hissettiginizi biliyorum. Ama lutfen buvtarz ot cop davasina girmetin. Amh yukselse dahi yumurta sayinizda yukselme olmazsa sadece kendinize eziyet ettiginizle kalirsinuz. Ben tek yumurta ile kizima hamile kaldim. 0.01 diyorum size. Fsh 28. Bunlar sadece birer rakam. Onemli olan ultrasonda gorunen sayu ve yumurtalarinizi ilaclara olan tepkisi.
Lutfen guveneceginiz bir dr secerek yola onunla devam edin. Cok gecmis olsun. Dilerum kucaginiz cifter cifter bebekle dolar.
Haklı olabilirsin süreci biliyorsun insanda sinir kalmıyor ,kusura bakma insan herşeyden umut bekliyor,ultrasonda gözüken yedi yumurtaydı dr bahçeci az dedi tüp önerdi,eşim şimdi varikosel ameliyatı olayım kendimiz deneyelim diyor,aslına bakarsan 1 cc spermde 54 mil hareketli %40 civarı yani varikoselin etkisi olduğunu düşünmüyorum ,birde ameliyat süreci zaman kaybı ,benim amh 0.77 çıkmıştı bu ay regli olduğumda gitmek konusunda kararsız kaldım Mustafa hocamı müstecep beyni beklemek mi (1 senedir yaptığımız)bilmiyorumBen yardimci olmaya calistim. Bu sekilde tepki vermeniz cok yanlis. Bu sekilde otlar kullanarak vucut dengenizi bozmak istiyorsaniz buyrun bozun. Soylediginiz hoca ilah degil bisey degil. Her dedigi dogru da degil. Ben de zamaninda aradim care. 3 oto 500 tl dedi bana.
Bakin caresiz hissettiginizi biliyorum. Ama lutfen buvtarz ot cop davasina girmetin. Amh yukselse dahi yumurta sayinizda yukselme olmazsa sadece kendinize eziyet ettiginizle kalirsinuz. Ben tek yumurta ile kizima hamile kaldim. 0.01 diyorum size. Fsh 28. Bunlar sadece birer rakam. Onemli olan ultrasonda gorunen sayu ve yumurtalarinizi ilaclara olan tepkisi.
Lutfen guveneceginiz bir dr secerek yola onunla devam edin. Cok gecmis olsun. Dilerum kucaginiz cifter cifter bebekle dolar.
Karar senin. Ben kzimda beklemedim ki esimde bir sorun yoktu. Bir baska dr a daha gorunmeni tavsiye ederim. Tup sureci zor. Ama 7 yumurta cok da az degil. Yani normal hic sorun yok denilenden 10 12 toplanildigini dusunursek ki nazen ultrasonda gorunmeyen yumurtalar da olabiliyor.Haklı olabilirsin süreci biliyorsun insanda sinir kalmıyor ,kusura bakma insan herşeyden umut bekliyor,ultrasonda gözüken yedi yumurtaydı dr bahçeci az dedi tüp önerdi,eşim şimdi varikosel ameliyatı olayım kendimiz deneyelim diyor,aslına bakarsan 1 cc spermde 54 mil hareketli %40 civarı yani varikoselin etkisi olduğunu düşünmüyorum ,birde ameliyat süreci zaman kaybı ,benim amh 0.77 çıkmıştı bu ay regli olduğumda gitmek konusunda kararsız kaldım Mustafa hocamı müstecep beyni beklemek mi (1 senedir yaptığımız)bilmiyorum
Bilimsel makalelerde kaynak gösterebileceğiniz bir yer var mı? Ülkemizdeki hekimlerin iş yoğunluğu nedeni ile araştırma yaptıklarını yada yayın takip etmekte zorlandıklarını düşünürsek (ki bu tamamen iyi niyetle yumuşatılmış hali. )Karar senin. Ben kzimda beklemedim ki esimde bir sorun yoktu. Bir baska dr a daha gorunmeni tavsiye ederim. Tup sureci zor. Ama 7 yumurta cok da az degil. Yani normal hic sorun yok denilenden 10 12 toplanildigini dusunursek ki nazen ultrasonda gorunmeyen yumurtalar da olabiliyor.
Kizimin tedavisinde 8 yumurta gordu dr ama 3 u cevap versi bir de bu kismi var is8n tabi.
