Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ac karınla mı gideyim saglık ocagı da bakar mıAmh adetli adetsiz değişiklik göstermez. Ne zaman istersen yaptırabilirsin canım
Aç tokta farketmez. Sağlık ocağı bakmaz diye biliyorum özel bi test çünküSabah ac karınla mı gideyim saglık ocagı da bakar mı
Peki devlet hastaneleri bakıyor mudur siz hamıle mısınızAç tokta farketmez. Sağlık ocağı bakmaz diye biliyorum özel bi test çünkü
Evet hamileyim şükür. Bildiğim devlet hastaneleri de bakmıyor tam emin değilim ama en son öyleydi. Özelde baktırmıştım benPeki devlet hastaneleri bakıyor mudur siz hamıle mısınız
Sadece kan veriyorsun 1 tüp, o kadar. Aç ya da tok olman fark etmez. Hastaneye göre sonuçların verilme günü değişiyor. Benim yaptırdığım özelde Amh testini anlaşmalı bir laboratuvara gönderiyorlardı, o yüzden 1-2 gün beklemiştim.O derece zor bir tahlil yani o yızden mı bana devlet hastanesi bakmadı hep diyorum neden amh yok
Amh cok onemlı dımı Jersey orda belli olur artık ben adet olamıyorum daSadece kan veriyorsun 1 tüp, o kadar. Aç ya da tok olman fark etmez. Hastaneye göre sonuçların verilme günü değişiyor. Benim yaptırdığım özelde Amh testini anlaşmalı bir laboratuvara gönderiyorlardı, o yüzden 1-2 gün beklemiştim.
Amh yumurtalık rezervini gösteren bir değer. Adet olup olmamakla alakası var mı bilmiyorum. Daha çok prolaktin, tsh filan etkiler adet olmayı. Prolaktin yüksekse mesela adetin de şaşar.Amh cok onemlı dımı Jersey orda belli olur artık ben adet olamıyorum da
Buyun degerlerım normal acaba amh da mı sıkıntı var dedim bendeAmh yumurtalık rezervini gösteren bir değer. Adet olup olmamakla alakası var mı bilmiyorum. Daha çok prolaktin, tsh filan etkiler adet olmayı. Prolaktin yüksekse mesela adetin de şaşar.