Amh tahlili hangi gun verilir lutfen yardım

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
35
Kızlar adet olamıyorum da buyum degerlerım normal hı amh bakılmamıs.
Adetlı mı vermek lazım adet sizde olur mu

Amh adetli adetsiz değişiklik göstermez. Ne zaman istersen yaptırabilirsin canım

Özel de bana aynı gün sonucu verildi.Benim gittiğim devlet bakmıyordu, bakan varsa bile sonucu zaman alır diye düşünüyorum.

O derece zor bir tahlil yani o yızden mı bana devlet hastanesi bakmadı hep diyorum neden amh yok

O derece zor bir tahlil yani o yızden mı bana devlet hastanesi bakmadı hep diyorum neden amh yok
Sadece kan veriyorsun 1 tüp, o kadar. Aç ya da tok olman fark etmez. Hastaneye göre sonuçların verilme günü değişiyor. Benim yaptırdığım özelde Amh testini anlaşmalı bir laboratuvara gönderiyorlardı, o yüzden 1-2 gün beklemiştim.

Sadece kan veriyorsun 1 tüp, o kadar. Aç ya da tok olman fark etmez. Hastaneye göre sonuçların verilme günü değişiyor. Benim yaptırdığım özelde Amh testini anlaşmalı bir laboratuvara gönderiyorlardı, o yüzden 1-2 gün beklemiştim.
Amh cok onemlı dımı Jersey orda belli olur artık ben adet olamıyorum da

Amh cok onemlı dımı Jersey orda belli olur artık ben adet olamıyorum da
Amh yumurtalık rezervini gösteren bir değer. Adet olup olmamakla alakası var mı bilmiyorum. Daha çok prolaktin, tsh filan etkiler adet olmayı. Prolaktin yüksekse mesela adetin de şaşar.

Back
X