Arkadasim ne diyorsun sen ya? Bilimsel makale falan. Ben yasadigimi yaziyorum buraya. Neyin ispati Allah askina? Mitekondri enerjisi dusuk yumurta dollenebilirmis. Ben dr degilim. Cocuk sahibi olmak icin dr dr gezmis bir insanim. Buraya ben cok biliyorum tarzinda edebiyat yapmaya da gelmedim. Soru sorulmus hicbir cikar gozetmeksizin ot cop kullanma demeye geldim sen bana hormon yumurta egrisinden bahsediyorsun.Bilimsel makalelerde kaynak gösterebileceğiniz bir yer var mı? Ülkemizdeki hekimlerin iş yoğunluğu nedeni ile araştırma yaptıklarını yada yayın takip etmekte zorlandıklarını düşünürsek (ki bu tamamen iyi niyetle yumuşatılmış hali. )
Amh değerine göre menapoza girme eğrisi yok örneğin. Hormon olduğundan kişiden kişiye değiştiğini varsayarsak, yumurta kalitesini artıracak besin ve yaşam tarzı ile çok düşük amh değerinde bile o sağlıklı hale gelen, mitekondri enerjisi düşük olan yumurta döllenebilir. Amh değerine göre sayı yada kalite ile ilgili kesin çıkarımlar yapmak doğru değil.
bu sizin yazdığınız mesaj. otla çöple uğraşmayın yazan sizsiniz. bende size neye göre uğraşmayın diye soruyorum. makaleden kastım o. bu asabiyet nedir?Amh im dusuk 0.01 lutfen otla cople ugrasmayin. Amh yukselmez fsh da duamez.
Amh dusuk oldugu icin yumurta sayiniz az degil, yumurta sayiniz az oldugu icin amh dusuk.
Ilk olarak d vitamininizi olcturun, kan degerlerinize baktirin. Protein alin et sut yumurta. Ari sutu bal polen kullanin.
Arkadasim ne diyorsun sen ya? Bilimsel makale falan. Ben yasadigimi yaziyorum buraya. Neyin ispati Allah askina? Mitekondri enerjisi dusuk yumurta dollenebilirmis. Ben dr degilim. Cocuk sahibi olmak icin dr dr gezmis bir insanim. Buraya ben cok biliyorum tarzinda edebiyat yapmaya da gelmedim. Soru sorulmus hicbir cikar gozetmeksizin ot cop kullanma demeye geldim sen bana hormon yumurta egrisinden bahsediyorsun.
Ben amh a takilma diyorum rahatlatmaya calisiyorum sen gelmis mitekondri enerjisi diyorsun evet canim mitekondri enerjisi. O igneleri gobegime saplarken ben de o enerjiyi nasil arttirsam diye dusunuyordum. O bahsettigin tibbi makalelere gore amh 0.01 biri olarak (degeri iyi oku) benim cocuk sahibi olma ihtimalim yoktu. Ilk dr um o senin bilimsel makalelerde cok arastirma okuma yapan biri idi Harward universitesinde iki yil bu konuda arastirma yapmis idi bana ugrasma bosuna harcama yapma dedi. Benim biri tup bebek biri spontan iki evladim var ya. Aksam aksam mitekondri enerjisiymis tey Allahim.
Bu yollardan aglaya aglaya uzun uzun gecmis biri olarak cok takilma derim. Iyi ve guvenebilecegin bir dr bul kendini ona birak.
Ayrica sana bir sir vereyim. Tup bebek konusunda ulke olarak cok ileriyiz. Pek cok avrupa ulkesinden buraya tedaviye geliyorlar. O cok yumusak tabirle elestirdigin dr lar var ya dunyanin en zor ikinci sinavi olan TUS u kazanarak uzman oluyorlar bir de tup bebek konusunda uzmanlasiyorlar ah bir de senin gibi bilmislere laf anlatiyorlar.
Bu tedaviye ne kadar cetrefilli yaklasirsan seni okadar bogar. Bogma kendini.[/QUO
Avrupa ülkesinden buraya tedaviye gelme sebepleri bizim gelişmiş olmamız değil. Türkiyede ki fiyatların üçte biri olması ve avrupa öyle bana tüp bebek yapın şeklinde başvurmanız buradaki gibi değil.
Hala ayni seyi soyluyorum. Bizler lokman hekim degiliz. Her ilacin belli dozu varsa otun copun de var.bu sizin yazdığınız mesaj. otla çöple uğraşmayın yazan sizsiniz. bende size neye göre uğraşmayın diye soruyorum. makaleden kastım o. bu asabiyet nedir?
Canım eşinin değerleri gayet iyi benim eşim ameliyattan sonra iyice düştü malesefHaklı olabilirsin süreci biliyorsun insanda sinir kalmıyor ,kusura bakma insan herşeyden umut bekliyor,ultrasonda gözüken yedi yumurtaydı dr bahçeci az dedi tüp önerdi,eşim şimdi varikosel ameliyatı olayım kendimiz deneyelim diyor,aslına bakarsan 1 cc spermde 54 mil hareketli %40 civarı yani varikoselin etkisi olduğunu düşünmüyorum ,birde ameliyat süreci zaman kaybı ,benim amh 0.77 çıkmıştı bu ay regli olduğumda gitmek konusunda kararsız kaldım Mustafa hocamı müstecep beyni beklemek mi (1 senedir yaptığımız)bilmiyorum
Mesajların duyguları YÖK canım malesef yanlış anlaşıldı herhalde olur bazen böyle bende bi iki aydır yazıyorum korkuyorum yanlış anlaşıldım mu diyeArkadasim ne diyorsun sen ya? Bilimsel makale falan. Ben yasadigimi yaziyorum buraya. Neyin ispati Allah askina? Mitekondri enerjisi dusuk yumurta dollenebilirmis. Ben dr degilim. Cocuk sahibi olmak icin dr dr gezmis bir insanim. Buraya ben cok biliyorum tarzinda edebiyat yapmaya da gelmedim. Soru sorulmus hicbir cikar gozetmeksizin ot cop kullanma demeye geldim sen bana hormon yumurta egrisinden bahsediyorsun.
Ben amh a takilma diyorum rahatlatmaya calisiyorum sen gelmis mitekondri enerjisi diyorsun evet canim mitekondri enerjisi. O igneleri gobegime saplarken ben de o enerjiyi nasil arttirsam diye dusunuyordum. O bahsettigin tibbi makalelere gore amh 0.01 biri olarak (degeri iyi oku) benim cocuk sahibi olma ihtimalim yoktu. Ilk dr um o senin bilimsel makalelerde cok arastirma okuma yapan biri idi Harward universitesinde iki yil bu konuda arastirma yapmis idi bana ugrasma bosuna harcama yapma dedi. Benim biri tup bebek biri spontan iki evladim var ya. Aksam aksam mitekondri enerjisiymis tey Allahim.
Bu yollardan aglaya aglaya uzun uzun gecmis biri olarak cok takilma derim. Iyi ve guvenebilecegin bir dr bul kendini ona birak.
Ayrica sana bir sir vereyim. Tup bebek konusunda ulke olarak cok ileriyiz. Pek cok avrupa ulkesinden buraya tedaviye geliyorlar. O cok yumusak tabirle elestirdigin dr lar var ya dunyanin en zor ikinci sinavi olan TUS u kazanarak uzman oluyorlar bir de tup bebek konusunda uzmanlasiyorlar ah bir de senin gibi bilmislere laf anlatiyorlar.
Bu tedaviye ne kadar cetrefilli yaklasirsan seni okadar bogar. Bogma kendini.
Amh im dusuk 0.01 lutfen otla cople ugrasmayin. Amh yukselmez fsh da duamez.
Size katılıyorum,her kadının belirli bi yumurta rezervi vardır....Ve sayı alarm verdiğinde ne yazıkki,dediğiniz gibi ot veya macun vs pek ise yaramıyor.Evet malesef ki Amh,yüksekse bile yumurta sayımızda bi değişiklik olmuyor, belki sadece bi nebze kalite bakımından iyi olabilir...Arkadasim ne diyorsun sen ya? Bilimsel makale falan. Ben yasadigimi yaziyorum buraya. Neyin ispati Allah askina? Mitekondri enerjisi dusuk yumurta dollenebilirmis. Ben dr degilim. Cocuk sahibi olmak icin dr dr gezmis bir insanim. Buraya ben cok biliyorum tarzinda edebiyat yapmaya da gelmedim. Soru sorulmus hicbir cikar gozetmeksizin ot cop kullanma demeye geldim sen bana hormon yumurta egrisinden bahsediyorsun.
Bu tedaviye ne kadar cetrefilli yaklasirsan seni okadar bogar. Bogma kendini.
fshim da 28 fshim da yuksekti benim. Ya nasil anlatilir bu bilmiyirum ama ben inandim olacak dedim. Ari sutu bal polen kullandim bir de dhea hap kullandim. Ama lutfen dhea yi sor kalp rahatsizliklarinda kullanılamıyor. Baska da klasik tup bebek sureci igneler vs...Merhaba
Yazdiklariniz umut verici. tedavi sureciniz nasil ilerledi nasil ilaclar kullandiniz hangi dr a gittiniz yol gosterirseniz sewinirim. Amh degerim sizinle fsh im yuksek birde rahim duvari cok ince. oldukca morale ihtiyacim var. ;((
fshim da 28 fshim da yuksekti benim. Ya nasil anlatilir bu bilmiyirum ama ben inandim olacak dedim. Ari sutu bal polen kullandim bir de dhea hap kullandim. Ama lutfen dhea yi sor kalp rahatsizliklarinda kullanılamıyor. Baska da klasik tup bebek sureci igneler vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?